بررسی مدارهای الکترونیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مدارهای الکترونیکی دارای ۱۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مدارهای الکترونیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی مدارهای الکترونیکی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مدارهای الکترونیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مدارهای الکترونیکی :

بررسی مدارهای الکترونیکی

فصل اول

مبانی مدارهای الکتریکی

۱-۱ : مقدمه

اجزا واحدها در سیستم SI به صورت اعشاری است. برای مشخص کردن توان های ده، پیشوندهای خاصی همراه واحدهای این سیستم به کار می رود. این پیشوندها عبارتند از:

پیکو (P و ۱۲-۱۰) کیلو (K و ۱۰۳)

نانو (n و ۹-۱۰) مگا (M و ۱۰۶)

میکرو گیگا (G و ۱۰۹)

میلی سانتی (C و ۲-۱۰)

۱-۲ : کمیات اساسی الکتریکی

۱-۲-۱- بار

می دانیم که در یک اتم، الکترون بار منفی و پروتون بار مثبت دارد و بار یک الکترون با بار یک پروتون برابر است. واحد بار الکتریکی کولن (C) است. یک کولن برابر بار ۱۰۸*۲۴/۶ الکترون است. یعنی یک الکترون دارای بار C ۱۹-۱۰*۶/۱ است.

۱-۲-۲- جریان

بار متحرک نشان دهنده جریان است. جریان در یک مسیر مجزا، مثلاً یک سیم فلزی، علاوه بر مقدار، جهت نیز دارد. جریان، آهنگ عبور بار از یک نقطه در یک جهت خاص است.

پس از مشخص کردن یک جهت مرجع، کل باری که از زمان t=0 به بعد از یک نقطه مرجع در آن جهت عبور کرده را q(t) می نامیم. آهنگ عبور بار در لحظه t برابر است. با کاهش فاصله می‎توان نوشت:

(۱-۱)

جریان، برابر آهنگ زمانی عبور بار مثبت از یک نقطه مرجع در یک جهت مشخص است. جریان را با i یا I نشان می‎دهیم. بنابراین:

(۱-۲)

واحد جریان آمپر (A) است. یک آمپر، انتقال بار با آهنگ ۱ کولن بر ثانیه را نشان می‎دهد. برای به دست آوردن باری که در فاصله t۰ تا t منتقل شده، می‎توان از رابطه ۱-۳ استفاده کرد:

(۱-۳)

۱-۲-۳- ولتاژ

هر عنصر را به صورت یک شکل دارای دو پایانه یا دو سر نشان می‎دهیم. (شکل ۱-۱)

شکل ۱-۱ : یک عنصر مداری

فرض کنید جریانی به پایانه A عنصر مداری شکل ۱-۱ وارد شده و از پایانه B خارج می‎شود. برای عبور این جریان، باید مقداری انرژی صرف شود. در این صورت
می گوییم بین دو پایانه B , A ، اختلاف پتانسیل یا ولتاژ الکتریکی وجود دارد. بنابراین ولتاژ روی یک عنصر، معیاری از کار لازم برای عبور بار از طریق آن است. ولتاژ یا اختلاف پتانسیل بنابر تعریف عبارت است از کار انجام شده برای انتقال بار q از یک نقطه به نقطه دیگر. یعنی:

(۱-۴)

که در آن v اختلاف پتانسیل بر حسب ولت (v)، w کار انجام شده و q بار الکتریکی است.

۱-۲-۴- توان الکتریکی

توان آهنگ مصرف انرژی است. اگر برای انتقال ۱ کولن بار از یک عنصر، ۱ ژول انرژی مصرف شود، توان لازم برای انتقال یک کولن بار در ثانیه، یک وات خواهد بود. رابطه توان را می‎توان به صورت رابطه ۱-۵ نوشت:

(۱-۵) p=v .i

که p توان الکتریکی بر حسب وات (w) است. یعنی یک وات برابر یک ولت آمپر است.

۱-۲-۵- مقاومت

هر عنصر مداری که در آن انرژی تلف شود، معمولاً ولتاژ دو سرش با جریان گذرنده از آن متناسب است. یعنی:

(۱-۶) V=RI

که R ثابت تناسب است و مقاومت آن عنصر می‎باشد. واحد مقاومت اهم است و رابطه ۱-۶ قانون اهم نام دارد.

