بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی دارای ۱۹۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی :

بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی

مقدمه:

انسان برای تامین نایزهای روزمره خود را پیش رو داشت. ابتدا شکار و استفاده از گیاهان خودرو و سپس به مرور زمان و با فرا گرفتن فنون اولیه کشاورزی اقدام به تهیه مایهتاج خود نمود. با توجه به خطراتی که در شکار حیوانات انسان را تهدید می کرد، لذا تمایل به سمت کشاوزی بیشتر و بیشتر شد تا جایی که در گذشته ای نه چندان دور، بیشتر مردم عدی در کره زمین پیشه کشاورزی را برگزیدند. کشاورزان با سه عامل زمین، نیروی کار و آب روبرو هستند که اهمیت هر سه مورد به نوع خود بسیار مهم بوده و می باشد.

امروزه با مکانیزه شدن صنعت کشاورزی نوع محصولات و تنوع فصلی آنها و نیز مقدار تولید آنها تفاوتهای بسیاری بوده است با استفاده از ابزار آلاتی مانند کمباین، تراکتور و دستگاههای مخصوص شخم زنیف سم پاشی های هوایی و نیروی انسانی کمتری درگیر کشاورزی می شود که این امر موجب کاهش هزینه تولید در مجموع، و از طرف دیگر افزایش بیکاری را سبب می شود.

امروزه کشاورزی سنتی در مقایسه با سالهای گذشته بسیار کمتر شده است. اکثر کشاورزان یا کوچ کرده و به شهرهای بزرگ آمده اند و یا آنهایی که توان مالی داشته اند با سیستم های امروزه خود را وقف داده و از سیستم های نوین آبیاری و ماشین آلات کشاورزی استفاده می کنند.

در سالهای اخیر با استفاده از تکنولوژی نانو، تولید محصولات فصلی، در تمام فصول امکانپذیری شده است که این امر بمنزله انقلابی در کشاورزی به حساب می آید. از این رو می توان گفت دیگر می توان کشاورز را به همان دیدگاه قدیم نگریست بلکه نیازمند توجه و دیدگاه علمی و دقیق می باشد.

عنوان کامل پژوهش:

نقش و تاثیر توسعه کشاورزی به پیشرفت صنعتی

هدف پژوهش:

هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین کشاورزی، صنعت و تاثیر متقابل آنها بر یکدیگر وضعیت کشاورزی فعلی ایران و نیز بررسی از جنبه اقتصادی مکانیزه کردن کشاورزی می باشد.

اهمیت مسئله (نظری علمی):

با توجه به اینکه نیاز انسان به مواد غذایی پایانی ندارد و نیاز انسان به غذا از نیازهای اساسی محسوب می شود، و نیز بیشتر نیاز از طریق محصولات کشاورزی برآورده می شود و همچنین کمبود زمین های قابل کشاورزی و اینکه بیشتر سطح زمین را آب فرا گرفته است، همه و همه بر اهمیت توجه به کشاورزی می افزاید، کشور ما ایران نیز که بیشترین سطح آنرا بیابان و کوه فرا گرفته استف و زمین های قابل کشت بسیار کمی دارد.

از سوی دیگر وضعیت آب و هوایی ایران و نیز تنوع فراوان محصولات کشاورزی و مزایایی که از قبل آن حاصل می شود مانند نیز کاهش هزینه های وارداتی، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت اهمیت دارد.

سوال ها یا فرضیه های پژوهش:

۱- توسعه کشاورزی و پیشرفت صنعتی، رابطه مستقیم دارند.

۲- استفاده از صنعت در کشاورزی موجب تسریع توسعه کشاورزی می شود.

۳- توسعه کشاورزی، همپای توسعه صنعت، توجیه اقتصادی دارد

۴- پیشرفت کشاورزی و استفاده از تکنولوژی در آن موجب شکوفایی اقتصادی کشور می شود.

تعریف علمی متغیرهای مورد بررسی:

(متغیر های مستقل)f= متغیر تابع

متغیرهای مستقل شامل پیشرفت در کشاورزی، تاثیر کشاورزی در اقتصاد و عوامل وابسته به کشاورزی می باشد و متغیر وابسته صنعت و توسعه صنعت می باشد.

مقیاس اندازه گیری نسبی است (توسعه صنعت)، با توجه به اینکه متغیرها وابسته هستند، مقیاس اندازه گیری در این پژوهش نسبی است.

