بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام) دارای ۱۰۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام)۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام) :

بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام)

مقدمه

۱. هدف این استاندارد تجویز مبنایی برای ارائه صورتهای مالی با مقاصد عمومی یک واحد تجاری به منظور حصول اطمینان از قابلیت مقایسه با صورتهای مالی دوره های قبل از آن واحد و با صورتهای مالی سایر واحدهای تجاری می باشد . برای دستیابی به این هدف ‏، در این استاندارد ملاحظات کلی در خصوص نحوه ارائه صورتهای مالی ، رهنمودهایی درباره ساختار آنها و حداقل الزامات در خصوص محتوای صورتهای مالی ارائه شده است. چگونگی شناخت ‏، اندازه گیری و افشای معاملات و سایر رویدادهای خاص در سایر استانداردهای حسابداری ارائه می شود.

دامنه کاربرد

  1. ۲. الزامات این استاندارد باید در ارائه کلیه “ صورتهای مالی با مقاصد عمومی ” که بر اساس استانداردهای حسابداری تهیه و ارائه می شود ، بکار گرفته شود .

۳. صورتهای مالی با مقاصد عمومی ( که از این پس صورتهای مالی نامیده می شود ) برای پاسخگویی به نیازهای استفاده کنندگانی تهیه می شود که در موقعیت دریافت گزارشهای متناسب با نیازهای اطلاعاتی خاص خود نیستند . صورتهای مالی به طور

جداگانه یا همراه با سایر گزارشها ، جهت استفاده عموم ارائه می شود . مفاد این استاندارد برای صورتهای مالی تلفیقی گروه واحدهای تجاری نیز کاربرد دارد .

۴. در این استاندارد واژه هایی بکار گرفته می شود که در واحدهای تجاری ( انتفاعی ) اعم از خصوصی یا عمومی کاربرد دارد . واحد های غیرانتفاعی برای بکارگیری الزامات این استاندارد ممکن است نیازمند انجام تعدیلاتی در عناوین اقلام اصلی صورتهای مالی خود یا ارائه اطلاعات بیشتر باشند .

۵. نحوه ارائه داراییهای جاری و بدهیهای جاری بخشی از موضوع این استاندارد است لیکن به طور جداگانه در استاندارد حسابداری شماره ۱۴ مطرح شده است .

هدف صورتهای مالی

۶. هدف صورتهای مالی ‏، ارائه اطلاعاتی تلخیص و طبقه بندی شده درباره وضعیت مالی ، عملکرد مالی و انعطاف پذیری مالی واحد تجاری است که برای طیفی گسترده از استفاده کنندگان صورتهای مالی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی مفید واقع شود . صورتهای مالی همچنین تنایج ایفای وظیفه مباشرت مدیریت یا حسابدهی آنها را در قبال منابعی که در اختیارشان قرار گرفته است ، نشان می دهد . به منظور دستیابی به این هدف ، در صورتهای مالی یک واحد تجاری اطلاعاتی درباره موارد زیر ارائه می شود :

الف . داراییها ،

ب. بدهیها ،

ج . حقوق صاحبان سرمایه ،

د . درآمدها ،

ه . هزینه ها ، و

و . جریانهای نقدی .

این اطلاعات ، همراه با سایر اطلاعات مندرج در یادداشتهای توضیحی ، استفاده کنندگان صورتهای مالی را در پیش بینی جریانهای نقدی آتی واحد تجاری و خصوصاً در زمانبندی و اطمینان از توانایی آن در ایجاد وجه نقد کمک می کند .

مسئولیت صورتهای مالی

  1. ۷. مسئولیت تهیه و ارائه صورتهای مالی با هیأت مدیره یا سایر ارکان اداره کننده واحد تجاری است .

اجزای صورتهای مالی

  1. ۸. مجموعه کامل صورتهای مالی شامل اجزای زیر است :

الف . صورتهای مالی اساسی :

  1. ترازنامه ،
  2. صورت سود و زیان ،
  3. صورت سود و زیان جامع ، و
  4. صورت جریان وجوه نقد .

ب . یادداشتهای توضیحی .