شکل ۱-۲ علامت مداری یک مقاومت را نشان می‎دهد.

شکل ۱-۲ : علامت مداری مقاومت

در یک مقاومت، جریان از نقطه با پتانسیل بیشتر به نقطه با پتانسیل کمتر جاری می گردد. معمولاً پتانسیل بیشتر را با علامت + و پتانسیل کمتر را با علامت – نشان می دهند. مقاومت، یک عنصر مصرف کننده انرژی الکتریکی است. یعنی ‎توان در آن تلف می‎شود. توان تلف شده در یک مقاومت از رابطه ۱-۷ به دست می‎آید.

(۱-۷)

عکس مقاومت را رسانایی می گوئیم و با G نشان می‎دهیم. بنابراین:

(۱-۸)

واحد رسانایی مهو یا زیمنس است.

۱-۳- اتصال سری مقاومت ها

منظور از سری کردن مقاومت ها آن است که آنها را به صورت زنجیره ای و سر به سر به هم وصل کنیم. در اتصال سری فقط یک مسیر برای عبور جریان به وجود می‎آید و لذا از تمامی مقاومت ها جریان یکسانی می گذرد. شکل ۱-۳ اتصال سری مقاومت ها را نشان می‎دهد.

شکل ۱-۳ : اتصال سری مقاومت ها

می‎توان تعدادی مقاومت سری را ساده کرد و به جای آنها یک مقاومت گذاشت. این مقاومت را مقاومت کل یا مقاومت معادل می گوییم. اگر مقاومت های Rn , … , R۲, R۱ به صورت سری به هم متصل باشند، مقاومت معادل آنها از رابطه ۱-۹ به دست می‎آید.

(۱-۹)

مثال ۱-۱

در مدار شکل ۱-۴ مقدار مقاومت کل را حساب کنید.

شکل ۱-۴

حل :

۱-۴- اتصال موازی مقاومت ها

هرگاه دو یا چند مقاومت در یک مدار الکتریکی از دو سر به هم متصل باشند آنها را موازی می گوئیم. در اتصال موازی مقاومت ها، ولتاژ تمام مقاومت ها با هم برابر است. شکل ۱-۵ اتصال موازی مقاومت ها را نشان می‎دهد.

شکل ۱-۵ : اتصال موازی مقاومت ها

هرگاه چند مقاومت با هم موازی شوند، مقاومت کل کاهش می یابد. مقاومت معادل چند مقاومت موازی از رابطه ۱-۱۰ به دست می‎آید:

(۱-۱۰)

مثال ۱-۲

مقاومت کل (معادل) بین دو نقطه B , A را در شکل ۱-۶ حساب کنید.

شکل ۱-۶

حل :

مثال ۱-۳

معادل دو مقاومت موازی R۲ , R۱ از چه رابطه ای به دست می آید؟

حل

مثال ۱-۴

در مثال ۱-۳ اگر مقاومت های R۲ , R۱ با هم برابر باشند مقاومت معادل را حساب کنید.

حل

بنابراین مقاومت معادل دو مقاومت مساوی، نصف آن مقاومت است. اگر n مقاومت مساوی را به صورت موازی به هم ببندیم مقاومت معادل برابر خواهد بود.

معمولاً دو مقاومت موازی R۲ , R۱ را به صورت نشان می‎دهیم.

مثال ۱-۵

مقاومت معادل مدار شکل ۱-۷ را حساب کنید.

شکل ۱-۷

حل

۱-۵- منبع ولتاژ

۱-۵-۱- منبع ولتاژ

منبع ولتاژ دارای یک پایانه مثبت و یک پایانه منفی است. انرژی از طریق ترمینال منفی به الکترونها اعمال می گردد و آنها را از طریق یک هادی (سیم) به ترمینال مثبت سوق می‎دهد. در نتیجه جریان به مصرف کننده ای که در مسیر سیم قرار دارد می رسد و انرژی به آن منتقل می‎شود.

