تاثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف برخی کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر خصوصیات کیفی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

این مطالعه با هدف بررسی خصوصیت کیفی زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر مصرف کودهای شیمیایی NPK و نیز تلقیح با باکتری های محرک رشد به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۹۵- ۱۳۹۴ در مزرعه مرکز تحقیقات اردبیل انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل کودهای شیمیایی در سه سطح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ درصد نیاز کودی و دو سطح کاربرد کود زیستی شامل سودوموناس، ازتوباکتر و باسیلوس سوبتیلیس بودند. صفات مورد بررسی شامل سافرانال، پیکروکروسین و کروسین کلاله بودند. نتایج نشان داد که تلفیق ۱۰۰ درصد کودهای شیمیایی به همراه کودهای زیستی باعث افزایش درصد کروسین کلاله شد و از این نظر با تیمار بدون مصرف کود شیمیایی و بدون تلقیح با باکتری تفاوت معنی داری نشان نداد. کاربرد تلفیقی ۵۰ درصد نیاز کودی شیمیایی و کود زیستی کارامدترین تیمار در افزایش درصد سافرانال بود. مصرف همزمان ۵۰ درصد کود شیمیایی با کود زیستی بر مقدار پیکروکروسین افزود ولی از این نظر با تیمار ۱۰۰ درصد نیاز کودی شیمیایی همراه با تلقیح با کودهای زیستی تفاوت معنی داری نشان داد نشد. به طور کلی تلقیح بنه های زعفران با باکتری های محرک رشد با اثر بر جذب عناصر غذایی باعث بهبود صفات کیفی زعفران شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.