مروری بر کاربرد پروبیوتیک ها در ایمنی غذایی فرآورده های طیور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد پروبیوتیک ها در ایمنی غذایی فرآورده های طیور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد پروبیوتیک ها در ایمنی غذایی فرآورده های طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد پروبیوتیک ها در ایمنی غذایی فرآورده های طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد پروبیوتیک ها در ایمنی غذایی فرآورده های طیور :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

شیوه های مدیریتی طیور مانند تراکم بالای گله، حمل و نقل، و عدم تعادل تغذیه یا جیره ممکن زمینه ساز بروز تنش باشد که در نهایت سیستم ایمنی میزبان و کلنی سازی باکتری های بیماری زا در روده را تحت تاثیر قرار داده منجر به بروز مسایل باالقوه در ایمنی مواد غذایی می شوند. مکمل سازی پروبیوتیک ها در جیره های طیور به عنوان یک ابزار موثر برای حفظ یک جمعیت میکروبی سالم در روده در نظر گرفته شده و بدین وسیله باعث بهبود عملکرد رشد و کاهش عوامل بیماریزای روده می شود. عوامل موثر بر عملکرد و اثر بخشی مکمل های پروبیوتیکی عبارتند مسیر مصرف (مقعد، غذا، آب) و مرحله چرخه زندگی. مکملهای پروبیوتیکی را می توان بصورت پودر، سوسپانسیون های مایع و یا اسپری در غذا یا آب و همچنین بصورت تزریق داخل تخم مرغ مصرف نمود که طی آن کشت پروبیوتیک در روز ۱۸ جوجه کشی به منظور تسریع کلنی سازی روده ای به داخل غشاء پوسته کیسه هوایی تلقیح می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.