منابع ولتاژ به دو صورت منبع ولتاژ مستقیم (DC) و منبع ولتاژ متناوب (AC) وجود دارند. منبع ولتاژ مستقیم یک ولتاژ ثابت تولید می‌کند. به عبارت دیگر ولتاژ دو سر پایانه های آن همیشه یک مقدار ثابت است. شکل ۱-۸ علامت مداری یک منبع ولتاژ مستقیم را نشان می‎دهد.

شکل ۱-۸ : علامت مداری منبع ولتاژ مستقیم

اگر جهت جریان را عکس جهت حرکت الکترون در نظر بگیریم، جهت جریان در منبع ولتاژ شکل ۱-۸ از B به A خواهد بود.

منابع ولتاژ متناوب در فصل های آینده توضیح داده خواهد شد.

۱-۵-۲- منبع جریان

یک منبع جریان، مقدار جریان ثابتی تولید می‌کند. علامت مداری منبع جریان در شکل ۱-۹ نشان داده شده است.

شکل ۱-۹ : علامت مداری منبع جریان

۱-۶- قانون ولتاژ کیرشف (KVL)

قانون ولتاژ کیرشف بیان می دارد که مجموع ولتاژها در یک مسیر بسته برابر صفر است. یا به عبارت دیگر مجموع افتهای ولتاژ در یک مسیر بسته مساوی با ولتاژ کل منبع تغذیه می‎باشد. هنگامیکه در یک مسیر بسته حرکت می کنیم پلاریته یا جهت ولتاژ باید در نظر گرفته شود. بنابراین می‎توان در یک مسیر بسته اگر از پلاریته مثبت یک عنصر به پلاریته منفی آن وارد شدیم، ولتاژ را با علامت منفی و اگر از پلاریته منفی به پلاریته مثبت عنصر حرکت کردیم، ولتاژ را با علامت مثبت نشان داد. این علامت گذاری قراردادی است و می‎توان علامت ولتاژ را برعکس نیز در نظر گرفت.

مثال ۱-۶

در شکل ۱-۱۰ افت ولتاژ V۳ را بیابید.

شکل ۱-۱۰

حل: طبق رابطه KVL داریم:

۱-۷- قانون جریان کیرشف (KCL)

قانون جریان کیرشف بیان می دارد که مجموع جبری جریان های وارد شده به هر گره (محل اتصال چند عنصر) برابر صفر است. در نوشتن قانون KCL ، جهت جریان ها نیز باید در نظر گرفته شود. می‎توان جریان های ورودی به گره را با علامت مثبت و جریان های خروجی را با علامت منفی نشان داد.

جریان متناوب

۲-۱- موج سینوسی

موج سینوسی یکی از مهمترین شکل موج های متناوب (AC) است. در مداراتی که از موج سینوسی به عنوان منبع استفاده شده است، جریان و ولتاژ مدار هر دو از نوع سینوسی هستند. در اینجا ما از موج کسینوسی صحبت نخواهیم کرد و آن را نیز به عنوان یک موج سینوسی نام می بریم زیرا یک تابع کسینوسی را می‎توان به صورت یک موج سینوسی درآورد.

شکل ۲-۱ یک موج سینوسی را نشان می‎دهد.

شکل ۲-۱ : موج سینوسی

یک شکل موج سینوسی با زمان تغییر می‌کند و این تغییرات به صورت پیوسته می‎باشد.

همانطور که مشاهده می شود، شکل موج سینوسی تکرار یک دوره می‎باشد یعنی شکل موج از ۰ تا t۴ دائماً تکرار می‎شود. زمان لازم برای طی یک دوره را پریود یا دوره تناوب می گوئیم در شکل ۲-۱ یک پریود از ۰ تا t۴ می‎باشد. همچنین یک دوره تناوب را می‎توان از دو نقطه هم وضعیت دیگر مثلاً t۱ تا t۵ و یا از t۲ تا t۶ بدست آورد.