مشخص کردن نقش متغیرها

در این پژوهش: پیشرفت، در کشاورزی متغیر مستقل و توسعه صنعت به عنوان متغیر وابسته مورد بررسی قرار می گیرد.

طرح پژوهش:

در بررسی این پژوهش ابتدا وضعیت کشاورزی ایران مورد بررسی قرار می گیرد و سپس رابطه میان صنعت و کشاورزی مورد بررسی قرار می گیرد و در پایان میزان تاثر گذاری کشاورزی بر صنعت مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.

جامعه و گروه نمونه مورد بررسی:

جامعه و گروه بررسی شده، جمعی از دانش آموختگان اقتصاد کشاورزی، مهندسین کشاورزی و مزرعه داران می باشند.

روش نمونه برداری:

با توجه به اینکه این پژوهش، یک پژوهش و تحقیق مکاشفه ای است، لذا جامعه آ‌ماری ما از مزرعه باران ودانش آموختگان اقتصاد کشاورزی استفاده شده است که با توجه به کم بودن تعداد آنها و عدم دسترس مناسب به آنها، به صورت انتخاب شده تعیین شده اند.

ابزار گرد آوری داده ها:

در این محقق برای گرد آوری داده ها از روش مصاحبه و منابع کتابخانه ای و آماری استفاده شده است اصلی ترین و روش گرد آوری مصاحبه با دانش آموختگان کشاورزی و اقتصاد کشاورزی می باشد و نیز استفاده از آمار سایتهای جهاد کشاورزی و وزارت بازرگانی می باشد. با توجه به نوع پژوهش، پرسشنامه امکانپذیر نبوده و بیشتر مصاحبه صورت می گرفته است.

روش تجزیه و تحلیل داده ها:

در این پروژه برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آمار استنباطی به آزمون فرضیه ها پرداخته شده است.

مقدمه

گرسنگی در دنیای امروز امر تازه ای نبوده و همیشه تهدیدی برای بقای نسل بشر بوده است.در بعضی از نقاط دنیا طی قرون متمادی کمبود مواد غذایی همیشه عامل عمده بدبختی امراض و حتی مرگ محسوب می شده است ولی هیچگاه مانند امروز تا این حد کمبود غذا و خطر گرسنگی دسته جمعی محسوس نبوده است.این تهدید به علت کاهش ظرفیت دنیا در تولید غذا نیست چون از بسیاری جهات این ظرفیت حتی بالاتر هم رفته و همچنان در حال ترقی است.

مسئله اصلی در این است که جمعیت دنیا با سرعت زیادی در حال افزایش است به طوری که ازدیاد تولید مواد غذایی به زحمت می تواند همگام با بالا رفتن جمعیت پیش برود.

پیشرفت علم را می توان در واقع عامل اصلی ازدیاد جمعیت در دنیا و به خصوص در کشورهای در حال توسعه دانست. تا اواسط قرن بیستم ، تولد زیاد دربیشتر کشورهای آمریکای جنوبی ، آفریقا و آسیا با میزان مرگ و میر زیاد از طریق مرگ و میر اطفال ، امراض ، و بهداشت غلط متعادل گردیده و مانع از افزایش سریع جمعیت می شد.

اجزای اصلی ساختمان یک سمپاش

عبارتند از: مخزن سم، به هم زن، پمپ، صافی ها ، بوم ( منظور لوله حامل نازل است.) و نازل می باشد.

مخزن: در داخل مخزن سموم آماده شده ای را که به شکل مایع هستند می ریزیم. در بالای مخزن دهانه نسبتا” بزرگی وجود دارد که مجهز به قیف صافی دار است و توسط سرپوشی بسته نگهداری می شود. یک دریچه تخلیه نیز در کف مخزن است تا بتوان هنگام تمیز کردن مخزن مواد داخل مخزن را از طریق آن تخلیه نمود.

به هم زن: عبارت است از پره های ضد زنگ و مقاوم که بر روی یک محور دوار نزدیک به ته مخزن قرار گرفته و جهت به تعلیق درآوردن ذرات سموم غیر قابل حل در آب استفاده می شود.

صافی: صافی ها معمولا” در سه قسمت سمپاش ها به کار می روند. از جمله صافی ها می توان به صافی مخزن، لوله و نازل ها اشاره کرد.

