بررسی تحمل پذیری ژنوتیپ های مختلف چغندر قند جهت مقاومت به بولتینگ در شرایط آب و هوایی دشت مغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تحمل پذیری ژنوتیپ های مختلف چغندر قند جهت مقاومت به بولتینگ در شرایط آب و هوایی دشت مغان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تحمل پذیری ژنوتیپ های مختلف چغندر قند جهت مقاومت به بولتینگ در شرایط آب و هوایی دشت مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تحمل پذیری ژنوتیپ های مختلف چغندر قند جهت مقاومت به بولتینگ در شرایط آب و هوایی دشت مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تحمل پذیری ژنوتیپ های مختلف چغندر قند جهت مقاومت به بولتینگ در شرایط آب و هوایی دشت مغان :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

توسعه کشت پاییزه چغندرقند یکی از راهکارهای مهم در جهت تامین شکر مورد نیاز کشور محسوب میشود. این امکان با توسعه ارقام جدید مقاوم به پدیده ساقه رفتن (بولتینگ) در مناطق چغندرکار گرمسیر و نیمه گرمسیر از جمله دشت مغان میسر است. آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار در مزرعه ایستگاه تحقیقات مغان(اولتان) اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس درکلیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری در بین ارقام در سطح احتمال یک درصد نشان داد. از نظر عملکرد ریشه رقم شماره((۱۳ (Eudoro)))با عملکرد ۲۶/۵۶ تن در هکتار از نظر آماری برتر از سایر ارقام بود. بیشترین محصول شکر با ۲۸/۹ تن در هکتار متعلق به رقم شماره۱۲ (Rajah)بود و رقم شماره ۶ (Nora)نیز دارای کمترین میزان عملکرد ریشه و شکر سفید را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.