بررسی جامع بومیان استرالیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جامع بومیان استرالیا دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جامع بومیان استرالیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی جامع بومیان استرالیا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جامع بومیان استرالیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جامع بومیان استرالیا :

بررسی جامع بومیان استرالیا

مقدمه:

استرالیا که همچون جزیره ای بزرگ در اقیانوسیه و در نیمکره جنوبی واقع شده از نظر زمین شناسی کهن ترین خشکی جهان به شمار می‎آید.

گرداگرد استرالیا را آب فرا گرفته است: دریای ارافورا و دریای تیمور در شمال دریای مرجان در شمال خاوری، دریای تاسمان و اقیانوس آرام جنوبی در خاور آن، اقیانوس هند در باختر و جنوب باختری و اقیانوس منجمد جنوبی در جنوب آن می‎باشد.

استرالیا از شش ایالت و دو سرزمین تشکیل شده است:

  1. ویلز جنوبی نو که مرکز آن سیدنی بود.
  2. کوینزلند که مرکز آن بریسبین می‎باشد.
  3. استرالیای جنوبی که مرکز آن آدلاید است.
  4. تاسمانیا که جزیره ای است در جنوب خاوری سرزمین اصلی واقع شده و مرکز آن هوبارت می‎باشد.
  5. ویکتوریا که مرکز آن ملبورن است.
  6. استرالیای باختری که مرکز آن پرت می‎باشد.
  7. سرزمین شمالی که مرکز آن داروین است.
  8. منطقه پایتخت استرالیا (کانبرا) می باشد.

میراث طبیعی- چالش مردمان بومی و سکونت با اروپائیان:

استرالیا تنها کشوری است که قاره کاملی را در بر گرفته است.

مساحت استرالیا همراه با ایالت جزیره ای تاسمانیا ۷/۷ میلیون کیلومتر مربع است. و بعد از اتحاد شوروی، کانادا، جمهوری خلق چین، ایالات متحده آمریکا و برزیل از لحاظ مساحت ششمین کشور بزرگ جهان به شمار می رود. و بیش از ۸۰ درصد این قاره در مناطق اقلیمی خشک و نیمه خشک قرار دارد. در واقع استرالیا خشک ترین قاره جهان به شمار می رود. صرف نظر از آنکه این مقایسه برحسب میزان بارندگی یا به خصوص، برحسب منابع آب سطحی انجام شود یا خیر، کشاورزی بااستفاده از آبیاری از لحاظ مساحت محدود است و کشاورزی دیمی تا حدودی منحصر به قسمتهای شرقی، جنوب شرقی و جنوب غربی قاره است.

اگر قرار باشد که بهره بردرای از زمین های دائمی قابل کشت و نگهداری آنها مطرح باشد باید محدودیت های ناشی از محیط طبیعی شناخته شود. این محدودیت ها برای مردم بومی مشکلات نسبتاً اندکی بیش می‎آورد. زیرا فرهنگشان با محیط طبیعی همخوانی دارد. در فرهنگ بومی، مردم جزیی از اکوسیستمهایی به شمار می روند که در آن می زیند و به ویژگیها و نوسانهای محیط به نحوی پاسخ می گویند که تعادل اکولوژیک گیاهان و جانداران و زمین را حفظ می‎کند.

درمقام مقایسه سکونت اروپاییان در قاره کشت زمین و ایجاد تغییراتی در گیاهان و جانوران این تعادل را به نحو چشمگیری بر هم زده است. هر چند استرالیا فقط دویست سال در تصرف اروپاییان بوده است و گر چه تعداد جمعیت آن اندک بوده از دست رفتن مرغوبیت خاک هم اکنون به صورت بزرگترین مساله محیط زیست در استرالیا در آمده است.

و خوشبختانه اکنون به نظر می رسد که آگاهی از ابعاد در این مسأله و نیاز ‌به تغییر شیوه های بهره برداری از زمین برای کاهش فرسایش بیشتر روز به روز فزونی می‎گیرد و امید می رود که روند انحطاط معکوس می‎شود.

استرالیا از این لحاظ از موقعیت خوبی برخوردار است زیرا تعدادی از مؤسسات پژوهشی معتبر بین المللی اختصاصاً درباره جنبه های گوناگون بهره برداری از زمین در این کشور به بررسی پراخته اند که قابل توجه می باشد.