بوم: عبارت از لوله افقی طویلی که نازل ها در فواصل معین بر روی آن قرار می گیرند. طول بوم می تواند از ۴ متر تا ۵/۱۲متر باشد. بوم ممکن است از جنس فلز ضد زنگ یا نوعی پلاستیک مقاوم ساخته شود. بوم شامل سه قسمت است. یک قسمت ثابت در وسط و دو قسمت در طرفین. که این دو قسمت از طریق اتصال های قابل انعطاف به قسمت مرکزی متصل شده و می تواند بر روی قسمت وسط تا شود.

نازل یا افشانک: کارش ریز کردن و پخش ذرات سم تحت فشار است. نازل نیز معمولا” از فلزات ضد زنگ و مقاوم ساخته شده است.

انواع دیگر سمپاش ها عبارتنداز : سمپاش دستی که ساختمانی شبیه امشی داشته و در منازل برای مبارزه با حشرات خانگی و نیز در گلخانه ها و باغچه های خیلی کوچک به کار می روند.

این تلمبه از یک مخزن و یک پمپ تشکیل شده و پیستون پمپ باید توسط دست در داخل سیلندر به حرکت در آمده، هوا را به سمت جلو فرستاده سبب خروج سم گردد.

سمپاش پشتی بدون موتور و با موتور، سمپاش چرخ دار موتوری، سمپاشی توسط هواپیما و هلیکوپتر.

عمده ترین مورد کاربرد هواپیما در کشاورزی برای سموم آفت کش می باشد. مزایای عمده هواپیما بر ادوات زمینی سرعت عمل و به موقع انجام شدن عمل سمپاشی و نیز قابلیت کاربرد، در مواردی که ادوات زمینی نمی توانند وارد مزرعه شوند، می باشد.

در مزارع محدود و یا با شکل نامنظم هندسی هلیکوپترها در مقایسه با هواپیمای بال ثابت، امن تر بوده و مانور پذیری بیشتری دارند.

ماشین های برداشت

نحوه برداشت در محصولات مختلف زراعی فرق می کند و به نوع محصول بستگی دارد. در این قسمت با ماشین های مختلف برداشت آشنا می شوید.

ماشین های برداشت علوفه ( دروگرها)

در برداشت مکانیزه گیاهان علوفه ای از وسایل متنوع و پیشرفته ای استفاده می شود. گرچه دروگرها برای درو علف ها و محصولات مخصوص علوفه خشک طراحی شده اند، اما در مزارع معمولا” از آنها برای قطع علفهای هرز اطراف ساختمان ها و اطراف نهرها، درو مراتع و حتی از بین بردن بقایای گیاهی نیز استفاده می شود.

دروگر

دو جزء مهم یک دروگر عبارتند از:

۱- تیغه: قطعه ای مثلثی شکل و برنده است که جهت برش ساقه محصول به کار می رود.

۲-انگشتی یا محافظ: که اعمال مهم انگشتی عبارتند از :

– از تیغه در مقابل برخورد با اجسام سخت محافظت می کند.

– صفحات انگشتی را برای برش مؤثر در وضعیت مناسبی نسبت به تیغه در محل خود جای می‌دهد.

– گیاهان را از هم جدا کرده و آنها را برای برش آسانتر بین تیغه ها و صفحات انگشتی هدایت می‌کند.

قطع ساقه علوفه توسط دستگاهی انجام می گیرد که یک واحد از قیچی ها همانند قیچی های جلو کمباین غلات دانه ریز است. این وسیله را موور ( Mower) گویند.

بعد از درو توسط دروگر، علوفه درو شده باید در مزرعه بماند تا رطوبت آن به ۲۰% کاهش یابد. به عبارتی خشک شود. بهتر است جهت خشک شدن، علوفه درو شده توسط شانه (rake) زیر و رو شود و همچنین برای متمرکز کردن علوفه در روی زمین از شانه استفاده می شود.

بعضی از محصولات را مانند ذرت و ذرت خوشه ای، برای سیلو کردن برداشت می کنند. موادی که سیلو می شوند می بایستی ابتدا به صورت قطعات کوچکی به طول چند سانتیمتر خرد شوند. برای این منظور از دستگاه خردکننده ( chopper) استفاده می شود.

