استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea Santolina))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea Santolina)) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea Santolina))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea Santolina))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea Santolina)) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بسیاری از گیاهان دارویی و معطر ایران می توانند جایگاه ویژه ای در صنایع غذایی، داروسازی و آرایشی- بهداشتی در دنیا داشته باشند و در عرصه صادرات مطرح شوند. اسانس ها را می توان از مهمترین مواد موثره گیاهان دارویی دانست. با توجه به غنی بودن پوشش گیاهی ایران و برخورداری از تنوع گونه ای فراوان و در نتیجه وجود گونه های انحصاری، استخراج و تحلیل کمی و کیفی ترکیب های موجود در این گیاهان از اهمیت خاصی برخوردار است. در این تحقیق، میزان مواد موثره اسانس گیاه بومادران (Achillea Santolina) در مراتع کرسنک استان چهار محال و بختیاری جهت پی بردن به خصوصیات شیمیایی مورد بررسی قرار گرفته است. گیاه بومادران (A. Santolina)، گیاهی است از تیره کاسنی (Compositeae)، پایا، به ارتفاع ۵۰-۳۰ سانتیمتر، ساقه ایستاده، برگها پوشیده از کرک، پهن یا خطی است. از گیاه مذکور در اواسط اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۷ در مرحله رویشی برداشت شد. تهیه اسانس و عصاره گیری نمونه توسط دستگاه کلونجر و با روش تقطیر با آب انجام شد. جهت شناسایی و تجزیه اسانس از دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف نگارجرمیGC-MSS استفاده شد. شناسایی ترکیبات با بررسی طیف های حاصله و مراجعه به کتب مرجع صورت گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده، ۵۷ ترکیب که نشان دهنده ۳۲/۸۸ درصد کل ترکیب های اسانس بودند، شناسایی شد که عمده-ترین آنها شامل ترکیبات camphor (98/17 درصد)، isoborneol (14/13 درصد)،Cineole -1.8 (40/12 درصد) و caryophyllene oxcide (32/7 درصد) می باشند. با توجه به مواد شناسایی شده در این گیاه، می توان از این گیاه، در صنایع مختلف از جمله دارویی و بهداشتی بهره برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.