اثر تنش کم آبی و گا ما آمینو بوتریک اسید بر برخی شاخص های مورفوفیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سلوا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش کم آبی و گا ما آمینو بوتریک اسید بر برخی شاخص های مورفوفیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سلوا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش کم آبی و گا ما آمینو بوتریک اسید بر برخی شاخص های مورفوفیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سلوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش کم آبی و گا ما آمینو بوتریک اسید بر برخی شاخص های مورفوفیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سلوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش کم آبی و گا ما آمینو بوتریک اسید بر برخی شاخص های مورفوفیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سلوا :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر محلول پاشی گاما آمینوبوتریک اسید(C4H9NO2) در کاهش اثرات سوء تنش کم آبی در گیاه توت فرنگی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۹ تیمار و سه تکرار در سال ۴-۱۳۹۳در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زنجان انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سه غلظت گاما آمینوبوتریک اسید به صورت محلول پاشی (صفر، ۵/۲ و ۵ میلی مولار) و سه سطح تنش کم آبی (۱۰۰، ۷۰، ۴۰ درصد ظرفیت زراعی) بود. پس از اعمال تیمارها و در انتهای آزمایش صفاتی مانند: وزن تر و خشک ریشه ، تعداد برگ، پرولین، محتوای فنول کل، محتوای نسبی آب، و نشت یونی در گیاه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش سطح تنش کم آبی پارامترهای رشدی گیاه (تعداد برگ، وزن تر و خشک ریشه) و محتوای نسبی آب کاهش یافت. در حالی که محتوای پرولین، محتوای فنل کل و نشت یونی افزایش یافت. گاما آمینو بوتریک اسید موجب حفاظت از محتوای نسبی آب برگ، افزایش محتوای پرولین و محتوای فنل کل گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.