نقش عملیات تسطیح و خاکریزی بر روی تناسب کیفی خاک اراضی ایستگاه تحقیقاتی کرکج برای برخی محصولات زراعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش عملیات تسطیح و خاکریزی بر روی تناسب کیفی خاک اراضی ایستگاه تحقیقاتی کرکج برای برخی محصولات زراعی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش عملیات تسطیح و خاکریزی بر روی تناسب کیفی خاک اراضی ایستگاه تحقیقاتی کرکج برای برخی محصولات زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش عملیات تسطیح و خاکریزی بر روی تناسب کیفی خاک اراضی ایستگاه تحقیقاتی کرکج برای برخی محصولات زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش عملیات تسطیح و خاکریزی بر روی تناسب کیفی خاک اراضی ایستگاه تحقیقاتی کرکج برای برخی محصولات زراعی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در این مطالعه اراضی ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به مساحت حدود ۵۰ هکتار مورد ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصولات گندم، سیب زمینی، ذرت، گوجه فرنگی، لوبیا و یونجه قرار گرفت. قسمتی از اراضی این ایستگاه در سالهای اخیر تحت عملیات خاکریزی و تسطیح قرار گرفته است، هدف این تحقیق بررسی اثر خاکریزی و تسطیح بعنوان یک عامل مدیریتی در تغییر کیفیت اراضی می باشد. برای بررسی تغییرات از روش پارامتریک ریشه دوم که از دقت محاسباتی بالایی برخوردار بوده و با واقعیات منطقه نیز تطابق بیشتری دارد، استفاده شد. تناسب اراضی برای محصولات ذکر شده در دو حالت قبل و بعد از عملیات خاکریزی و تسطیح محاسبه شد. عملیات خاکریزی و تسطیح اثر معنی داری روی گندم آب نداشته است. در اثر این فعالیتها، اسیدیته خاک برای محصولات سیب زمینی، ذرت، گوجه فرنگی، لوبیا و یونجه از یک تا سه درجه بهبود یافته است. وضعیت آهک بهبود در مورد هیچ کدام از محصولات بهبود نیافته و در مقابل ذرات درشت تر از شن برای سیب زمینی و یونجه یک تا دو درجه ایجاد محدودیت نموده است. وضعیت شوری و ماده آلی برای اکثر محصولات بهبود یافته، ولی در مورد ماده آلی تغییر وضعیت در نتیجه مدیریت جدید اعمال شده بر کشت و کار در سال های اخیر بوده و ارتباطی به عملیات تسطیح ندارد. عملیات تسطح در مورد لوبیا و گوجه فرنگی نتوانسته باعث بهبود محدودیتها شود و هنوز این دو محصول با مشکلات زیادی روبرو هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.