جداسازی فلور میکروبی پروبیوتیکی از سرکه ی خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
جداسازی فلور میکروبی پروبیوتیکی از سرکه ی خرما دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد جداسازی فلور میکروبی پروبیوتیکی از سرکه ی خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی فلور میکروبی پروبیوتیکی از سرکه ی خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن جداسازی فلور میکروبی پروبیوتیکی از سرکه ی خرما :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
باکتری های پروبیوتیک میکروارگانیسم های زنده ای هستند، که مصرف مقدار مناسب آن ها در بدن میزبان باعث تقویت و تعادل در فلور میکروبی روده می شود و اثرات سودمندی بر سلامتی میزبان می گذارد.مهم ترین و رایج ترین باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس ها هستند. اثرات سلامتی اثبات شده ی مصرف فراورده های غذایی حاوی لاکتوباسیلوس، کاهش عفونت دستگاه گوارش و خطر بیماری التهاب روده ای و اثرات تحریک کننده ی سیستم ایمنی است. مخمر ها نیز به دلیل اثرات سلامت بخشی فراوان، در زمره ی میکروارگانیسم های مفید در دستگاه گوارش هستند. سرکه ی خرما، یکی ازمواد غذایی که به طور طبیعی حاوی تعداد زیادی از این باکتری و مخمر ها است. این محصول از تخمیر الکلی و پس از آن تخمیر استیکی خرما به وجود می آید که خواص درمانی متعددی در طب سنتی برای آن یاد شده است. هدف از این تحقیق بررسی میکورفلور سرکه ی خرما و معرفی این ماده ی غذایی به عنوان یک فراورده ی پروبیوتیک است. باکتری ها و مخمر های موجود در نمونه های سرکه ی خرما جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی آن ها انجام شد. از بین میکروارگانیسم جدا شده از سرکه ی خرما، یک باکتری باسیلی جداسازی گردید. آزمایشات بیوشیمیایی نشان داد که این باکتری گرم مثبت، اکسیداز و کاتالاز منفی بود که این نتایج با ویژگی لاکتوباسیلوس ها مطابقت دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.