معمولاً یک دوره تناوب را با T نشان می دهند یعنی در شکل ۲-۱ می توانیم T= t۴ را بنویسیم. نقاطی که در آن ولتاژ یا جریان حداکثر است را نقطه ماکزیمم (max) می گوئیم. در شکل ۲-۱ نقطه ماکزیمم در t۱ واقع شده است. همچنین نقطه ای که در آن ولتاژ یا جریان حداقل است را نقطه می نیمم (min) می گوئیم. که در شکل داده شده در t۳ واقع شده است. معمولاً نقاط ماکزیمم یا مینیمم را نقاط پیک می گوئیم. یعنی فاصله نقطه ماکزیمم یا مینیمم از مبداء ولتاژ یا جریان برابر ولتاژ یا جریان پیک است. فاصله نقطه مینیمم تا نقطه ماکزیمم شکل موج را مقدار پیک تاپیک می گویند. (مثلاً ولتاژ پیک تاپیک که به صورت Vpp نشان می‎دهیم.

۲-۲- فرکانس

بنابه تعریف فرکانس تعداد سیکل های کاملی است که موج سینوسی در یک ثانیه طی می‌کند. هرچه تعداد سیکل ها بیشتر باشد، فرکانس نیز بیشتر است. رابطه فرکانس و پریود را می‎توان به صورت زیر نوشت:

واحد فرکانس هرتز (Hz) می‎باشد.

مثال ۲-۱

در مدار شکل ۲-۲ مقادیر پریود، فرکانس، ولتاژ ماکزیمم (Vmax)، ولتاژ پیک تاپیک (Vpp) را پیدا کنید.

شکل ۲-۲

حل

پریود یک دوره تکرار است بنابراین: T=4s

فرکانس نیز عکس پریود است:

ولتاژ ماکزیمم نیز با توجه به شکل برابر ۱۰ ولت است. یعنی :

چون ولتاژ پیک با vmax برابر است بنابراین: Vp=Vm=۱۰v

و ولتاژ پیک تاپیک به صورت زیر به دست می‎آید:

مقدار ولتاژ یا جریان در هر لحظه را ولتاژ یا جریان لحظه ای می گوئیم. مقادیر لحظه ای ولتاژ یا جریان را معمولاً با حروف کوچک i و v نشان می‎دهیم.

مقدار مؤثر (rms)

رابطه بین ولتاژ مؤثر در یک ولتاژ سینوسی و ولتاژ ماکزیمم به صورت زیر است:

(۲-۱)

همچنین جریان مؤثر به صورت زیر است:

(۲-۲)

۲-۳- مقدار متوسط

اگر یک موج سینوسی را در طول یک پریود در نظر بگیریم مقدار متوسط آن صفر خواهد شد زیرا مقادیر مثبت و منفی اثر همدیگر را خنثی می‌کنند. اما اگر مقدار متوسط را در یک نیم سیکل مثلاً نیم سیکل مثبت حساب کنیم از رابطه زیر به دست می‎آید:

(۲-۳)

(۲-۴)

مثال ۲-۲

با توجه به شکل ۲-۳ مقادیر را پیدا کنید.

شکل ۲-۳

حل

۲-۴-قوانین اهم در مدارهای AC

هنگام بررسی قوانین اهم در مدارهای AC باید توجه داشت که از جریان ها و ولتاژهای هم رسته استفاده کرد. مثلاً زمانی که رابطه اهم را می نویسیم جریان و ولتاژ هر دو باید ماکزیمم یا هر دو باید مقدار متوسط یا هر دو از نوع مقدار متوسط باشند. بنابراین اگر یک ولتاژ سینوسی به یک مقاومت R اعمال شود می‎توان رابطه های زیر را نوشت:

(۲-۵)

(۲-۶)

(۲-۷)

فاز:

در یک موج سینوسی نقطه شروع موج در زمان صفر ممکن است از مبدا شروع شده باشد یا قبل و یا بعد از آن شروع شده باشد. به همین دلیل یک فاز برای موج در نظر گرفته می‎شود که توسط آن وضعیت مشخص از موج سینوسی نسبت به مرجع تعیین می گردد. سه شکل موج C , B , A شکل ۲-۴ نشان داده شده است.

شکل ۲-۴ : اختلاف فاز

w سرعت زاویه ای است و برحسب رادیان (rad) می‎باشد. هر سیکل معادل یا رادیان است.