ملاحظات کلی

ارائه مطلوب و رعایت استانداردهای حسابداری

۹. صورتهای مالی باید وضعیت مالی ، عملکرد مالی و جریانهای نقدی واحد تجاری را به نحو مطلوب ارائه کند . تقریباً در تمام شرایط ، اعمال مناسب الزامات استانداردهای حسابداری همراه با افشای اطلاعات اضافی در صورت لزوم ، منجر به ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب می شود .

۱۰.هر واحد تجاری که صورتهای مالی آن طبق استانداردهای حسابداری تهیه و ارائه می شود باید این واقعیت افشا کند . در صورتهای مالی نباید ذکر کرد که این صورتها طبق استانداردهای حسابداری تهیه شده است ، مگر اینکه در تهیه صورتهای مزبور مفاد تمام الزامات مندرج در استانداردهای مربوط رعایت شده باشد .

۱۱.بکارگیری نامناسب استانداردهای حسابداری ، از طریق افشا در یادداشتهای توضیحی ، جبران نمی شود .

۱۲.در موارد بسیار نادر ، چنانچه مدیریت واحد تجاری به این نتیجه برسد که رعایت یکی از الزامات استانداردهای حسابداری ، صورتهای مالی را گمراه کننده می سازد و بنابراین انحراف از آن به منظور دستیابی به ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب ضروری است ، باید موارد زیر را افشا کند :

الف . این مطلب که بنا به اعتقاد مدیریت واحد تجاری ، صورتهای مالی ، وضعیت مالی ، عملکرد مالی و جریانهای نقدی واحد تجاری را به نحو مطلوب منعکس می کند ،

ب. تصریح اینکه صورتهای مالی از تمام جنبه های با اهمیت مطابق با استانداردهای حسابداری می باشد ، به استثنای انحراف از الزامات یک استاندارد حسابداری که به منظور ارائه مطلوب صورتهای مالی انجام گرفته است ،

ج . استانداردی که الزامات آن رعایت نشده است ، ماهیت انحراف شامل شیوه حسابداری مقرر در استاندارد ، اینکه چرا کاربرد شیوه مقرر در استاندارد صورتهای مالی را گمراه کننده می سازد و شیوه حسابداری بکار گرفته شده ، و

د . اثر مالی انحراف بر سود و زیان خالص ، داراییها ، بدهیها و حقوق صاحبان سرمایه در هر یک از دوره های مورد گزارش .

۱۳. برای ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب ، رعایت موارد زیر الزامی است :

الف . انتخاب و اعمال رویه های حسابداری طبق مفاد بند ۱۷ ،

ب . ارائه اطلاعات شامل رویه های حسابداری ، به گونه ای که اطلاعات ، مربوط ، قابل اتکا ، قابل مقایسه و قابل فهم باشد ، و

ج . ارائه اطلاعات اضافی در مواردی که رعایت الزامات مقرر در استانداردهای حسابداری برای درک اثر معاملات یا سایر رویدادهای خاص بر وضعیت مالی و عملکرد مالی واحد تجاری توسط استفاده کنندگان صورتهای مالی کافی نباشد .

۱۴.در موارد نادر ممکن است کاربرد الزامات یک استاندارد حسابداری به ارائه صورتهای مالی گمراه کننده ، منجر شود . این امر تنها در مواردی روی می دهد که شیوه مقرر در استاندارد مورد نظر به وضوح نامناسب باشد ، به گونه ای که نتوان از طریق کاربرد الزامات آن استاندارد یا یه وسیله افشای اطلاعات اضافی ، به ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب دست یافت . این موضوع که کاربرد یوه دیگر نیز می تواند به ارائه صورتهای مالی به نحو مطلوب منجر شود ، به تنهایی برای توجیه انحراف لز شیوه مقرر ، مناسب نیست .

۱۵.برای ارزیابی ضرورت انحراف از الزامات یک استاندارد حسابداری ، ملاحظات زیر مدنظر قرار می گیرد :

الف . هدف از الزام مقرر و اینکه چرا در شرایط خاص موردنظر ، هدف مزبور نامربوط یا دست نیافتنی است .

ب . تفاوت شرایط واحد تجاری با شرایط سایر واحدهای تجاری که الزام موردنظر را رعایت می کنند .

