اثرات استفاده از بافرهای مختلف بر تجزیه پذیری خوراک های رایج در تغذیه گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات استفاده از بافرهای مختلف بر تجزیه پذیری خوراک های رایج در تغذیه گوسفند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات استفاده از بافرهای مختلف بر تجزیه پذیری خوراک های رایج در تغذیه گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات استفاده از بافرهای مختلف بر تجزیه پذیری خوراک های رایج در تغذیه گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات استفاده از بافرهای مختلف بر تجزیه پذیری خوراک های رایج در تغذیه گوسفند :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

برای تعیین تجزیه پذیری از ۴ راس گوسفند نر نژاد دالاق با وزن زنده حدود ۵۰ کیلوگرم، که دارای فیستولای شکمبه ای بودند استفاده شد. در این آزمایش نمونه ها به روش کیسه های نایلونی در زمان های صفر،۲، ۴، ۶، ۱۲، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت مورد مطالعه قرار گرفتند. با توجه به نتایج حاصل شده از این آزمایش بیشترین درصد تجزیه پذیری در کلیه زمان ها مربوط به گندم در تیمار سدیم بی کربنات به همراه کربنات پتاسیم بود و کمترین مقدار مربوط به کاه در تیمار شاهد می باشد. برای سبوس در بخش سریع تجزیه (a)، بخش کند تجزیه (b) و بخش تجزیه پذیری بالقوه (a + b)، اختلاف معنی داری مشاهدی نشد در حالی که در بخش نرخ تجزیه پذیری (c)، فقط برای سبوس اختلاف معنی دار بود. میزان تجزیه پذیری موثر (ED) در سرعت عبور ۲%، ۵% و ۸% در ساعت برای گندم در تیمار سدیم بی کربنات به همراه اکسید منیزیم به طور معنی دار بیشتر از بقیه خوراک ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.