مقاله الکترودهای جوشکاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله الکترودهای جوشکاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الکترودهای جوشکاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مقاله الکترودهای جوشکاری۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الکترودهای جوشکاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الکترودهای جوشکاری :

مقاله الکترودهای جوشکاری

الکترودهای جوشکاری
تقسیم بندی الکترودها بر اساس نوع پوشش
طبقه بندی الکترودهای جوشکاری بر اساس استاندارد‌های EN . DIN . BS . AWS ، استاندارد ملی ایران و …. در کشورهای مختلف مرسوم است ولی از آنجا که در صنایع ایران استانداردهای AWS آمریکا و DIN آلمان بیشتر شناخته شده تر هستند و صنایع ایران از این دو و استاندارد ملی ایران بیشتر استفاده می کنند مبنای طبقه بندی الکترودهای جوشکاری در بین تولید کنندگان الکترود گردیده است و معمولاً در کتابچه های راهنمای تولید کنندگان الکترود جوشکاری دیده می شود که برای هر الکترود جوشکاری ( مثلاً E6010 ) معادل آن در استانداردهای مختلف ذکر می شود . طبقه بندی الکترودها ‌بر اساس جنس پوشش آنها ‌در کیفیت جوش تاثیرات به سزایی دارد.
انواع الکترود از نظر پوشش
•الکترود سلولوزی
•الکترود روتیلی
•الکترود اسیدی
•الکترود اکسیدی
•الکترود پوشش قلیایی
•الکترود روتیلی با پودر آهن
کلاس اول : سلولزی
بیش از درصد وزن پوشش این نوع الکترودها را سلولز تشکیل می‌دهد که در اثر سوختن، مقدار زیادی هیدروژن و اکسید آزاد می‌کند. گازهای حاصل حوضچه مذاب و قوس الکتریکی را از نفوذ گازهای مخرب موجود در اتمسفر محافظت می‌نمایند. از این رو استفاده از این خانواده الکترودها، اغلب در جوشکاری پاس ریشه خطوط لوله انتقال نفت و گاز و سایر سیالات که در فضای باز انجام می‌شوند کاربرد وسیعی پیدا کرده است. وجود گازهای فعال آزاد شده حاصل از سوختن سلولز مثل هیدروژن و دی اکسید گربن، علاوه بر یونیزاسیون قوسی، ولتاژ بالا پدید می‌آورند. به دلیل انرژی فزاینده خود، حررات حوضچه جوش را نیز تا حد قابل توجهی افزایش داده و سبب نفوذ بسیار خوب جوش در داخل فلز پایه می‌شوند (الکترودهای نفوذی).

کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید ,vpn نیز غیر فعال باشد تا با مشکل روبه رو نشوید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.