بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه :
بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و رقمهای هیبرید زودرس و میانرس بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین ذرت شیرین، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در منطقه دمچنار یاسوج اجرا گردید. آزمایش به صورت کرتهای خرد شده، در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل اصلی آزمایش شامل چهار سطح کود نیتروژن (صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار از منبع اوره) و عامل فرعی شامل دو رقم هیبرید (رقم زود رس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) بودند. نتایج نشان داد که برهمکنش نیتروژن و رقمهای هیبرید بر عملکرد بلالتر اثر معنیدار دارد. تیمار نیتروژن ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و رقم هیبرید میان رس بر عملکرد بلال تر معادل ۱۸۹۲ گرم در متر مربع تفاوت معنیداری را با سایر تیمارها نشان میداد. تیمار ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار بیشترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه کنسروی معادل ۲۷/۵۲۱ گرم در متر مربع داشته است و هیبرید میانرس با عملکرد دانه کنسروی معادل ۵۷/۴۹۸ گرم در متر مربع عملکرد بیشتری را نسبت به رقم زودرس از خود نشان داد. اثر نیتروژن بر وزن هزار دانه معنیدار گردید. بیشترین وزن هزار دانه معادل ۹۹/۱۴۱ گرم در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به دست آمد. نتایج نشان داد که اثر نیتروژن و هیبرید هر کدام به تنهایی بر عملکرد علوفهی تر و عملکرد بیولوژیک معنیدار گردید. بیشترین عملکرد علوفهی تر در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۸/۲۴۳۶ گرم در متر مربع و کمترین عملکرد علوفهی تر معادل ۴/۱۴۰۰ گرم در متر مربع در تیمار صفر کودی به دست آمد. هیبرید میانرس نیز بیشترین عملکرد علوفهی تر را معادل ۲۲۲۵ گرم در متر مربع از خود نشان داد. بیشترین عملکرد بیولوژیک در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۱/۴۰۸۷ گرم در متر مربع به دست آمد. هیبرید میانرس بیشترین عملکرد بیولوژیک معادل ۳۶۱۶ گرم بر متر مربع را نشان داد. نیتروژن و هیبرید هر کدام بر میزان پروتئین دانه اثر معنیدار داشتند. بیشترین میزان پروتئین دانه در تیمار ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۱۸/۱۲ درصد به دست آمد و هیبرید میانرس بیشترین میزان پروتئین دانه معادل ۳۲/۱۰ درصد را نشان داد. در کل به نظر میرسد که استفاده از هیبرید میانرس و به کاربردن ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار منجر به حصول حداکثر عملکرد میشود.
کلمات کلیدی: عملکرد، ذرت شیرین، ذرت زودرس و میانرس، نیتروژن
بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
فهرست مطالب
مقدمه ۱
فصل اول: مفاهیم و کلیات
۱-۱- فرضیههای تحقیق:۵
۱-۲- هدف از اجرای این پژوهش ۵
فصل دوم: مروری بر پژوهشهای پیشین
۲-۱) معرفی و اهمیت ذرت شیرین ۷
۲-۱-۱- موارد مصرف ذرت شیرین ۸
۲-۲) اهمیت اقتصادی ذرت شیرین در ایران و جهان ۹
۲-۳) ویژگیهای گیاهشناسی ذرت شیرین ۱۰
۲-۳-۱- ویژگیهای اکوفیزیولوژیک ذرت شیرین ۱۰
۲-۴) زمان برداشت، حمل و نقل و نگهداری ذرت شیرین ۱۱
۲-۵) اثر کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاهان ۱۲
۲-۶) اهمیت مطالعه نیتروژن ۱۴
۲-۷) مخاطرات زیست محیطی نیتروژن ۱۵
۲-۸) کودهای نیتروژنی ۱۶
۲-۹) تأثیر کودهای نیتروژنی بر عملکرد ذرت ۱۷
