بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی :

بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی

آشنایی با عملیات یکی از مناطق نفتی:

شرح فعالیتها:

منطقه خطوط و لوله تهران زیر مجموعه ی شرکت خطوط لوله ونفت ایران می باشد این شرکت با قریب ۱۳۰۰۰ کیلومتر خطوط لوله با گذر از ارتفاعات و کوهپایه ها حمل مواد نفتی را به اقصی نقاط کشور برعهده دارد یا به صورتی وظیفه این شرکت حمل مواد نفتی از منابع زیر زمینی آن تحت عنوان نفت خام به پالا یشگاههای کشور می باشد که پس از انجام مراحل پالایش ودر اختیار گرفتن مواد پالایشی تحت عنوان فرآورده های نفتی شامل نفت سفید, نفت گاز, بنزین و… در پوشش پروسه ی برنامه ریزی شده ی حمل مواد از طریق لوله و هدایت و پشتیبانی تلمبه خانه های مسیر راه به مراجع مورد نیاز حمل و تحویل شرکت پخش جهت استفاده ی مصرف کنندگان می گردد .

منطقه ی تهران خود دارای واحدهای مکانیک , برق , بهره برداری, مخابرات اداری ومالی، تعمیرات عمومی وتعمیرات خط می باشد که شرح وظایف آن به اختصار بیان می گردد:

– واحد مالی واداری:

نقل وانتقالات پرسنلی، محاسبات کنترل ایاب وذهاب , مکاتبات اداری , ترفیعات , انتصابات , حقوق ودستمزد , پرداخت اسناد مالی و کنترل بودجه را به عهده دارد.

– واحد بهره برداری کنترل وبرنامه ریزی :

حمل به موقع مواد نفتی را به عهده دارد افراد این واحد باید آشنایی کامل با کامپیوتر وعملکرد سیستمهای کنترل پیشرفته را داشته باشند به این منظور پس از استخدام نیروی لازم آموزش لازم توسط واحدهای آموزشی دایر خواهد شد.

– واحد تعمیرات عمومی :

موظف به نگهداری وتعمیرات ساختمان ها یا ملحقات مربوطه و سیستمهای جانبی مربوطه می باشند وهمچنین ایمنی وآتش نشانی کلیه ی سیتمها را نیز به عهده دارند.

– واحد مکانیک :

مسئول تأمین قطعات ونگهداری و تعمیرات کلیه ی موتورها و پمپها با ملحقات مربوطه در سطح منطقه اعم از تلمبه خانه ها که در مسیر لوله قرار دارند.

– واحد برق:

مسئول تأمین قطعات, نگهداری , تعمیرات الکتروموتورها پستهای فشار ضعیف وقوی تأمین کننده ی تغذیه ی تلمبه خانه های مواد نفتی و مسیرهای ارتباطی لازم می باشد .

– واحد مخابرات:

مسئول تأمین ارتباط ثابت وسیار یاد شده درون صنعت می باشد.

– تعمیرات خط:

مسئول نگهداری وتعمیرات به موقع مسیرخطوط لوله کنترل ورسیدگی حریم لوله ها با انجام بازدید دوره ای وتعریف شده می باشد.

واحد برق:

این واحد از قسمتهای مختلف تشکیل شده است بخشی از آن گروه های تعمیراتی که در طول شبانه روز آماده ی عملیات تأمینی و نگهداری وکنترل خطوط ارتباطی برق و سیستمهای در حال کار بوده ودر این راستا علاوه بر برنامه ریزی بازدیدهای دوره ای و ثبت نمونه ها آماده ی اعزام به موقع گروه های تعمیراتی به واحد مورد نیاز می باشند.

بخش دیگر آن در شاخه های مختلف شامل فشار ضعیف وقوی به صورت گردشی ( نوبت کاری) مسئول بهره برداری ونگهداری سیستمهای کنترلی یاد شده می باشند.

کلیه ی واحدها تحت آموزش ونگهداری و رعایت مجموعه کنترلهای ایمنی واستاندارد فعالیت داشته و دارای گواهینامه های بین المللی مربوطه می باشد .

