مروری براهمیت پروبیوتیک ها در تولید گاوهای گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری براهمیت پروبیوتیک ها در تولید گاوهای گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری براهمیت پروبیوتیک ها در تولید گاوهای گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری براهمیت پروبیوتیک ها در تولید گاوهای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری براهمیت پروبیوتیک ها در تولید گاوهای گوشتی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

امنیت غذایی از مهمترین مباحث کلان سیاست گزاری هر کشور محسوب می شود. با افزایش نگرانی ها در ایجاد باکتری های بیماریزای مقاوم به آنتی بیوتیک ها طی دهه گذشته محققین همواره در پی یافتن جایگزین هایی مناسب برای آنتی بیوتیک های محرک رشد در صنعت دامپروری بوده اند. صنعت پرورش گاو گوشتی تغذیه پروبیوتیک ها مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. بخشی از این توجه به دلیل انتظار افکار عمومی در پیشگیری کامل از بیماریها و در عین حال کاهش استفاده از آنتی بیوتیک ها در تولید گوشت گاو است. از مدتها قبل پروبیوتیک ها در صنعت گاو گوشتی به عنوان روشی برای بهبود سلامت و بهره وری گاوها مورد استفاده قرار گرفته اند. در این بررسی، شواهد مربوط به استفاده از برخی پروبیوتیک ها مورد استفاده در گاوهای گوشتی ارایه شده و مزایا و چالشهای استفاده از این ترکیبات افزودنی در جیره های غذایی مورد بررسی قرار می-گیرند. به تغییرات در عملکرد و اکوسیستم میکروبی شکمبه و اثرات آن بر کیفیت لاشه نیز پرداخته می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.