بررسی روابط بین عملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی در ارقام کلزا با استفاده از تجزیه رگرسیون تحت شرایط نرمال و تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روابط بین عملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی در ارقام کلزا با استفاده از تجزیه رگرسیون تحت شرایط نرمال و تنش خشکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روابط بین عملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی در ارقام کلزا با استفاده از تجزیه رگرسیون تحت شرایط نرمال و تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط بین عملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی در ارقام کلزا با استفاده از تجزیه رگرسیون تحت شرایط نرمال و تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روابط بین عملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی در ارقام کلزا با استفاده از تجزیه رگرسیون تحت شرایط نرمال و تنش خشکی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی روابط رگرسیونی بین صفات مختلف در ارقام کلزا در دو شرایط تنش و بدون تنش رطوبتی، تحقیقی در سال زراعی ۹۴ – ۱۳۹۳ در مزرعه تحقیقاتی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر واقع در کرج انجام شد. در این آزمایش ۲۷ لاین و رقم کلزا تحت شرایط نرمال و تنش خشکی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام کلزا از لحاظ اکثر صفات اختلاف معنی دار وجود دارد. نتایج تجزیه رگرسیون با در نظر گرفتن عملکرد دانه به عنوان صفت وابسته در شرایط نرمال نشان داد صفات وزن دانه در بوته، طول غلاف، تعداد غلاف در ساقه فرعی و شاخص برداشت وارد مدل شده و در مجموع این چهار صفت حدود ۹۸ درصد تغییرات عملکرد دانه را توجیه نمودند، در شرایط تنش خشکی صفات ارتفاع بوته، تعداد غلاف در ساقه فرعی، تعداد روز تا ۵۰ درصد گل دهی، وزن دانه در بوته و تعداد غلاف در ساقه اصلی وارد مدل شدند و در مجموع این پنج صفت بیشترین همبستگی و تاثیر را با عملکرد دانه داشته و حدود ۸۰ درصد تغییرات عملکرد دانه را توجیه نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.