۱۶.نظر به اینکه می رود شرایط ایجاب کننده انحراف بسیار نادر باشد و ضرورت انحراف نیز موضوعی بحث انگیز و مستلزم قضاوت است ، بنابراین آگاهی عدم رعایت الزامات استاندارد حسابداری برای استفاده کنندگان اهمیت دارد . همچنین برای اینکه استفاده کنندگان بتوانند در مورد انحراف به طور آگاهانه قضاوت و

تعدیلات لازم را جهت انطباق با استاندارد موردنظر محاسبه کنند ، اطلاعاتی کافی در صورتهای مالی ارائه می شود .

رویه های حسابداری

۱۷.مدیریت واحد تجاری باید رویه های حسابداری را به گونه ای انتخاب و اعمال کند که صورتهای مالی با تمام الزامات استانداردهای حسابداری مربوط مطابقت داشته باشد . در صورت نبود استاندارد خاص ، مدیریت باید رویه ها را به گونه ای تعیین کند تا اطمینان یابد صورتهای مالی اطلاعاتی را فراهم می آورد که :

الف . به نیازهای تصمیم گیری استفاده کنندگان مربوط است ، و

ب . قابل اتکاست به گونه ای که :

  1. وضعیت مالی و عملکرد مالی واحد تجاری را صادقانه بیان می کند ،
  2. منعکس کننده محتوای اقتصادی و نه فقط شکل حقوقی معاملات و سایر رویدادهاست ،
  3. بیطرفانه یعنی عاری از تمایلات جانبدارانه است ،
  4. محتاطانه است ، و
  5. از تمام جنبه های با اهمیت ، کامل است .

مقدمه :

در راستای اهداف تحقیقاتی و پژوهشی در خصوص روند تشکیل بانک خصوصی کارآفرین از گذشته تا به حال اقدام نموده ایم . این بانک که در محتوا بدان بیشتر اشاره می شود درابتدا با عنوان ء شرکت اعتباری کارآفرینان ء و با هدف کارآفرینی بیشتر شروع به فعالیت نموده است . در این مجموعه سعی شده ، پیرامون تاریخچه تأسیس و موضوع فعالیت ، عملکرد مالی ، وضعیت سهام بانک در بورس اوراق بهادار و بررسی نظرات سهامداران و مشاور مالی بانک پرداخته شود .

کلیه اطلاعات مندرج در این مجموعه ، مستند و قابل بررسی می باشد که گردآوری و تدوین شده است . باشد که بتوانید از این مجموعه بهره کافی را برده و از آن به نحو مناسب در جهت تصمیم گیریهای آتی استفاده نمایید .

چکیده

بانک کارآفرین فعالیت خود را در ابتدا به صورت مؤسسه اعتباری غیربانکی با مشارکت اعضاء انجمن های مدیران صنایع ، شرکت های ساختمانی ، تأسیساتی و تجهیزاتی ، جامعه مشاوران معمار و شهرساز و گروهی از کارشناسان بانکی و مالی با اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با سرمایه ۳۰ میلیارد ریال و با نام شرکت اعتباری غیربانکی کارآفرینان آغاز و در تاریخ ۱۸/۹/۱۳۷۸ تحت شماره ۱۵۷۹۱۵ در اداره ثبت شرکت های تهران به ثبت رسید .

پس از تصویب قانونی تأسیس بانک غیردولتی و اعلام ضوابط تأسیس از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، هیأت مدیره مؤسسه با اشراف به مزیت های ویژه بانک از جمله امکان ارائه خدمات متنوع بانکی ، افتتاح حساب جاری ، جلب مشتریان بیشتر و در مجموع استفاده بهینه از امتیازهای قانونی بانک ، مراتب اخذ مجوز تأسیس بانک خصوصی را با جدیت پیگیری و نهایتاً با تحقق افزایش سرمایه طی دو مرحله از سی میلیارد به مجموعاً دویست میلیارد ریال ، درخواست تبدیل مؤسسه اعتباری کار‏آفرینان به بانک کارآفرین براساس قانون تأسیس بانک غیردولتی مصوب فروردین ۱۳۷۹ مجلس شورای اسلامی و ضوابط مصوب نهصد و چهل و هشتمین جلسه مورخ ۲۰/۹/۱۳۷۹ شورای پول و اعتبار نمود . مجوز لازم طی نامه شماره ۳۳۶۹/ ه مورخ ۱۴/۹/۱۳۸۰ ریاست کل محترم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران صادر و پس از طی تشریفات قانونی به موجب نامه شماره ۳۵۱۸۳/۳۳ مورخ ۵/۱۰/۱۳۸۰ اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران ، فعالیت رسمی بانک کارآفرین آغاز گردید .