(۲-۸)

موج A چون از مبدا شروع شده است به عنوان مرجع در نظر گرفته می‎شود. موج B به اندازه رادیان دیرتر از موج A شروع شده است یعنی از دو نقطه هم موقعیت را در نظر بگیریم می بینیم موج B از نظر زمانی دیرتر از موج A شروع شده است. در این صورت می گوئیم موج B به اندازه رادیان از موج A عقب تر است. یا اصطلاحاً تأخیر فاز دارد. یا موج A به اندازه رادیان نسبت به موج B تقدم فاز دارد.

با توجه به شکل ۲-۴ می بینیم که موج C به اندازه رادیان جلوتر از موج A شروع شده است. بنابراین موج C نسبت به موج A به اندازه رادیان تقدم فاز دارد.

– مقاومت آرمیچر

اولین گام در راه انجام و تعیین کمیات فوق می‌توان بیان کرد آزمون مدار- باز می‌باشد. برای انجام این آزمایش، ژنراتور در سرعت نامی چرخانده می‌شود. پایانه‌ها به بار اتصال ندارند و جریان میدان برابر صفر قرار داده می‌شود. سپس جریان میدان رابا گام‌های تدریجی افزایش می‌دهند و ولتاژ پایانه‌ای را در هر گام اندازه می گیرند. چون پایانه‌ها باز هستند پس برابر با می‌باشد. لذا می‌توان سخنی یا را برحسب رسم کرد. به این منحنی، مشخصه مدار باز (OCC) می‌گویند.

گام دوم انجام آزمون اتصال – کوتاه است. برای انجام این آزمون، دوباره جریان میدان در صفر تنظیم می‌‌گردد. و پایانه‌های ژنراتور توسط مجموعه‌ای از آمپرمترها اتصال کوتاه می‌شوند. سپس جریان آرمیچر یا جریان خط ، همراه با افزایش جریان میدان اندازه گیری می‌شود. به این منحنی، مشخصه اتصال کوتاه (SCC) می‌گویند. مشخصه اتصال کوتاه یک خط راست است. زیرا وقتی که پایانه‌ها اتصال کوتاه می‌شوند جریان آرمیچر از رابطه به دست می‌آید که اندازه آن نیز بر طبق رابطه خواهد بود.

حال اگر باشد، و چون که

یعنی اگر و در شرایطی معینی معلوم باشند. می‌توان راکتانس سنکرون را یافت.

بنابراین روشی تقریبی تعیین راکتانس سنکرون در جریان معین میدان به قرار زیر است:

۱- ولتاژ تولیدشده EA را به ازای جریان میدان از مشخصه بی بار به دست می‌آوریم.

۲- جریان اتصال کوتاه را به ازای جریان میدان از مشخصه بی‌بار به دست می‌آوریم.

۳- با استفاده از رابطه بالا را می‌یابیم.

۱۰-۲۳-۱) نسبت اتصال کوتاه:

پارامتر دیگری که برای توصیف ژنراتورهای سنکرون به کار می‌رود. نسبت اتصال کوتاه است. نسبت اتصال کوتاه ژنراتور، طبق تعریف نسبت جریان لازم در میدان برای تولید جریان نامی آرمیچر در اتصال کوتاه است.

۱۰-۲۴- اثر تغییرات جریان بر موتورهای سنکرون:

در قسمت های قبلی چگونگی تاثیر تغییرات بار را روی موتوربیان کردیم، کمیت دیگری که در موتور سنکرون وجود دارد که می توان آن را تنظیم کرده و آن جریان میدان است که تغییر جریان میدان چه تأثیری بر موتور سنکرون دارد؟

توجه کنید که افزایش جریان میدان اندازه را افزایش می دهد، اما بر توان حقیقی تولید شده، توسط موتور تأثیری ندارد. توان تحویلی موتور تنها هنگامی تغییر می‌کند که گشتاور بار محور تغییرکند. چون تغییر بر سرعت محور تأثیری ندارد و چون بار متصل به محور تغییر نکرده توان حقیقی تولید شده تغییر نمی‌کند.

البته نیز ثابت است. چون منبع تغذیه تأمین کننده موتور آن را ثابت نگه می‌دارد. بنابراین فواصل متناسب با توان در نمودار فیزوری باید ثابت باشد وقتی جریان میدان زیاد می‌شود، باید زیاد شود. اما این کار تنها با لغزیدن در امتداد خط توان ثابت عملی است. این نتیجه در شکل دیده می‌شود.

