مقایسه کمی و کیفی اسیدهای چرب فیله ماهی کپورمعمولی(Cyprinus carpio) ، قزل آلا(Oncorhynchus mykiss) و هوور (Katsuwonus pelamis )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کمی و کیفی اسیدهای چرب فیله ماهی کپورمعمولی(Cyprinus carpio) ، قزل آلا(Oncorhynchus mykiss) و هوور (Katsuwonus pelamis ) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کمی و کیفی اسیدهای چرب فیله ماهی کپورمعمولی(Cyprinus carpio) ، قزل آلا(Oncorhynchus mykiss) و هوور (Katsuwonus pelamis )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کمی و کیفی اسیدهای چرب فیله ماهی کپورمعمولی(Cyprinus carpio) ، قزل آلا(Oncorhynchus mykiss) و هوور (Katsuwonus pelamis )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کمی و کیفی اسیدهای چرب فیله ماهی کپورمعمولی(Cyprinus carpio) ، قزل آلا(Oncorhynchus mykiss) و هوور (Katsuwonus pelamis ) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف ازانجام مطالعه حاضر تعیین اسیدهای چرب در فیله ماهی کپورمعمولی(Cyprinus carpio) ، قزل آلا(Oncorhynchus mykiss) و هوور (Katsuwonus pelamis ) بود . ترکیب اسید های چرب نمونه ها پس از استخراج و استری کردن چربی با دستگاه کروماتوگرافی گازی تعیین شد. آنالیز تقریبی نتایج نشان داد اسید پالمتیک و اسید اولییک فراوان ترین اسید چرب اشباع و اسید چرب غیر اشباع با یک پیوند دوگانه در بین هر ۳ گونه بود . این اسیدهای چرب به طور معنی داری در ماهی قزل آلا نسبت به دو گونه دیگر بالاتر بوده است ودر ماهی کپور معمولی پایین ترین میزان را نشان داد(p> %5). نتایج نشان می دهد اسیدهای چرب غیراشباع باچند پیوند دوگانه ، درماهی قزل آلا ۷۸/۱۳ ، در ماهی کپور معمولی۰۸/۳ و در ماهی هوور ۱۶/۱۱ میلی گرم بر گرم وزن تر بود . در هر سه گونه میزان اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه نسبت به اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه بالاتر بود p<%5)). میزان اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی هوور ، قزل آلا و کپور به ترتیب ۲۳/۹ ، ۱۹/۳ و ۶۸/۱ میلی گرم بر گرم وزن تر بدست آمدکه دارای اختلاف معنی داری بود(p<%5). مقداراسیدهای چرب EPA و DHA در عضله ماهی هوور نسبت به ماهی قزل آلا و کپور بالاتر بود. میزان نسبت اسیدهای چرب امگا ۳ به امگا ۶ در ماهی هوور، قزل آلا و کپور به ترتیب ۸۵/۴، ۳۱/۰ و ۱۹/۱ بود . درمجموع از لحاظ تغذیه ای اسیدچرب ماهی هوور نسبت به دو گونه دیگر برتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.