بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان :

بررسی نظرات کارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان

مقدمه‌ (بیان‌ مسئله‌، توجیه‌ اهمیت‌ موضوع‌):

سوء استفاده از دارو یک پدیده جهانی است. این پدیده تقریبا برهمه کشورها تاثیردارد با این تفاوت که وسعت و ویژگی های آن ازیک ناحیه به ناحیه دیگر فرق می کند .این خطرمتوجه سراسر جهان است به خصوص درمیان جوانان و در چندین دهه گذشته مشکل بزرگی بوده است .بیشترین دارویی که به طور وسیع در سراسر جهان استفاده می شود حشیش بوده است که سه- چهارم گزارش کشورها راجع به سوءاستفاده از دارو در مورد هروئین و دو-سوم آنها در مورد کوکائین بوده است(۲) .

در سالهای اخیر،در ایران اعتیاد به هروئین بیشترین استفاده را نسبت به داروهای دیگر داشته است .در ایران ۰۰۰/۶۰ نفر سوءاستفاده کننده از دارو یعنی تقریبا۱۰ % از جمعیت کل کشور وجود دارد (۳).

هروئین یک داروی اعتیاد آور است و استفاده از آن یک مشکل جدی درآمریکا به شمار می رود ،مطالعه ای که اخیرا انجام شده بیانگر این مطلب است که مشکل به سطح اپیدمیک رسیده و برطبق بررسی ملی سال ۲۰۰۲ در مورد سوءاستفاده از دارو و سلامتی :گزارش شده است که تقریبا ۷/۳ میلیون نفر آمریکایی۱۲ساله و مسن تر حداقل یک با ر در طول زندگیشان مصرف هروئین داشته اند که ۶ /۱% جمعیت در سن ۱۲سالگی و بیشتر بوده اند ، در سال گذشته تقریبا ۰۰۰/۴۰۴ نفر(۲/۰%) مصرف کننده هروئین و در طول ماه گذشته ۰۰۰ /۱۶۶نفر(۱/۰%) گزارش شده است (۴). سیستم مدیریت اطلاعات معتادین به هروئین (HAIMS ) سیستمی است که اطلاعات معتادین به هروئین را ثبت ،جمع آوری ،ذخیره ،بازیابی ،تحلیل ،توزیع و به منظور پیشگیری و درمان استفاده می کند .

دلایل انتخاب موضوع اعتیاد :

چرا اعتیاد به هروئین انتخاب شده است ؟

۱-وسعت استفاده : پاکستان و ایران در حال حاضر بالاترین میزان اعتیاد به هروئین را در جهان دارند و برآورد می شودکه تقریبا ۱۰% جمعیت ایران دارو مصرف می کنند (۵) .

۲-دسترسی آسان : در سال ۲۰۰۱ تعداد تخمینی استفاده کنندگان داروی تزریقی در ایران وسعتی بین ۰۰۰/۲۰۰ تا ۰۰۰/۳۰۰ داشته است و این افزایش ناشی از تغییر روشهای دادوستد و افزایش دسترسی به هروئین است (۶).

۳- ارزانی : علت تزریق کردن هروئین این است که این دارو نسبت به داروهای دیگر ارزانتر است و به راحتی می توان حتی در خیابان به آن دسترسی یافت اما برای مثال تریاک گرانتر بوده و دسترسی به آن مشکل است (۷).

۴- خطرات هروئین برای سلامتی : استفاده هروئین با بروز بیماریهای جدی و تهدید سلامتی همراه است این بیماریها شامل :سقط خودبه خودی ،رو هم افتادن دیواره وریدها،عفونت لایه هاو دریچه های قلب و حتی مرگ در نتیجه دوز مصرف بالا .گاهی ممکن است پدیده هایی(مانند عوارض کاهش دهنده تنفسی ) درنتیجه فقر،وضعیت سلامتی فرد مصرف کننده را بخطر بیاندازد .معتادان تزریقی ممکن است به بیماریهای عفونی مثل ایدز و هپاتیت مبتلا شوند.در پایان سال ۲۰۰۲ تقریبا ۰۰۰/۰۰۰/۴۲ نفر در سراسر جهان به ایدز مبتلا بوده اند در طول همان سال ۰۰۰/۰۰۰/۵ عفونت جدید گزارش شده است .

یک سوم افراد مبتلا به ایدز بین ۱۵تا ۲۴سال سن دارند به تدریج تزریق مواد مخدر حالت اپیدمیک به خودمی گیر ند و ۵% موارد انتقال ایدز در اثر تزریق همین مواد است (۸).

۵- جنایت (بزهکاری): استفاده از هروئین با ارتکاب جنایت در ارتباط است به این علت که واردات و توزیع آن غیر قانونی است و بسیاری از معتادان جهت به دست آوردن پول برای خرید دارو به دزدی و فحشا گرایش دارند علاوه براین رقابت شدید بین دلالان داروها باعث مرگ افراد تماشاچی بیگناه می شود (۹) .

