مطالعه تاثیر آفت کش های گیاهی و شیمیایی مختلف روی شته سیاه مرکبات،Toxoptera aurantii B.d.F (Hem.: Aphididae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر آفت کش های گیاهی و شیمیایی مختلف روی شته سیاه مرکبات،Toxoptera aurantii B.d.F (Hem.: Aphididae) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر آفت کش های گیاهی و شیمیایی مختلف روی شته سیاه مرکبات،Toxoptera aurantii B.d.F (Hem.: Aphididae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر آفت کش های گیاهی و شیمیایی مختلف روی شته سیاه مرکبات،Toxoptera aurantii B.d.F (Hem.: Aphididae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر آفت کش های گیاهی و شیمیایی مختلف روی شته سیاه مرکبات،Toxoptera aurantii B.d.F (Hem.: Aphididae) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شته سیاه مرکبات،Toxoptera aurantii B.d.F (Hem.: Aphididae) در شمال کشور بصورت بکرزایی زاد و ولد می-کند و تغذیه این شته از شیره نباتی برگ های مرکبات باعث پیچیدگی آن ها شده و نیز با تولید عسلک باعث ایجاد دوده روی درختان مرکبات می شود. در صورت حمله شدید این شته برگ های جوان پیچیده و جوانه ها نیز باز نمی شوند. این حشره در کشور های مختلف ناقل حدود ۸ بیماری ویروسی در گیاهان می باشد و از این نظر شته مزبور گونه ای با اهمیت تلقی می شود. در این پژوهش اثر حشره کشی چند آفت کش شیمیایی و گیاهی مختلف روی شته سیاه مرکبات در شرایط آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار داده شد. آزمایش ها در قالب طرح کاملا تصادفی و تیمارهای مورد استفاده شامل (مایع ظرفشویی ۱۰ درهزار)، (دایابون ۵، ۶، ۷، ۸، ۹ و ۱۰ در هزار)، (پالیزین ۵/۱، ۲ و ۵/۲ در هزار)، (پالیزین ۵/۱، ۲ و ۵/۲ در هزار + روغن سیترول ۵ در هزار)، (تنداکسیر ۲ و ۳ در هزار + صابون ۱ در هزار)، (استامی پراید ۵/۰ در هزار) و شاهد (آب) بودند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد بین تیمار های مختلف اختلاف معنی داری وجود دارد. بیشترین درصد مرگ و میر (۱۰۰ درصد) در تمام غلظت های دایابون مشاهده شد. در مجموع می توان نتیجه گرفت حشره کش های گیاهی دایابون و پالیزین و تنداکسیر در غلظت های مورد نظر کارآیی بالایی در کنترل شته سیاه مرکبات را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.