پاورپوینت شیر سویا
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت شیر سویا دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت شیر سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پاورپوینت شیر سویا۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت شیر سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت شیر سویا :
پاورپوینت شیر سویا در ۲۵ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
پاورپوینت شیر سویا
فهرست مطالب:
دانه ها سویا :
مقایسه و ارزش غذایی :
آنزیمهای سویا :
محصولات سویا :
شیر سویا :
شیرسویا چیست؟
ارزشهای غذایی شیر سویا :
دسترس پذیری شیر سویا :
شیر سویا را خودتان تهیه کنید:
شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟
دانه ها سویا :
دانه های سویا نقش مهمی در اغلب جوامع آسیایی به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربی برای ارزش غذایی شان بهتر شناخته شده اند .بیشترین برجستگی ، نقش فعالیت های حیاتی آنها در درمان و پیشگیری بیماری ها است و به همین جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرین درمان واستفاده های پزشکی اصلی از دانه های سویا درخواست استفاده از آنها را افزایش داده زیرا آنها « نقش غذایی و چند کاربردی » و طبیعت آنتی اکسیدانی آنها برای سلامتی افراد مفید است .
مقایسه و ارزش غذایی :
برخلاف دیگر گیاهان ، دانه های سویا محتوی واریته ای از ترکیبات غذایی هستند که سلامتی افراد را تأمین میکند . آنها همچنین بی مانند هستند زیرا که تمام بخش های گیاه شامل برگها ، ساقه ها و بذرها به مصرف غذا ، دارو یا علوفه حیوانات می رسد . دانه سویا شامل ترکیبات تشکیل دهنده از پروتئین به مقدار ۴۰ _۳۸ % ، چربی ۱۸% که ۸۵% آن اشباع نشده به مقدار زیاد در اسید لینولئیک و لینولنیک ، ۲۳% اولئیک اسید و ۱۶% اسید پالمتیک .بیشترین اسید های چرب در دانه های سویا و مشتقهای آنها اشباع نشده است و از اینرو مستعد برای اکسیداسیون هستند .
دانه سویا محتوی ۳۰% کربوهیدرات ، که ۱۵% آن غیر محلول و ۱۵% دیگر آن کربوهیدرات محلول است . دیگر ترکیبات متنوع شامل آلفا- توکوفرول ، نایسین ، پیرودکسین و فولاسین است . دانه های سویا همچنین منبع خوبی از فاکتور های آنتی اکسیدانی از قبیل ساپونین ها ، فسفولیپید ها ، بازدارنده های پروتئاز ، فیتاز و بازدارنده های تریپسین است .
پروتئین دانه های سویا یا پروتئین ایزوله شده سویا به طور وسیع در صنعت غذایی استفاده شده و در بسیاریی از فرمولاسیون های محصولات غذایی کودکان و دیگر غذاهای مفید جهت سلامتی قرار دارد زیرا دانه های سویامحتوی اجزاء فعال بیولوژیکی متعددی هستند که این پروتئین ها سودمندی بخصوصی برای فعالیت های استروژنیک آنها دارند . همانند پروتئین ها ی سویا ، ایزوفلاون های گیاه از فیتواستروژنز ناشی شده و وابسته به نوعی ازترکیبات شناخته شده چون فلاونوئید ها هستند .
آنزیمهای سویا :
طعم عمده لوبیایی سویا ناشی از آنزیم های کمپلکس لیپوکسیژناز است . در تجارت برای لیپوکسیژناز اهمیت عمده ای مطرح شده زیرا اکسیداسیون لیپیدها را کاتلیز کرده و باعث تبدیل اسید های چرب به فرم هیدروپراکسیداز می شود . هر چند آنزیم های لیپوکسیژناز به آسانی توسط جوشاندن به مدت ۵-۳ دقیقه غیرفعال شده و این فرایندBlanching است که از ایجاد طعم لوبیایی جلوگیری می کند .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.