ارزیابی اثر بارش بر نوسانات سطح ایستابی و رواناب با استفاده از مدل SWAT (مطالعه موردی : حوضه آبریز ناورود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر بارش بر نوسانات سطح ایستابی و رواناب با استفاده از مدل SWAT (مطالعه موردی : حوضه آبریز ناورود) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر بارش بر نوسانات سطح ایستابی و رواناب با استفاده از مدل SWAT (مطالعه موردی : حوضه آبریز ناورود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر بارش بر نوسانات سطح ایستابی و رواناب با استفاده از مدل SWAT (مطالعه موردی : حوضه آبریز ناورود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر بارش بر نوسانات سطح ایستابی و رواناب با استفاده از مدل SWAT (مطالعه موردی : حوضه آبریز ناورود) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تغییر اقلیم یکی از مهم ترین چالش هایی است که زندگی انسان بر روی زمین را تحت تاثیر قرار می دهد. شرایط اقلیمی رو به گرم تر شدن، چرخه آب را دچار تغییر می کند، به طوری که تغییر در بارش، تغییر در مقدار و زمان ظهور رواناب و جریان های زیرزمینی را به همراه دارد. تغییر در حجم رواناب و جریان های زیرزمینی، تغییر در کیفیت منابع آب را نیز منجر می شود که در برنامه ریزی منایع آب از اهمیت زیادی برخوردار است. استان گیلان با توجه به شرایط آب و هوایی خاص و اهمیت کشاورزی یکی از آسیب پذیرترین مناطق به تغییر اقلیم است. از این رو در پژوهش حاضر به بررسی تغییر اقلیم بر شرایط هیدرولوژیکی حوضه آبریز ناورود، که حوضه آبریز معرف در منطقه غرب گیلان است، با استفاده از مدل SWAT پرداخته شد و از SWAT-CUP برای بهینه سازی پارامترهای مدل استفاده گردید. واسنجی مدل برای دوره آماری ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و اعتبارسنجی نیز برای سال های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ انجام شد. در بین شاخص های ارزیابی برای بررسی دقت شبیه سازی ،دقت شبیه سازی ماهانه با استفاده از شاخص های NS و R2 برای دوره واسنجی به ترتیب ۰/۷۶ و ۰/۸۰ و برای دوره اعتبارسنجی ۰/۶۰ و ۰/۵۵ بدست آمد. نتایج نشان داد که کاهش ده و سی درصدی بارندگی منجر به کاهش ۱۷ و ۵۱ درصدی در متوسط سالانه سطح ایستابی و همچنین کاهش ۲۱ و ۵۸ درصدی در متوسط ۸ سال شبیه سازی رواناب حوضه شد. مقایسه میزان کاهش سطح ایستابی و رواناب در حوضه نشان از تاثیرپذیری بیش تر رواناب از تغییر بارش نسبت به ذخایر زیرزمینی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.