۲-۹-۱- تأثیر نیتروژن بر وزن هزار دانه ۱۷
۲-۹-۲- تأثیر نیتروژن بر تعداد بلال در متر مربع ۱۸
۲-۹-۳- تأثیر نیتروژن بر تعداد دانه در بلال ۱۹
۲-۹-۴- تأثیر نیتروژن بر عملکرد دانه و بلال ۲۰
۲-۹-۵- تأثیر نیتروژن بر عملکرد علوفه و بیولوژیک ۲۲
۲-۹-۶- تأثیر نیتروژن بر شاخص برداشت، ارتفاع و قطر ساقه و طول و قطر بلال ۲۳
۲-۹-۷- تأثیر نیتروژن بر میزان پروتئین دانه ۲۴
۲-۱۰) هیبریدهای ذرت شیرین، عملکرد و اجزای عملکرد آنها۲۵
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱) موقعیت جغرافیایی محل اجرای طرح ۳۱
۳-۲) ویژگیهای خاک محل آزمایش ۳۱
۳-۳) عملیات کاشت تا برداشت ۳۲
۳-۳-۱- هیبرید مورد کاشت ۳۲
۳-۳-۲- آمادهسازی زمین و نحوهی کشت ۳۲
۳-۴) نحوهی اجرای آزمایش و صفات مورد اندازهگیری ۳۳
۳-۴-۱- اعمال تیمارهای آزمایش ۳۳
۳-۴-۲- تاریخ و نحوهی نمونهگیری ۳۳
۳-۴-۳- صفات اندازهگیری شده در ذرت شیرین ۳۴
۳-۴-۴- اندازهگیری پروتئین دانه و علوفهی گیاه۳۵
۳-۵) نرمافزارهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل آماری ۳۶
۳-۶) نقشهی طرح آزمایشی ۳۷
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱) عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین ۳۹
۴-۱-۱- عملکرد بلال تر و دانهی کنسروی ۳۹
۴-۱-۲- تعداد بلال در متر مربع ۴۲
۴-۱-۳- تعداد دانه در بلال (تعداد ردیف در بلال× تعداد دانه در ردیف)۴۳
۴-۱-۴- وزن هزار دانه ۴۴
۴-۱-۵- عملکرد علوفهی تر و خشک ۴۵
۴-۱-۶- عملکرد بیولوژیک ۵۰
۴-۱-۷- طول دوره رشد ۵۱
۴-۱-۸- طول بلال ۵۱
۴-۱-۹- قطر بلال ۵۲
۴-۱-۱۰- ارتفاع بوته ۵۳
۴-۱-۱۱- قطر ساقه ۵۵
۴-۱-۱۲- شاخص برداشت بلالتر۵۶
۴-۱-۱۳- میزان پروتئین دانه ۵۷
۴-۳) خلاصهی نتایج و نتیجهگیری ۶۰
۴-۴) پیشنهادات ۶۱
۴-۵) منابع مورد استفاده۶۲
بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
فهرست جداول
جدول ۳-۱- تغییرات درجه حرارت هوا (سانتیگراد) و رطوبت در طول فصل رشد گیاه (۱۳۹۰)۳۱
جدول ۳-۲- ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی خاک محل آزمایش (عمق ۴۰-۰ سانتیمتری)۳۲
جدول ۴-۱ تجزیهی واریانس صفات مربوط به عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۳۹
جدول ۴-۲ مقایسه میانگین اثرات سادهی نیتروژن و هیبرید بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین ۴۰
جدول ۴-۳ تجزیهی واریانس صفات مربوط به عملکرد علوفه و سایر اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۴۸
جدول ۴-۴ مقایسه میانگین اثرات سادهی نیتروژن و هیبرید، بر صفات عملکرد علوفه و سایر اجزای عملکرد ذرت شیرین ۴۹
جدول ۴-۵ تجزیهی واریانس صفات مورفولوژیک و میزان پروتئین ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۵۴
جدول ۴-۶ مقایسه میانگین اثرات سادهی نیتروژن و هیبرید، بر صفات مورفولوژیک و میزان پروتئین ذرت شیرین ۵۵
جدول۴-۷ همبستگی بین عملکرد بلال و دانهی کنسروی با اجزای عملکرد و شاخص برداشت ذرت شیرین۵۹
بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
فهرست نمودارها
نمودار ۴-۱ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر عملکرد بلالتر ذرت شیرین ۴۲
نمودار ۴-۲ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر قطر بلال ذرت شیرین ۵۳
نمودار ۴-۳ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر ارتفاع بوته ذرت شیرین ۵۴
نمودار ۴-۴ برهمکنش نیتروژن و تراکم بر قطر ساقه ذرت شیرین ۵۶
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.