مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال :

مقایسه ابعاد سرشت ، منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال

عنوان به زبان انگلیسی:

Compare the tempersment and character of the temporal and frontal lobe epilepsy in patients with emotional and Insufficiency

کلمات کلیدی:

ابعاد سرشت و منش،نارسایی هیجانی،صرع

پرسش اصلی پژوهش :

آیا بین ابعاد سرشت ،منش ونارسایی هیجانی در بیماران مبتلا به صرع لوب تمپورال و فرونتال تفاوت وجود دارد؟

بیان مسئله:

صرع اختلالات نورولوژیکی شایعی است که می تواند در هر سن، نژاد و هر طبقه اجتماعی بروز کند.صرع یکی از شایعترین اختلالات عصبی است که شیوع آن در جهان تقریبا ۷ در ۱۰۰۰ می باشد(یام و همکاران[۱]، ۲۰۰۸ ) . تشخیص صرع با وقوع دو حمله تشنجی یا بیشتر در فرد بدون علل آکتیومی باشد(ریاسی و همکاران،۲۰۰۶). در ایران محمدی و همکاران شیوع صرع را دراستان تهران ۳/۸درهر۱۰۰۰نفرگزارش کردند. صرع بعد از بیماری های خفیف روانی و عقب ماندگی ذهنی شایع ترین مشکل بهداشت روانی مردم بود.

علیرغم پیشرفت های زیادی که در زمینه دانش پزشکی صرع صورت گرفته ، اما ننگ همراه کلمه ” صرع ” هنوز دربسیاری از جوامع فرد مبتلا را بیش از خود بیماری یا عوارض دارویی آن متاثر می سازد(قره قزلی و همکاران،۱۳۸۵).

صرع بیماری مزمن و شایعی است که باعث تشنجات مکررمی شود و علت آن تخلیه الکتریکی غیر طبیعی در گروهی از نرون های مغزی است(یام وهمکاران،۲۰۰۸). پس از سکته مغز ، دومین عامل بیماری های سیستم عصبی مرکزی بوده و حدود۰/۵ تا۱% مردم دنیا به این بیماری مبتلا می باشند .میزان شیوع و بروز صرع در کشورهای در حال پیشرفت بیشتر است (ریاسی وهمکاران،۲۰۰۶).

صرع لوب تمپورال (گیجگاهی[۲]): تشنجهای جزئی پیچیده و جزئی ساده دارند. تشنجهای تونیک- کلونیک عمومی (ژنرالیزه) ممکن است بخشی از این سندروم باشد. صرع لوب فرونتال (پیشانی[۳]): ممکن است منجر به ضعف یا ناتوانی در به کار بردن درست عضلات که شامل عضلات گفتار می باشد, شود. تشنجهای لوب فرونتال ممکن است شامل حرکات کوبیدن در طول خواب, همچنین سفت شدن همراه با چرخش سر به یک طرف و بالا آوردن بازو به حالتی شبیه یخ زدگی باشد.(یگانه،۱۳۸۹) با توجه به این که صرع در نواحی متفاوت مغز روی میدهد میتواند ناشی از عوامل و علائم متفائتی از خود نشان دهد یکی از سازه هایی در این پژوهش پرداخته شده نارسای هیجانی که سازه ای است چند وجهی متشکل از دشواری در احساسات تمایز بین احساسات و تهییج های بدنی مربوط به انگیختگی هیجانی ،دشواری در توصیف احساسات برای دیگران،قدرت تجسم محدود که بر اساس فقرخیالپردازی ها مشخص میشود سبک شناختی عینی ،عمل گراو واقیت مداریا تفکر عینی(تیلور[۴] و بگبی،۲۰۰۰[۵]). افرادمبتلا به نارسایی هیجانی، تهییج های بدنی را بزرگ می کنند،نشانه های بدنی انگیختگی را بد تفسیر می کنند،درماندگی هیجانی را از طریق شکایت های بدنی نشان میدهند،و در اقدامات درمانی نیز به دنبال درمان نشانه های جسمانی هستند(تیلور،پارکر،بگبی و اکلین[۶]،۱۹۹۲)


[۱] Yam et al

[۲] Temporal Lobe Epilepsy

[۳] Frontal Lobe Epilepsy

[۴] taylor

[۵] bagby

[۶] acklin

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.