مقاله بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال با خواص متغیر در محفظه مربعی کج شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال با خواص متغیر در محفظه مربعی کج شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال با خواص متغیر در محفظه مربعی کج شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال با خواص متغیر در محفظه مربعی کج شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال با خواص متغیر در محفظه مربعی کج شده :

مقدمه
انتقال حرارت جابجایی طبیعی، بهعلت ساده بودن فرآیند، صرفه اقتصادی، صدای کم و بازیابی مجدد، در شاخههای مختلف صنعت مانند صنایع برودتی، دستگاههای ترانسفورماتور الکتریکی و سیستمهای تهویه مطبوع کاربرد فراوانی دارد. همچنین در تجهیزات صنعتی گوناگون مثل قطعات الکترونیکی، مبدلهایحرارتی، کلکتورهای خورشیدی و مواردی این چنین انتقال حرارت جابهجایی طبیعی به کار میرود. همواره دستیابی به وسایلی با ابعاد کوچکتر، سبکتر و بازده بیشتر برای انتقال حرارت مناسبتر، در تجهیزات صنعتی مثل قطعات الکترونیکی، مبدلهای حرارتی و مواردی این چنین مطلوب بوده است.
از آنجایی که نانوسیالها نسبت به سیالهای عادی ضریب هدایت حرارتی باتری دارند در سالهای اخیر همواره مورد توجه بودهاند. ابوندا و همکاران [۱]، انتقال حرارت جابهجایی طبیعی بین دو استوانه هم محور پرشده با نانوسیال را به کمک روش حجم محدود انجام دادند. آنها نانوسیال های مختلفی شامل نانوذرات Cu، Ag، Al2O3 و TiO2 را بر اساس سیال پایه آب مورد بررسی قرار دادند و نتایج خود را به صورت منحنی تغییرات عدد ناسلت ارائه نمودند. آن ها گزارش کردند که در اعداد رایلی و نسبتهای منظری بزرگ نانوذرات با ضریب هدایت حرارتی باتر موجب انتقال حرارت بیشتری میشوند ولی در اعداد رایلی متوسط، نانوذرات با ضریب هدایت حرارتی پایین باعث کاهش در انتقال حرارت میشوند. عارفمنش و همکاران [۲] جریان سیال و انتقال حرارت جابجایی طبیعی نانوسیال آب-اکسید تیتانیوم را در فضای بین دو محفظهی هم محور در نسبتهای منظری و اعداد رایلی مختلف بررسی نمودند. بر اساس نتایج آن ها مقدار ضریب انتقال حرارت جابجایی طبیعی بر حسب عدد رایلی با افزایش نسبت منظری و کسر حجمی نانوذرات افزایش مییابد. شیخزاده و همکاران [۳] در یک مطالعه عددی برای نانوسیال آب-مس در یک محفظه با وجود منبع گرم و سرد در دیواره های عمودی آن انجام دادند. بر اساس یافتههای آنان عدد ناسلت متوسط کمینه، هنگامی که گرمایش موضعی در دیواره های طرف راست و چپ محفظه به ترتیب در با و پایین باشد، روی می دهد. جریان سیال تحت تاثیر میدان مغناطیسی در خنککاری سیستمهای الکترونیکی تحت تاثیر میدان مغناطیسی، خنککاری ترانسفورماتورهای برق و مواردی اینچنین، مطرح می باشد. کانداسامی و همکاران تاثیر میدان مغناطیسی را بر جابهجایی طبیعی سیال در محفظهای مربعی که در دیوارههای عمودی آن چشمههای گرمایی وجود داشت را در اعداد رایلی وهارتمن مختلف بررسی کردند. بر اساس نتایج آنها با افزایش عددهارتمن عدد ناسلت متوسط کاهش مییابد .[۴] پیرمحمدی و قاسمی اثر میدان مغناطیسی را بر جابهجایی طبیعی سیال در یک محفظه مربعی مایل بهصورت عددی بررسی نمودند. نتایج آنها نشان داد میدان جریان و انتقال حرارت سیال بهشدت وابسته به مقدار میدان مغناطیسی و زاویهی محفظه میباشد.[۵] محمودی و همکاران [ ۶] اثر میدان مغناطیسی را بر جابهجایی طبیعی نانوسیال آب – مس در محفظهی مثلثی بهصورت عددی بررسی کردند. بر اساس نتایج آنها با افزایش اندازه میدان مغناطیسی، مقدار عدد ناسلت کاهش می یابد. عاشورینژاد و همکاران [۷] تاثیر میدان مغناطیسی را بر جابه جایی طبیعی نانوسیال آب – نقره در فضای بین دو محفظه دایرهای هممحور به صورت عددی بررسی کردند. بر اساس نتایج آنها عدد ناسلت متوسط با افزایش کسر حجمی و عدد رایلی افزایش ولی با افزایش عدد هارتمن کاهش مییابد.
با بررسی انجام گرفته، مشاهده می شود که تاکنون مطالعهای در زمینهی بررسی اثر میدان مغناطیسی بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال با خواص متغیر در محفظه مربعی کج شده انجام نشده است. در مطالعه حاضر جریـان سـیال و انتقـال حـرارت در جابه جایی طبیعی نانوسیال آب – اکسید مس در محفظهی مربعی با دیوارههای افقی عایق و دیوارههای چپ و راست بهترتیب گـرم و سرد، در اعداد رایلی و هارتمن مختلف و برای کسر حجمیهای ۰تا ۰/۰۴ از نانوذرات بررسی میشود.

معادت حاکم و شرایط مرزی
خـواص ترمــوفیزیکی آب بـه عنــوان ســیال پایـه، و نــانوذرات اکسـید مــس، در جــدول ۱ ارائـه شــده اسـت .[۸] هندســهی حــل و شرایط مرزی در شکل ۱ نشـان داده شـده اسـت. دیـوارههـای افقـی محفظـه عـایق، دیـواره ی سـمت چـپ گـرم (در دمـای (TH و دیوارههای طرف راست سرد (در دمای (TC میباشند. ابعاد محفظه L در نظر گرفته شده است.

با استفاده از متغیرهای بی بعد (۱)، معادت بی بعد، شامل بقای جرم (۲)، بقای مومنتم در راستای (۳) x و (۴) y، و بقای انرژی (۵) برای جریان دو بعدی، دائم و آرام عبارتند از:

زاویه محفظه با راستای افقی میباشد. اثر میدان مغناطیسی به صورت یک نیروی حجمی بهنام لورنتز ظاهر میشود. عدد هارتمن معیاری از نیروی حجمی لورنتز میباشد که افزایش آن نشان دهندهی افزایش شدت میدان مغناطیسی است.
با توجه به هندسه مسئله، شرایط مرزی بیبعد عبارتند از:

خــواص نانوســیال شــامل چگــالی، ظرفیــت گرمــایی، ضــریب انبســاط حجمــی، ضــریب پخــش، لزجــت اســتاتیک [۹] و ضریب هدایت حرارتی استاتیک [۱۰]، به ترتیب از روابط (۷) تا (۱۴) بهدست میآیند:

بــه ترتیــب چگــالی و شــعاع نــانوذرات بــوده ثابــت بــولتزمن مــیباشــد. بــرای نانوســیال آب -اکســید مــس توابــع کــه بــهطــور تجربــی تخمــین زده مــیشــوند بــرای محــدوده ، عبارتند از :[۱۱]

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.