البته چون به طور طبیعی برگها زودتر از ساقه ها خشک می شوند، و مشکل عدم یکنواختی خشک شدن برگها و ساقه ها پیش می آید، که برای رفع این مشکل می توانیم از ساقه کوب استفاده نمائیم. در این ادوات علوفه از بین دو غلتک عبور کرده و باعث می شود ساقه ها ترک خورده و له شده و در نتیجه زودتر خشک شوند. به عبارتی هم زمانی بین خشک شدن برگها و ساقه ها ایجاد می شود. از طرف دیگر از آنجا که برای تهیه علوفه خشک باید علوفه درو شده چند روز در مزرعه باقی بماند، تا رطوبت آن کاهش یابد، می توانیم با استفاده از ساقه کوب خشک شدن علوفه را سرعت بخشیم.

ساقه کوب علوفه عمل ترک دادن، نرم کردن، له کردن و پاره کردن ساقه های گیاهی را انجام می دهد. که این عمل موجب خارج شدن سریعتر رطوبت از داخل ساقه ها شده و فرآیند خشک شدن را سرعت می بخشد.

بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی
فهرست مطالب:

مقدمه: ۱

فصل اول: طرح تحقیق………………………………………………………………………………………. ۲

عنوان کامل پژوهش:……………………………………………………………………………………………………………………………. ۳

هدف پژوهش:………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳

اهمیت مسئله (نظری علمی):…………………………………………………………………………………………………………….. ۳

سوال ها یا فرضیه های پژوهش: ۳

تعریف علمی متغیرهای مورد بررسی: ۴

مشخص کردن نقش متغیرها………………………………………………………………………………………………………………. ۴

طرح پژوهش: ۴

جامعه و گروه نمونه مورد بررسی: ۴

روش نمونه برداری: ۵

ابزار گرد آوری داده ها: ۵

روش تجزیه و تحلیل داده ها: ۵

فصل دوم: ادبیات تحقیق…………………………………………………………………………………. ۶

مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷

۱- منابع طبیعی موجود به خصوص آب و خاک…………………………………………………………………………….. ۸

۳- ایجاد واریته های مناسب از نباتات مختلف.. ۸

تاریخچه کشاورزی……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

نقش و اهمیت کشاورزی در جامعه. ۱۱

۱- تأمین نیازهای کنونی بدون به مخاطره انداختن توانایی تولید نسل های آینده……………………… ۱۲