بررسی مدارهای الکترونیکی
فهرست

عنوان صفحه

۱-۱: مقدمه……………………………………………………………………………………………..

۱-۲: کمیات اساسی الکتریکی……………………………………………………………………..

۱-۲-۱: بار……………………………………………………………………………………………..

۱-۲-۲: جریان…………………………………………………………………………………………

۱-۲-۳: ولتاژ…………………………………………………………………………………………..

۱-۲-۴: توان الکتریکی………………………………………………………………………………

۱-۲-۵: مقاومت……………………………………………………………………………………….

۱-۳: اتصال سری مقاومتها…………………………………………………………………………..

۱-۴: اتصال موازی مقاومتها……………………………………………………………………..

۱-۵: منابع……………………………………………………………………………………………….

۱-۵-۱: منبع ولتاژ……………………………………………………………………………………

۱-۵-۲: منبع جریان……………………………………………………………………………………..

۱-۶: قانون ولتاژ کیرشهف (KVL)……………………………………………………………..

۱-۷: مقسم ولتاژ………………………………………………………………………………………

۱-۸: مقسم جریان……………………………………………………………………………………

۱-۹: مدارهای مختلط……………………………………………………………………………….

۱-۱۰: زمین مدار……………………………………………………………………………………..

مسائل فصل ۱………………………………………………………………………………………….

فصل دوم: جریان متناوب………………………………………………………………………………

۲-۱: موج سینوسی…………………………………………………………………………………..

۲-۲: فرکانس…………………………………………………………………………………………..

۲-۳: مقدار متوسط………………………………………………………………………………………

۲-۴: قوانین اهم در مدارهای AC………………………………………………………………

۲-۴-۱: فاز……………………………………………………………………………………………..

۲-۵: فازور……………………………………………………………………………………………..

۲-۶: اعداد مختلط…………………………………………………………………………………….

۲-۷: ساده کردن اعداد مختلط…………………………………………………………………..

۲-۸: موج پالس………………………………………………………………………………………..

۲-۹: موج مثلثی………………………………………………………………………………………..

مسائل فصل دوم………………………………………………………………………………………

فصل سوم روشهای تحلیل مدار…………………………………………………………………

۳-۱: تبدیل منابع………………………………………………………………………………………

۳-۲: قضیه جمع آثار………………………………………………………………………………..

۳-۳: روش ولتاژ گره ها……………………………………………………………………………

۳-۴: روش جریان مش……………………………………………………………………………..

۳-۵: روش تونن………………………………………………………………………………………

۳-۶: روش نورتن…………………………………………………………………………………….

۳-۷: انتقالی حداکثر توان به بار…………………………………………………………………

مسائل فصل ۳………………………………………………………………………………………….

فصل چهارم: وسایل اندازه گیری……………………………………………………………….

۴-۱: ولتمتر……………………………………………………………………………………………..

۴-۲: آمپرمتر…………………………………………………………………………………………..

۴-۳: اهم متر……………………………………………………………………………………………

۴-۴: تست کردن قطعات الکتریکی………………………………………………………………

۴-۴-۱: سیم……………………………………………………………………………………………

۴-۴-۲: مقاومت……………………………………………………………………………………….

۴-۴-۳: سلف…………………………………………………………………………………………..

۴-۴-۴: خازن………………………………………………………………………………………….

۴-۵: اسیلسکوپ……………………………………………………………………………………….

مسائل فصل چهارم…………………………………………………………………………………..

فصل پنجم: خازن و سلف در جریان مستقیم………………………………………………..

۵-۱: خازن………………………………………………………………………………………………

۵-۲: خازن در جریان مستقیم……………………………………………………………………

۵-۳: شارژ خازن……………………………………………………………………………………..

۵-۴: دشارژ خازن……………………………………………………………………………………

۵-۵: به هم بستن خازنها…………………………………………………………………………..

۵-۶: سلف……………………………………………………………………………………………….

۵-۷: سلف در جریان مستقیم…………………………………………………………………….