برای کاهش و حذف استفاده از هروئین نیاز به آمارهای جدید در موردعلت شناسی مصرف هروئین داریم یعنی اینکه چه کسانی هروئین مصرف می کنند و به چه دلیل ؟AHIMS سیستمی است که می تواند چنین خدماتی را فراهم کند اما ایجاد این سیستم نیاز به راههای ارتباطی و مشارکتی دارد. سپس باید راههای عملی و فرمولهاو وسایل و روشهای مناسب رابرای برنامه ریزی شناسایی کرد .

لذا مانیاز به مشارکت بین سازمانها و افراد ذیل را داریم :

– سازمانهای دولتی

۲- سازمانهای غیر دولتی

۳- والدین

۴- معلمین

۵- متخصصین بهداشتی

۶- سازمانهای جامعه و جوانان

۷- سازمانهای کارگران و کارمندان

۸- بخش خصوصی

نتایج پژوهش :

دراین پژوهش هدف کلی تعیین نظرات کارشناسان ذی ربط با اعتیاد در مورد نقش نظام های مدیریت اطلاعات اعتیاد در پیشگیری و درمان معتادان به هروئین شهرستان اصفهان بوده است و برای تحلیل داده های به دست أمده از پرسشنامه ها از روشهای امار توصیفی( تعیین فراوانی و میزان در صد انها) استفاده شده است .

ضمناً کلیه داده های اقتباس شده پرسشنامه کدگذاری شده و سپس داده ها به وسیله برنامه Excel تحلیل و نمودارها رسم شده و هدف و سوال پژوهشی به ترتیب و بطورجداگانه مورد بررسی قرار گرفته و برای تجزیه و تحلیل داده های مربوطه از جداول و نمودارها ی آماری استفاده شد.

تشریح مشخصات جامعه مورد پژوهش:

تعداد پرسشنامه های توزیع شده بین پاسخگویان ۵۴ عدد و تعداد پرسشنامه های کامل دریافت شده ۳۶ عدد بود.

ویژگی های فردی جامعه مورد پژوهش یعنی کارشناسان ذی ربط با اعتیاد در شهرستان اصفهان در جداول۵-۱ تنظیم گردیده است.

جامعه آماری مورد بررسی شامل ۳۶ نفر که ۱۳ نفرزن (۳۶ درصد) و ۲۳ نفر مرد(۶۴درصد) می باشند.

جدول ا- توزیع درصد فراوانی جامعه موزد پژوهش برحسب نوع جنس

درصد فراوانی

فراوانی

جنس

۳۶%

۱۳

زن

۶۴%

۲۳

مرد

۱۰۰%

۳۶

جمع

سطح تحصیلات د ر جامعه مورد بررسی دارای بیشترین فراوانی در گروه لیسانس با فراوانی ۳۸ درصد (۱۴ نفر ) و کمترین میزان با فراوانی ۲۰درصد (۱ نفر ) دارای دیپلم می باشد.

جدول ۲- توزیع درصد فراولنی جامعه مورد مطالعه بر حسب سطح تحصیلات

درصد

فراوانی

مدارک تحصیلی

۳

دیپلم

۱

فوق دیپلم

۱۴

لیسانس

۱۲

فوق لیسانس

۶

دکترا

۳۶

جمع

همانطو رکه جدول شماره ۳ نشان می دهد.بیشترین درصد افراد مورد پژوهش در رشته روانشناسی با درصد (۱۳نفر ) و کمترین درصد رشته های مددکاری، مدیریت دولتی ، بهداشت عمومی، مدیریت آموزشی، عمران،روابط بین الملل، ادبیات، حقوق، روانپزشکی با درصد (۱نفر) بوده است.

جدول ۳- توزیع درصد فراوانی جامعه مورد پژوهش برحسب رشته تحصیلی

درصد

فراوانی

رشته ها

۱۳

روانشناسی

۳

پزشکی اجتماعی

۱

مددکاری

۱

مدیریت دولتی

۱

بهداشت عمومی

۱

آموزش بهداشت

۲

مدرک نظامی

۱

مدیریت آموزشی

۳

کارشناس روابط عمومی

۱

مترجمی زبان انگلیسی

۲

برنامه ریزی آموزشی

۱

روابط بین الملل

۱

عمران

۲

جامعه شناسی

۱

ادبیات

۱

حقوق

۱

روان پزشکی

۳۶

جمع

همانطور که جدول شماره ۴ نشان می دهد، بیشترین درصد افراد مورد پژوهش ۳۳ درصد ( ۱۲نفر ) در دانشگاه مشغول به کار بوده اند.

جدول ۴- توزیع درصد فراولانی جامعه مورد پژوهش برحسب محل کار

درصد فراوانی

فراوانی

نام سازمان

۱

ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

۱۲

دانشگاه

۱

مراکز مشاوره

۳

آموزش و پرورش

۹

نیروی انتظامی

۲

سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی

۴

بهزیستی

۲

بیمارستانها

۱

سازمان فنی وحرفه ای

۱

زندان

۳۶

جمع

جدول شماره ۵ نشان داد که بیشترین سابقه کاری جامعه مورد پژوهش۲۷ درصد
( ۵-۱۰ سال) . ۲ نفر از نمونه های مورد مطالعه فاقد اطلاعات مذکور بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.