جمعیت استرالیا، ترکیب و پراکندگی:

تا پیش از دستیابی اروپاییان به استرالیا، تنها ساکنان آن مردمانی با پوست تیره بودند که همچنان در اقتصاد نو سنگی (شکار و گردآوری خوراک) به سر می بردند که امروزه آسترالوید نامیده می‎شوند. به گمان دانشمندان بومیان مزبور حدود دوازده هزار سال پیش از جزیره های جنوب خاوری آسیا به این سرزمین راه یافته اند. البته برخی از دانشمندان نژاد شناس می گویند که ورود بومیان به این سرزمین، حدود چهل هزار سال پیش صورت گرفته است.

جمعیت استرالیا

و جمعیت استرالیا در سال ۱۹۹۷ حدود ۱۸.۴ میلیون نفر بود و در ۲۰ سال گذشته بیش از چهار میلیون نفر افزایش جمعیت داشته است.

چنین پیش بینی شده است که جمعیت در سال ۱۹۹۹ به ۱۹ میلیوهن نفر در سال ۲۰۱۰ به ۲۰ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ به ۲۲ میلیون نفر و در سال ۲۰۵۰ به ۲۶ تا ۲۸ میلیون نفر برسد. (اگر چه چنانچه روند کنونی رشد جمعیت ادامه یابد، جمعیتی بسیار کمتر از ۲۰ میلیون تا سال ۲۰۵۰ پیش بینی می‎شود. در ۲۰ سال گذشته تعداد افراد بالای ۶۵ سال (که در سال ۱۹۹۷، ۱۲ درصد از جمعیت را تشکیل می دادند) و بخصوص افراد بالای ۸۵ سال زیاد شده است. پیش بینی می‎شود که تا سال ۲۰۲۰ افراد بالای ۶۵ سال حدود ۲۰ درصد از جمعیت را تشکیل دهند، میانگین سن جمعیت استرالیا درسال ۱۹۹۷ حدود ۳۴ سال بود.

جمعیت بومیان و ساکنان جزیره torres strait استرالیا حدود ۳۰۰.۰۰۰ نفر است که بیش از نیمی از آنها در نیوساوت و لزوکویینزلند زندگی می کنند. در سال ۱۷۸۸ که استرالیا مستعمره انگلستان شد جمعیت بومیان بین ۲۰۰.۰۰۰ تا ۷۵۰.۰۰۰ نفر تخمین زده شد اگر چه در قرن نوزدهم و بیستم این تعداد کاهش چشمگیری یافت، و از آن زمان تا کنون جمعیت دوباره تعدیل شده است. تا سال ۱۹۶۱ نژاد خا لص بومیان در محاسبه جمعیت استرالیا منظور نمی شد .

خوراک بومیان استرالیا:

بومیان باشکار و گردآوری خوراک روزگار می گذراندند. و با کشاورزی و شهرنشینی آشنایی نداشتند ولی بازرگانی و داد و ستد میان قبیله های گوناگون در سراسر این سرزمین پهناور رواج داشت تا اینکه در سده هیجدهم اروپاییان به این سرزمین راه یافتند.

هنر بومیان استرالیا:

بررسی جامع بومیان استرالیا
فهرست

مقدمه………………………………………………………………………………………………………….. ۱

میراث طبیعی، چالش مردمان بومی و سکونت با اروپاییان………………………………… ۲

جمعیت استرالیا، ترکیب و پراکندگی………………………………………………………………… ۳

سلطه اروپاییان بر بومیان استرالیا…………………………………………………………………. ۵

زمان آفرینش………………………………………………………………………………………………. ۷

جمعیت استرالیا……………………………………………………………………………………………. ۸

خوراک بومیان استرالیا…………………………………………………………………………………. ۱۱

هنر بومیان استرالیا………………………………………………………………………………………. ۱۱

خط و زبان………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

مذهب………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

نتایج……………………………………………………………………………………………………………. ۲۰

پی نوشت ها………………………………………………………………………………………………… ۲۲

منابع و مآخذ……………………………………………………………………………………………….. ۲۳

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.