نقش و جایگاه بخش کشاورزی در ایجاد اشتغا ل. ۱۳

اهمیت نیروی انسانی ماهردر تولید. ۱۵

ساختار و ترکیب شاغلان بخش کشاورزی از نظر سطح سواد ۱۷

اهمیت آموزش و تحقیقات علمی در توسعه کشاورزی……………………………………………………………………. ۱۸

اهمیت نیروی انسانی ماهر و مدیریت………………………………………………………………………………………………… ۲۰

مفهوم ارزش اقتصادی و ارتباط کشاورزی با ارزش افزوده……………………………………………………………….. ۲۲

معرفی مؤسسات و نهادهای عمده تحقیقاتی و آموزش کشاورزی…………………………………………………… ۲۳

نقش اطلاعات و آمار در توسعه کشاورزی. ۲۴

وضعیت کلی کشاورزی در کشور………………………………………………………………………………………………………… ۲۵

موقعیت جغرافیایی ایران…………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۶

چه عواملی در تنوع آب و هوایی کشور ما مؤثرند؟ ۲۸

سیاست های کشاورزی دولت……………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

نگاهی به استان خراسان. ۳۳

خاک شناسی. ۳۵

خاک چیست………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۵

شناسایی خاک در ایران………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷

پروفیل خاک.. ۳۹

بافت خاک.. ۴۰

ساختمان خاک.. ۴۰

اجزای معدنی خاک……………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۱

هوموس…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۱

ذرات فعال خاک (هوموس و رس) ۴۲

انواع زمین ها ی زراعتی و طبقه بندی آنها………………………………………………………………………………………. ۴۳

زمین های آهک دار…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۳

زمین های بدون آهک…………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۳

واکنش خاک ( قلیائیت یا اسید یت خاک)……………………………………………………………………………………….. ۴۴

اصلاح خاکهای اسیدی – شور و خاکهای قلیا………………………………………………………………………………….. ۴۶

مفاهیم باروری و حاصلخیزی خاک……………………………………………………………………………………………………. ۴۷

آبیاری……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۹

وضعیت آب در خاک…………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۱

تعریف آبیاری. ۵۲

روش های مختلف آبیاری……………………………………………………………………………………………………………………. ۵۳

سیستم های آبیاری بر دو گونه اند: ۵۳

آبیاری بارانی…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۶

انواع سیستم های آبیاری بارانی…………………………………………………………………………………………………………. ۵۷

آبیاری قطره ای……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۹

آبیاری زیر زمینی…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۰

آبخیزداری…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۲

منابع آبهای زیرزمینی………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۳

چاه ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۳

حشره شناسی………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۴

رابطه انسان با حشرات………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۵

ارتباط مفید بین انسان و حشرات ( کمک هایی که حشرات به انسان می کنند ):………………………. ۶۵

ارتباط مضر بین انسان و حشرات:………………………………………………………………………………………………………. ۶۶

روش های مبارزه با آفات نباتی………………………………………………………………………………………………………….. ۶۷

مبارزه فیزیکی………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۸

مبارزه زراعی………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۸

مبارزه بیولوژیکی………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۸

مبارزه روانی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۸

مبارزه ژنتیکی………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۹

مبارزه شیمیایی……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۰

مبارزه تلفیقی. ۷۰

حشره کش ها یا سموم………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۰

فرمول شیمیایی DDT دی کلرو دی اتیل اتان است ……………………………………………………………………. ۷۱

انواع سموم حشره کش………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۲

سموم حشره کش به دو دسته تقسیم می شوند :…………………………………………………………………………… ۷۲

حشره کش های معدنی ……………………………………………………………………………………………………………….. ۷۲

حشره کش های آلی گیاهی :…………………………………………………………………………………………………………….. ۷۲

حشره کش های آلی کلره: ………………………………………………………………………………………………………….. ۷۲

سموم فسفره آلی: …………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۲

سموم گوگردی آلی: ……………………………………………………………………………………………………………………… ۷۳

سموم از نظر نحوه اثر ۷۳

سموم داخلی یا گوارشی ………………………………………………………………………………………………………………. ۷۳

سوم تماسی یا خارجی: ………………………………………………………………………………………………………………… ۷۳

سموم نفوذی …………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۳

سموم جذبی (سیستمیک) ………………………………………………………………………………………………………….. ۷۳

سموم تنفسی ………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۳

سموم تدخینی ……………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۴

چغندر قند……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۴

پنبه. ۷۵

آفات جالیز……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۵

آفات مهم گیاهان زراعی……………………………………………………………………………………………………………………… ۷۶

آفات مهم غلات…………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۶

آفات درختان میوه ۷۶

آفات مهم درختان پسته……………………………………………………………………………………………………………………… ۷۸

آفات انار ۷۸

مبارزه با علف هرز………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۸

مبارزه با موش ها…………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۹

اصلاح نباتات………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۹

اثرات اصلاح نبات در کشاورزی………………………………………………………………………………………………………….. ۸۱

منابع طبیعی………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۸۲

اهمیت و نقش منابع طبیعی………………………………………………………………………………………………………………. ۸۵

تعریف جنگل……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۹

تعریف جنگل داری………………………………………………………………………………………………………………………… ۹۱

از نقطه نظر اقتصادی…………………………………………………………………………………………………………………. ۹۱

از نقطه نظر کشاورزی …………………………………………………………………………………………………………………. ۹۱

از نقطه نظر بهداشتی …………………………………………………………………………………………………………………. ۹۲

فوائد جنگل: جنگل ها دارای فوائد زیادی هستند……………………………………………………………………………. ۹۲

نگاهی به فرآیند های تخریبی جنگل های کشور:……………………………………………………………………………. ۹۳

مرتع. ۹۵

بیابان. ۹۷

بیابان زائی و مبارزه با آن…………………………………………………………………………………………………………………….. ۹۸

مشاغل مربوط: ۱۰۱

تعریف مکانیزاسیون……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰۵

فوائد ماشینی کردن کشاورزی. ۱۰۶

آشنایی با وضعیت کشاورزی و نیروی کششی مورد استفاده در ایران. ۱۰۷

انواع اتصالات در ادوات کشاورزی……………………………………………………………………………………………………….. ۱۰۹

تراکتور و تکامل آن. ۱۱۱

طبقه بندی تراکتورها ۱۱۲

هدف های خاک ورزی عبارتند از : ۱۱۳

روش های خاک ورزی. ۱۱۴

گاو آهن. ۱۱۶

انواع گاوآهن و موارد استفاده آن……………………………………………………………………………………………………….. ۱۱۸

گاو آهن برگردان دار:…………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱۸

ادوات خاک ورزی ثانویه……………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲۲

