مقاله اصول ایمنی در ساختمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اصول ایمنی در ساختمان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصول ایمنی در ساختمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مقاله اصول ایمنی در ساختمان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصول ایمنی در ساختمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصول ایمنی در ساختمان :

اصول ایمنی در ساختمان

ایمنی در ساختمان
منظور از ایمنی ساختمان، فراهم آوردن یک سری امکانات و تسهیلات (‌با رعایت ضوابط قانونی‌) ‌در ساختمان است. که علاوه بر تأمین امنیت و داشتن شرایط بهداشتی، ایجاد میل و رغبت به کار نیز در کارگران ایجاد نماید که در این خصوص می‌توان به نکات ایمنی در خصوص نردبان‌ها‌، پلکان‌، کف‌، سقف‌، آسانسورها و … اشاره نمود.
دستور العمل مربوط به سیستم لوله کشی آب آتش نشانی ساختمان‌ها
‌ساختمان‌های به ارتفاع سه طبقه روی پیلوت اجرای سیستم آب آتش نشانی با لوله به قطر / اینچ و نصب جعبه آتش نشانی به صورت یک طبقه در میان شروع از همکف است.
سا‌ختمان‌های با ارتفاع بیش از طبقه روی
•سیستم لوله کشی آب آتش نشانی سالن‌های اجتماعات‌، انبارها‌، واحد‌های تجاری و صنعتی زیر نظر کارشناسان آتش نشانی انجام می‌شود.
•نصب جعبه F، جنب در و خارج از ساخت با متعلقات لوله نواری و داخل سالن‌ها با متعلقات لوله لاستیکی فشار قوی و هوزریل صورت می‌گیرد.
•حداکثر فاصله جعبه F از یکدیگر سی متر است ( نصب جعبه F با متعلقات لوله نواری، داخل سالن بر حسب نشر کارشناسی آتش نشانی‌).
•امتداد لوله اصلی آب نشانی از پشت بام تا پائین‌ترین ارتفاع ساختمان (کد روی v فونداسیون) و اتصال آن به آب شهر و منبع ذخیره هوائی آب آتش نشانی مستقر در پشت بام ضروری است.
•سایز لوله اصلی و ظرفیت منبع، زیر نظر کارشناس آتش نشانی و دبی خروجی برای مدت دقیقه تا زمان رسیدن نیروی عملیاتی آتش نشانی در نظر گرفته می‌شود و در نظر گرفتن پمپ با رله اتوماتیک جهت تامین حداقل اتمسفر فشار برای هر یک از سر نازل‌ها است.
•انبارها، واحدهای صنعتی، تولیدی ضروری است مجهز به استخر آب با ظرفیت متناسب با ‌محل، چاه و سیستم پمپاژ با رله اتوماتیک باشند و در نظر گرفتن ژنراتور برق اضطراری جهت مواقع ضروری و قطع برق (زیر نظر کارشناس آتش نشانی‌) باشند.
•هیدرانت آتش نشانی (شیر ایستاده آتش نشانی‌) برای مجتمع‌های مسکونی، تجاری‌،‌ صنعتی و اداری زیر نظر کارشناس آتش نشانی مشخص می‌شود.
•سیستم آب افشان اتوماتیک دستی (‌سیستم اسپرینکلر‌) و خشک زیر نظر کارشناسان‌ آتش نشانی مشخص میشود.

کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید ,vpn نیز غیر فعال باشد تا با مشکل روبه رو نشوید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.