اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد دارای ۶۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد :

اقلیم شناسی یزد و سایر جاذبه‌هاى معمارى استان یزد

موقعیت جغرافیایی

استان یزد با مساحت ۷۳۲۴۰ کیلومتر مربع در طول جغرافیایی ۵۲ درجه و ۵۰ دقیقه شرقی و عرض جغرافیایی ۵۶درجه و ۴۰ دقیقه شمالی در مرکز کشور قرار گرفته است. بلندترین‌ ارتفاع آن قله شیرکوه با ارتفاع ۴۳۰۰ متر وپائین ترین نقطه ان کویر سیاه کوه با ارتفاع حدود ۱۰۰۰ متر می باشد

جغرافیاى طبیعى

استان یزد در قلمرو سلسله جبال مرکزى ایران واقع شده و از پستى و بلندى و چاله‌‌ها و کفه‌‌هاى کویرى متعدد تشکیل شده است. این ناهموارى‌ها عمدتاً به پنج گروه کوه‌‌ها و تپه‌هاى پاى‌کوه، دشت‌ها و جلگه‌ها، بیابان‌ها، مناطق شور و کویرها و تپه‌هاى ماسه‌اى تقسیم مى‌شوند.

جغرافیاى تاریخى استان

سرزمین یزد، صاحب یکى از شکوهمندترین و درخشان‌ترین میراث‌هاى فرهنگ و تمدن کهن ادوار مختلف تاریخى ایران است. تاریخ سکونت انسان در این خطه، از هزاره سوم پیش از میلاد فراتر رفته است، به طورى که در عهد پیشدادیان، طایفه‌هاى در حال کوچ از بلخ به پارس، این سرزمین را یزدان نامیدند و از آن زمان به بعد، ‌یزد محل عبادت شد. از مهم‌‌ترین مراکز اسکان اولیه در این سرزمین، به مهرپادین (مهریز)، فهرشان، پهره (فهرج)، خورمیش، ارد (اردکان)، ‌شواز، قلاع موبدان (میبد)، ‌طرنج، عقدا و اشکدز مى‌توان اشاره کرد. شهر یزد به عنوان محلى پاک و مقدس در رأس همه‌ این آبادى‌ها قرار داشته است.

بارندگی سالانه

تجزیه و تحلیل بارندگیهای سالانه نشان دهنده تغییرات چشمگیر در سطح استان می باشد بطوریکه در اکثر ایستگاههای واقع در مناطق پست و کویری بارندگی زیر ۱۰۰ میلیمتر بوده است . این مقدار در ایستگاههای کوهستانی نظیرده بالا ، نیر و کرخنگان بیشتر از ۲۰۰ میلیمتر می باشد.

بارندگی فصلی

جهت تعیین فصول خشک و بارانی در ایستگاههای استان اقدام به بررسی بارندگی فصلی شده که با توجه به بررسی های به عمل آمده خشکترین فصل در تمامی ایستگاههای استان فصل تابستان و بیشترین نزولات جوی در فصول زمستان و پاییز اتفاق می افتد .

تهیه نقشه هم باران استان یزد

جهت تهیه نقشه همباران استان از متوسط بارندگی سالانه ایستگاهها استفاده شده و با استفاده از نرم افزار Surfer و Ilwis نقشه شماره ۴-۹ استخراج شد نقشه مذکور نشان می دهد که ۲۸/۶۹ درصد از مساحت استان یزد دارای بارندگی ۱۰۰ میلیمتر و کمتر می باشند .

ضریب تغییرات بارندگی استان یزد

ضریب تغییرات بارندگی فصلی وسالانه برای ایستگاههای مورد مطالعه محاسبه گردیده است که نتیجه این محاسبات در جدول شماره ۴-۱۰ نشان داده شده است. در استان یزد ضریب تغییرات بارندگی سالانه بین ۲۶ تا ۷۳ درصد در نوسان می باشد.به منظور بهره گیری بیشتر از این پارامتر اقدام به رسم نقشه هم ضریب تغییرات سالانه بارندگی در استان یزد شد تا بتوان مناطقی را که از نظر ضریب تغییرات بارندگی به شرایط بیابانی نزدیکترند از سایر نواحی جدا کرد.

قلمرو بیابانهای اقلیم شناسی استان

اقلیم از مهمترین عوامل در تعیین قلمرو بیابان از غیر بیابان می باشد . جهت تعیین قلمرو جغرافیایی بیابان از غیر بیابان در استان یزد وضعیت بارندگی ، ضریب تغییرات بارندگی ، ضریب بی نظمی بارش ، شدت میانگین بارندگی روزانه ، اختلاف دما ، تبخیر و ضریب خشکی دومارتن بررسی و نتایج به صورت جداول و نقشه های مختلف ارائه شده است و با استفاده از ارقام حاصله اقدام به تهیه ۶ لایه از نقشه های محدود بیابانی استان یزد با استفاده از پارامترهای اقلیمی شده است .

نوع فایل: word

سایز:۱.۲۰ MB

تعداد صفحه:۶۰

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.