بررسی رابطه ی کیفیت آموزش های ضمن خدمت و توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه ی کیفیت آموزش های ضمن خدمت و توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه ی کیفیت آموزش های ضمن خدمت و توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه ی کیفیت آموزش های ضمن خدمت و توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه ی کیفیت آموزش های ضمن خدمت و توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطه ی کیفیت آموزش ها ی ضمن خدمت و توانمندسازی کارکنان اداره ی کل سیستان و بلوچستان می باشد. یکی از مسایلی که توجه صاحبنظران توسعه ی سازمانی رابه خود جلب نموده مسیله ی کیفیت آموزش های ضمن خدمت در توسعه و توانمندی منابع انسانی است که متناسب با تغییرات عصر کنونی می باشد، در سازمان ها ی توانمند،کارکنان همواره درحال یادگیری هستند، توانایی خود را درتصمیم گی ری، برقرار ی ارتباط، فردشناسی، رقابت، مسیولیت پذیری، خلاقیت، رعایت عدل و انصاف، سازگاری و کنکاشگری توسعه می دهند. فرضیات پژوهش عبارت انداز: فرضیه اول: توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بر حسب سطوح تحصیلی شان متفاوت است. فرضیه دوم: توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بر حسب جنسیت متفاوت است. فرضیه سوم: توانمندسازی کارکنان اداره ی کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بر حسب سا بقه ی کاری متفاوت است. برای سنجش میزان کیفیت آموزش های ضمن خدمت از پرسشنامه ی محقق ساخته ی ارزیابی و سنجش کیفیت واثربخشی آموزش های ضمن خدمت، براساس الگوی CIPP ،همچنین برای سنجش میزان توانمندسازی کارکنان از پرسشنامه ی استاندارد توانمندسازی اسپریتزر(۱۹۹۵ (و میشرا(۱۹۹۴ (استفاده شد. پژوهش از لحاظ نوع، کاربردی و از لحاظ روش شناسی توصیفی و از نوع همبستگی بود. اطلاعات به دست آمده با استفاده از جمع آوری پرسشنامه ها در محیط نرم افزار Spss در سطح آمار توصیفی( فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار و آمار استنباطی( همبستگی پیرسون، تحلیل واریانس یک راهه، آزمون تعقیبی توکی و آزمون tمستقل) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصله از تجزیه و تحلیل نشانگر این بود با توجه به معنا دار شدن تفاوت آزمون تعقیبی توکی نشان می دهد تفاوت بین کدام گروه ها است. تفاوت بین افراد دارای مدرک کاردانی با کارشناسی ارشد و بالاتر است. یعنی افراد دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر از لحاظ توانمند سازی در سطح بالاتری نسبت به افراد دارای مدرک تحصیلی کاردانی هستند. تفاوت معنا داری، بین زنان و مردان در متغیر توانمند سازی وجود ندارد و همچنین به لحاظ آماری تفاوت معنا داری در متغیر توانمند سازی بین کارکنان از لحاظ سابقه کاری وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.