اثر صفرای گاوی بر عملکرد رنگ پذیری و هضم پذیری جیره در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) تغذیه شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر صفرای گاوی بر عملکرد رنگ پذیری و هضم پذیری جیره در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) تغذیه شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر صفرای گاوی بر عملکرد رنگ پذیری و هضم پذیری جیره در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) تغذیه شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر صفرای گاوی بر عملکرد رنگ پذیری و هضم پذیری جیره در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) تغذیه شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر صفرای گاوی بر عملکرد رنگ پذیری و هضم پذیری جیره در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) تغذیه شده با پودر ریزجلبک اسپیرولینا :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

هدف اصلی این مطالعه بررسی اثر جیره های حاوی صفر، ۵/۲، ۵ و ۵/۷ درصد پودر ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) با یا بدون ۵/۰ درصد صفرا گاوی بر قابلیت هضم پذیری مواد غذایی و رنگ پذیری پوست در ماهی زینتی اسکار (Astranotus ocellatus) می باشد. ۲۸۸ قطعه ماهی اسکار با میانگین وزنی۰۹/۰±۷۳/۱۰ گرم در قالب طرح کاملا تصادفی در آکواریوم های پرورشی با حجم آبگیری ۴۵ لیتر ذخیره سازی شدند. تیمارهای آزمایشی شامل۱- شاهد ۲- اسپیرولینا ۵/۲ درصد ۳-اسپیرولینا ۵ درصد، ۴- اسپیرولینا ۵/۷ درصد، ۵- اسپیرولینا صفر درصد + ۵/۰ صفرا، ۶- اسپیرولینا ۵/۲ درصد+ ۵/۰ صفرا ۷- اسپیرولینا ۵ درصد+ ۵/۰ صفرا ، ۸- اسپیرولینا ۵/۷ درصد+ ۵/۰ صفرا با سه تکرار بودند. ماهیان به مدت ۴۲ روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. به منظور حفظ کیفت آب سیفون و تعویض آب به صورت روزانه انجام می گرفت و پارامترهای کیفی آب به صورت هفتگی اندازه گیری شدند. در انتهای دوره پرورش پس از زیست سنجی ماهی ها، غذادهی دو هفته قطع شد و مجددا زیست سنجی صورت گرفت. نتایج حاصله نشان داد هضم چربی و کاروتنویید جیره با افزایش سطح اسپیرولینا افزایش پیدا کرد (۰۵/۰> p . بیشترین مقدار کاروتنویید در پایان دوره تغذیه و پس از دو هفته گرسنگی در پوست ماهیانی مشاهده شد که از جیره های حاوی اسپیرولینا استفاده کرده بودند (۰۵/۰> p). نتایج مطالعه حاضر نشان می دهد که ۵/۷ درصد اسپیرولینا را می توان به عنوان میزان بهینه پودر جلبک در جیره ماهی اسکار استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.