۵-۸: تغییرات جریان در سلف……………………………………………………………………

۵-۹: به هم بستن سلف ها…………………………………………………………………………

مسائل فصل پنجم……………………………………………………………………………………..

فصل ششم: خازن و سلف در جریان متناوب……………………………………………….

۶-۱: مدارهای RC……………………………………………………………………………………

۶-۱-۱: مدارهای RC موازی ………………………………………………………………………..

۶-۲: مدارهای RL……………………………………………………………………………………

۶-۲-۱: مدار RL سری…………………………………………………………………………….

۶-۲-۲: مدار RL موازی…………………………………………………………………………..

مسائل فصل ششم…………………………………………………………………………………….

فصل هفتم: مدارهای RLC…………………………………………………………………………

۷-۱: RLC سری………………………………………………………………………………………….

۷-۱-۱: فرکانس تشدید مدار سری…………………………………………………………….

۷-۲: RLC موازی…………………………………………………………………………………….

۷-۲-۱: فرکانس تشدید در RLC موازی……………………………………………………..

۷-۳: پهنای باند………………………………………………………………………………………..

مسائل فصل هفتم……………………………………………………………………………………..

فصل هشتم ترانسفورماتورها…………………………………………………………………………

۸-۱: اندوکتانس متقابل……………………………………………………………………………..

۸-۲: توان………………………………………………………………………………………………..

۸-۳: بازتاب امپدانس………………………………………………………………………………..

مسائل فصل هشتم……………………………………………………………………………………

فصل نهم: سیستم های چند فازه…………………………………………………………………

۹-۱: سیستم تک فاز…………………………………………………………………………………

۹-۲: سیستم سه فاز…………………………………………………………………………………

۹-۳: توان در مدارهای سه فاز………………………………………………………………….

مسائل فصل نهم:………………………………………………………………………………………….

فصل ۱۰: موتور و ژنراتورهای DC……………………………………………………………

۱۰-۱: موتورهای DC……………………………………………………………………………….

۱۰-۲: معرفی موتورهای DC…………………………………………………………………….

۱۰-۳: انواع موتورهای DC……………………………………………………………………….

۱۰-۴: مدار معادل موتورهای DC……………………………………………………………..

۱۰-۵: موتورهای DC تحریک مجزا و موازی………………………………………………

۱۰-۶: مشخصه پایانه ای موتور DC موازی……………………………………………….

۱۰-۷: معرفی ژنراتورهای DC………………………………………………………………….

۱۰-۸: ژنراتور تحریک مجزا……………………………………………………………………..

۱۰-۹: مشخصات پایانه ای ژنراتورهای تحریک مجزا…………………………………..

۱۰-۱۱: کنترل ولتاژ پایانه ای……………………………………………………………………

۱۰-۱۲: ژنراتور dc موازی……………………………………………………………………….

۱۰-۱۳: موتورهای سنکرون……………………………………………………………………..

۱۰-۱۴: مدار معادل موتور سنکرون………………………………………………………….

۱۰-۱۵: موتور سنکرون از دید میدان مغناطیسی…………………………………………

۱۰-۱۶: کار موتور سنکرون در حالت پایدار……………………………………………….

۱۰-۱۷: سختی مشخصه گشتاور در سرعت موتور سنکرون………………………..

۱۰-۱۸: اثر تغییرات بار روی موتور سنکرون……………………………………………..

۱۰-۱۹: نمودار فیزوری ژنراتور سنکرون………………………………………………….

۱۰-۲۰: ژنراتور سنکرون…………………………………………………………………………

۱۰-۲۱: ساختمان ژنراتور سنکرون……………………………………………………………

۱۰-۲۲: سرعت و چرخش ژنراتور سنکرون……………………………………………….

۱۰-۲۳: اندازه گیری پارامترهای مدل ژنراتور سنکرون……………………………….

۱۰-۲۳-۱: نسبت اتصال کوتاه…………………………………………………………………..

۱۰-۲۴: اثر تغییرات جریان میدان بر موتورهای سنکرون…………………………….

۱۰-۲۵: موتور سنکرون کم تحریک و موتور سنکرون پر تحریک………………….

مسائل………………………………………………………………………………………………………….

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.