مزیت دیگر ثابت داشتن نول اولیه به وسیله ی اتصال آن به نول مولد این است که اعوجاج (چولگی) در ولتاژهای فاز ثانویه را حذف می کند . این موضوع در زیر به تفضیل بیان شده است . برای دادن یک موج سینوسی ولتاژ لازم است تا یک موج سینوسی فلو در هسته داشته باشیم لیکن با توجه به مشخصات آهن موج سینوسی فلو به مولفه ی هارمونیک سوم جریان تحریک نیاز دارد . همانگونه که فرکانس این مولفه سه برابر فرکانس مدار است , در هر لحظه ی داده شده باعث می شود تا در هر ترانس هم به سمت نقطه ی نول و هم از طرف آن جاری شود .

اگر نول طرف اولیه جدا شود جریان با فرکانس سه برابر نمی تواند جریان یابد . لذا فلوی موجود در هسته نمی تواند به صورت موج سینوسی باشد وبنابراین ولتاژها اعوجاج می یابند . لیکن اگر نول طرف زمین شود یعنی به نول مولد متصل گردد آنگاه مسیری برای جریان های با فرکانس سه برابر و نیرو های محرکه ی الکتریکی ( e .m .f ) ها آماده می گردد واین مشکل از میان می رود . راه دیگر برای اجتناب از نوسان مزاحم نول فراهم آوردن ترانس هایی با سه سیم پیچ یا سیم پیچ سوم وبا مقادیر نامی نسبتاً کم KVA می باشد . این سیم پیچ سوم به شکل مثلث ( ) متصل می شود ومداری را فراهم می آورد که در آن مؤلفه ی سه برابر فرکانس جریان مغناطیسی می تواند جریان یابد ( به همراه یک نول جدا شده این عمل صورت نمی گرفت) .

در چنین حالتی یک موج سینوسی ولتاژ اعمال شده به طرف اولیه باعث خواهد شد تا ولتاژ فاز در طرف ثانویه به شکل سینوسی باشد . همانگونه که ذکر گردید مزیت این نحوه اتصال این است که جدا سازی فقط برای محدوده ی ولتاژ خط به نول یعنی ۵۸% ولتاژ خط تأکید می شود.

۲- اتصال مثلث – مثلث یا – :

این نوع اتصال برای ترانسهای بزرگ و ولتاژ کم که در آنها مسئله ی جدا سازی به علت افزایش تعداد دورها در فاز خیلی ضروری نیست و مقرون به صرفه است .

اتصالات ومثلث های ولتاژ ترانسفورماتور در شکل ۵ نشان داده شده است .

نسبت تبدیل بین ولتاژهای خط اولیه و ثانویه شبیه این نسبت در هر ترانس است . علاوه بر آن مثلث ولتاژ ثانویه ی abc همان موقعیت نسبی مثلث ولتاژ اولیه ی ABC اشغال می کند یعنی هیچ تغییر مکان زاویه ای بین این دو وجود ندارد به علاوه هیچ جابجایی فاز داخلی بین ولتاژهای فاز و خط در هر دو طرف اولیه وثانویه اتصال Y – Y وجود ندارد .

بررسی مراحل تعمیر مربوط به شبکه برق رسانی یک منطقه نفتی
فهرست مطالب

آشنایی با عملیا ت یکی از مناطق نفتی صفحه ۱

واحد برق صفحه ۳

پست فشار قوی صفحه ۴

تجهیزات پست صفحه ۴

ترانسفورماتور صفحه ۶

ترانسفورماتور سه فاز صفحه ۶

اتصالات ترانسفورماتورسه فاز صفحه ۱۱

اتصال ستاره – ستاره Y – Y صفحه ۱۱

اتصال مثلث – مثلث – صفحه ۱۴

اتصال مثلث – ستاره – Y صفحه ۱۶

اتصال ستاره – مثلث Y – صفحه ۱۷

اتصال مثلث باز V – V صفحه ۱۸

ترانسفورماتورهای جریان صفحه ۲۲

ترانسفورماتورهای اندازه گیری صفحه ۲۲

ترانسفورماتورهای پتانسیل صفحه ۲۴

اشکال ضمیمه صفحه ۲۷

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.