کولتیواتورها ………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲۲

دیسک ها (هرس بشقابی) ……………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۳

دیسک ها……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲۳

دیسک یک راهه:………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲۴

دیسک دو زانویی:……………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۴

دیسک یک زانویی (افست): ……………………………………………………………………………………………………… ۱۲۴

انواع تسطیح کن………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۵

غلتک ها یا خرد کننده ها: ………………………………………………………………………………………………………. ۱۲۶

کاشت محصولات.. ۱۲۶

بذر افشانی: ………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲۷

بذر کاری: ۱۲۷

بذر کاری دقیق یا تک دانه کاری……………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۷

کپه کاری:…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۷

ماشین آلات کاشت.. ۱۲۷

ردیف کارها: ۱۲۷

ردیف کارهائی که بر روی زمین مسطح کشت می کنند. ۱۲۸

ردیف کارهائی که بر روی پشته کشت می کنند: ۱۲۸

ردیف کارهائی که در شیار کشت می کنند:……………………………………………………………………………………… ۱۲۹

اندازه ردیف کارها: ۱۲۹

خطی کارها:………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۰

انواع خطی کارهای غلات.. ۱۳۱

بذر پاش ها ۱۳۲

کارنده های مخصوص( سیب زمینی کار و نشاء کار) ۱۳۳

نشاء کار:……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۳

سیب زمینی کارها: ۱۳۳

ادوات داشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۳۴

سمپاش ها: ۱۳۷

اجزای اصلی ساختمان یک سمپاش………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۷

مخزن: ۱۳۷

به هم زن:…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۸

صافی: ۱۳۸

بوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۳۸

نازل یا افشانک: ۱۳۸

ماشین های برداشت.. ۱۳۹

دروگر…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳۹

ماشین های برداشت غلات…………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴۱

ماشین های برداشت سیب زمینی……………………………………………………………………………………………………… ۱۴۳

ماشین برداشت چغندرقند………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۴۴

فصل سوم: روش تحقیق……………………………………………………………………………… ۱۴۶

مقدمه: ۱۴۷

روش تحقیق:………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۴۷

مصاحبه با مزرعه داران:………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴۸

مزایا و معایب مکانیزه کردن مراحل کشاورزی:………………………………………………………………………………….. ۱۴۸

توجیه اقتصادی مکانیزاسیون: ۱۴۹

مصاحبه با دانش آموزان و استادان دانشگاهها:………………………………………………………………………………….. ۱۴۹

توسعه کشاورزی چه مزایایی دارد؟……………………………………………………………………………………………………. ۱۴۹

جامعه آماری: ۱۵۰

منابع اطلاعات………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۵۱

فصل چهارم: جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل داده ها ۱۵۲

ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون. ۱۵۳

بررسی فرضیه ها:………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۵۹

فرضیه۲: ۱۶۰

فرضیه ۳:……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۶۰

فرضیه ۴: ۱۶۱

تحلیل یافته های مصاحبه ای:……………………………………………………………………………………………………………. ۱۶۱

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………….. ۱۶۵

نتایج به دست آمده در ارتباط با فرضیه……………………………………………………………………………………………. ۱۶۶

نتایج به دست آمده در ارتباط با فرضیه ۴:………………………………………………………………………………………. ۱۶۶

نتایج به دست آمده در ارتباط با فرضیه ۴: ۱۶۷

نتایج به دست آمده در ارتباط با فرضیه ۴:………………………………………………………………………………………. ۱۶۸

پیشنهادات: ۱۶۸

پیشنهادات در ارتباط با فرضیه ۱: ۱۶۸

پیشنهادات در ارتباط با فرضیه ۲:……………………………………………………………………………………………………… ۱۶۹

پیشنهادات در ارتباط با فرضیه ۳:……………………………………………………………………………………………………… ۱۶۹

پیشنهادات در ارتباط با فرضیه ۴: ۱۷۰

سایر پیشنهادات:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷۰

بررسی نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی
فهرست منابع. ۱۷۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.