بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه مریم گلی Salvia syriaca


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه مریم گلی Salvia syriaca دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه مریم گلی Salvia syriaca  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه مریم گلی Salvia syriaca،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره و شناسایی ترکیبات اسانس گیاه مریم گلی Salvia syriaca :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی ومتانولی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مریم گلی Salvia syriaca صورت گرفته است.این گیاه جز گیاهان تیره نعناعیان است در تیره نعناعیان گونه های فراوان دارویی وجود دارد، که اغلب آنها مورد شناسایی مردم بوده است.روش: این مطالعه در سال ۹۰-۸۹ در دانشگاه لرستان انجام شد. گیاه مریم گلی(Salvia syriaca) ازمنطقه سپید دشت خرم آباد واقع در استان لرستان، جمع آوری و در سایه خشک گردید . اسانس های به دست آمده توسط دستگاه GC/MS مورد آنالیز قرارگرفتند و با استفاده از محاسبه ضرایب بازداری هر یک از اجزای تفکیک شده و طیف جرمی آن ها و مقایسه با استاندارد، ترکیبات تشکیل دهنده اسانس ها شناسایی گردیدند.از اندام ها ی هوایی عصاره های اتانولی و متانولی تهیه شد پس از آغشته نمودن دیسک ها جهت انتقال به محیط کشت از آنها استفاده گردید . نتیجه: در بررسی های به عمل آمده نتایج بررسی آنالیز اسانس گیاه مذکور منجر به شناسایی ۲۳ ترکیب در اسانس این گیاه شد که مجموعا ۴۸/۹۱% درصد کل اسانس را تشکیل می دهند. با بررسی نتایج حاصل از اثرات ضد باکتریایی عصاره های اتانولی ومتانولی S. syriaca مشخص شد که عصاره های متانولی این گیاه برروی باکتری های کلبسیلا پنومونیه و استافیلوکوکوس اوریوس اثر گذاشته و هاله عدم رشد ایجاد نموده است و این درحالی است که عصاره های حاصل از این گیاه برروی سایر باکتری ها بی اثر بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.