هم اکنون بانک کارآفرین با استعانت از خداوند یکتا ، هماهنگ با سیاست های تعیین شده از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و برنامه توسعه اقتصادی کشور و اعتقاد راسخ به اصول مشتری مداری ، پویایی و لزوم تحول اساسی و بنیادی در ارائه خدمات مطلوب نوین بانکی و با اتکا به کارکنان امین ، مجرب ، دلسوز و مبتکر و همچنین برخورداری از پیشرفته ترین تکنولوژی انفورماتیکی و تجهیزات نوین ارتباطی بین اللملی در امور مالی و بانکی ، مصراً بر آن است که با استراتژی منسجم ضمن افزایش اشتغال و کارآفرینی برای جوانان ، پیشتاز راستین صنعت بانکداری نوین در کشور باشد .

اهم خدمات بانک کارآفرین در حال حاضر

· افتتاح حساب های قرض الحسنه پس انداز ، جاری و سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت با امکان دریافت و پرداخت وجه در هریک از شعب بانک به صورت هم زمان و آنی ( On Line ) .

· افتتاح انواع حساب های سپرده سرمایه گذاری ، کوتاه مدت ، کوناه مدت ویژه و دراز مدت با نرخ های سود علی الحساب قابل رقابت در سیستم بانکی کشور .

· دریافت ، پرداخت و انتقال وجوه در کلیه ساعات شبانه روز و ایام تعطیل از طریق کارت بانک ( ATM ).

· اعطاء انواع تسهیلات اعتباری در قالب عقود اسلامی .

· اطلاع از آخرین وضعیت موجودی حساب مشتریان بانک از طریق تلفن بانک .

· صدور انواع ضمانتنامه ها در کوتاه ترین زمان .

· خرید و فروش ارزهای معتبر .

· افتتاح انواع حساب های ارزی و پرداخت سود به ارزهای مختلف با نرخ قابل رقابت .

· گشایش اعتبارات اسنادی و امور بروات اسنادی وصولی با استفاده از شبکه گسترده کارگزاران معتبر خارجی و آخرین سیستم های مخابراتی در حداقل زمان .

· گشایش اعتبارات اسنادی داخلی ریالی به عنوان وسیله پرداخت جهت خرید کالا و خدمات داخل کشور .

· صدور انواع ضمانتنامه های ارزی با اخذ مجوز از بانک مرکزی در قبال وثائق داخلی و یا ضمانتنامه بانک های خارجی .

· پرداخت تسهیلات ارزی تولیدکنندگان و صادرکنندگان به منظورتشویق و ارتقاء ، صادرات و تقلیل وابستگی به صادرات نفتی .

· ارائه خدمات مشاوره مالی ، اعتباری و بررسی پروژه های تولیدی و خدماتی در بخش های مختلف .

· خدمات بانک سرمایه گذاری ( Investment Banking ) در زمینه های بررسی طرح های صنعتی ، ساختمانی و خدماتی ، پذیره نویسی اوراق سهام و یا نتشار اوراق مشارکت طرح های موجه اقتصادی ، جلب سرمایه های خارجی و تشکیل شرکت ها با سرمایه داخلی و خارجی ، مشاوره مالی خصوصاً برای ایرانیان مقیم خارج .

بررسی سیستم حسابداری بانک کارآفرین (غیردولتی- سهامی عام)
فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱

چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۳

تاریخچه تاسیس و حدود فعالیت بانک کارآفرین…………………………………………………………….. ۵۳

عناوین حسابهای دفتر کل……………………………………………………………………………………………………… ۵۴

مبنای تهیه و اهم رویه های حسابداری بانک کارآفرین……………………………………………….. ۵۸

تصویب صورت های مالی…………………………………………………………………………… ۷۱

گزارش بازرسی قانونی به مجمع عمومی سهامداران محترم…………………………… ۷۴

گزارش حسابرسان بهمجمع عادی سالانه صاحبان سهام محترم…………………….. ۷۶

خلاصه و نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………….. ۹۲

منابع و مآخذ………………………………………………………………………….. ۹۴

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.