بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس :

بازخوانی پرونده کاظم دارابی و رستوران میکونوس

شرفکندی کنار میز نشسته بود و بعد از تیر خوردن روی زمین افتاد. یکی از مهاجمان برای حصول اطمینان از مرگ وی، قبل از ترک صحنه یک تیر خلاص در مغز وی خالی کرد… امین اولین کسی بود که اعتراف کرد.

عصر ایران- کاظم دارابی ، متهم ایرانی ماجرای میکونوس که دو سوم حبس خود را در زندان گذرانده با استناد به قانون”حداقل مجازات”آزاد شد.

به گزارش عصر ایران (asriran.com) کاظم دارابی ایرانی متهم به سوء قصد رستوران میکونوس در برلین در سال۱۹۹۲ میلادی پس از تحمل ۱۵ سال زندان آزاد شدو به ایران بازگشت .

کاظم دارابی در آلمان مشغول تحصیل بود که از طرف دادگاه به همدستی در حادثه میکونوس متهم شد .

وی هنگام بازگشت به تهران در جمع خبرنگاران گفت: آلمان ها من را مامور وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران قلمداد می کردند اما من در این جمع و در حضور ملت ایران سوگند یاد می کنم که جزو هیچ تشکیلات وابسته به نظام جمهوری اسلامی ایران نبودم.

دارابی با اشاره به ضایع شدن حدود ۱۵ سال از عمر خود و خانواده اش به علت یک اتهام واهی و بی اساس گفت : تصمیم دارم کتابی را به زبان آلمانی بنویسم و سپس آن را به فارسی نیز ترجمه کنم و در این کتاب همه مطالب را درباره اتهامات واهی و زندانی شدن با دلیل ومنطق بیان کنم.

وی در ادامه اتهام عضویت خود در وزارت اطلاعات ایران از سوی آلمان ها را بی اساس دانست و گفت: آلمان ها مدعی بودند که « ام آی زکس» انگلیس اطلاعات مربوط به عضویت وی در وزارت اطلاعات ایران را در اختیار آنان گذاشته است اما « ام آی زکس» انگلیس نیز بیان داشته است که این اطلاعات را از موسسه دیگری دریافت کرده است و آن موسسه نیز عنوان داشته که از اشخاص دیگری این اطلاعات را بدست آورده است و در نهایت نیز مشخص نشد که منبع این اطلاعات از کجا بوده است و آلمان ها نیز بیان کردند که به دلایل امنیتی نمی توانند منبع این اطلاعات را افشا کنند.

این تبعه ایرانی باردیگر با بیان اینکه حکم دادگاه وی ۴۰۰ صفحه دارد ، گفت : در صفحه ۱۹۷ این حکم ذکر شده است که مدرکی که ثابت کننده سازماندهی تشکیلاتی از سوی من باشد وجود ندارد اما دادگاه بدون ارائه هیچ گونه مدرک به این نتیجه رسیده است که من در ماجرای میکونوس نقش داشته ام.

دارابی که با لهجه ای تقریبا عربی صحبت می کرد در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره ملیت خود گفت : اصالت وی مربوط به کازرون شیراز است و تسلط به زبان های آلمانی و عربی و اقامت طولانی مدت وی سبب شده است که تکلم فارسی او نیز کمی تغییر کند.

در یک ونیم سال گذشته وزارت خارجه ایران مسئله دارابی را به صورت جدی پیگیری کرده و در این راستا دهها ملاقات ، نامه نگاری و رایزنی با مقامات سیاسی و قضایی آلمان داشته که در نهایت توانست طرف آلمانی را متقاعد به آزاد کردن وی نماید.این در حالیست که دارابی به حبس ابد محکوم و در حکم وی تصریح شده بود که نمی تواند قبل از ۲۵ سال از تخفیف استفاده کند.

همچنین دو لابی اسراییل و سازمان مجاهدین خلق تلاش های زیادی کردند تا مانع این اقدام شوند اما نهایتا کوشش های آنها بی نتیجه ماند.

کارشناسان بر این باورند این موضوع می تواند در بهبود روابط ایران و اتحادیه اروپایی تاثیر مثبتی بگذارد. به ویژه اینکه ایران در طول یک سال گذشته تعدادی از اتباع اروپایی را که با اتهامات گونا گون در ایران بازداشت یا زندانی بودند داوطلبانه آزادکرده است.

اما موضوع و مسئله دادگاه میکونوس که اینقدر سر و صدا به پا کرده چیست؟

در ۱۷ سپتامبر سال ۱۹۹۲ ساعت ۱۱ شب دو مرد مسلح که ماسک بر چهره داشتند وارد یک رستوران یونانی به نام میکونوس در منطقه ویلمرسدورف برلین شدند و اتاق پشتی رستوران را با اسلحه اتوماتیک یوزی و لاما ـ اسپیشال رولور به رگبار بسته و ۴ مرد از جمله صادق شرفکندی دبیر کل تبعیدی حزب دموکرات کردستان ایران ـ حزبی سیاسی که در ایران رسماً منحل شده ـ را به قتل رساندند.

سید حسین موسویان سفیر اسبق ایران در آلمان در کتابی به نام «بررسی روابط ایران و آلمان» در فصلی مستقل به شرح دقیق بحران میکونوس و پیامدهای آن پرداخته است. دراین کتاب که با مقدمه هاشمی رفسنجانی منتشر شده آمده است: اتاق جلویی رستوران مملو از مشتریان عادی بود. اگرچه رستوران میکونوس اسمی یونانی داشت، در حقیقت یک رستوران تماماً ایرانی بود و تبدیل به پاتوق همیشگی چهره های ایرانی مخالف که به عنوان سازمان های چپ شناخته می شدند، گردیده بود.

نوع فایل: word

سایز:۶۵.۲ KB

تعداد صفحه:۷

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.