بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه :

بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه

به منظور بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و رقم­های هیبرید زودرس و میان­رس بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین ذرت شیرین، آزمایشی در سال ۱۳۹۰ در منطقه دمچنار یاسوج اجرا گردید. آزمایش به صورت کرت­های خرد شده، در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل­ اصلی آزمایش شامل چهار سطح کود نیتروژن (صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار از منبع اوره) و عامل فرعی شامل دو رقم هیبرید (رقم زود رس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) بودند. نتایج نشان داد که برهمکنش نیتروژن و رقم­های هیبرید بر عملکرد بلال­تر اثر معنی­دار دارد. تیمار نیتروژن ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و رقم هیبرید میان رس بر عملکرد بلال تر معادل ۱۸۹۲ گرم در متر مربع تفاوت معنی­داری را با سایر تیمارها نشان می­داد. تیمار ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار بیشترین اثر مستقیم را بر عملکرد دانه کنسروی معادل ۲۷/۵۲۱ گرم در متر مربع داشته است و هیبرید میان­رس با عملکرد دانه کنسروی معادل ۵۷/۴۹۸ گرم در متر مربع عملکرد بیشتری را نسبت به رقم زودرس از خود نشان داد. اثر نیتروژن بر وزن هزار دانه معنی­دار گردید. بیشترین وزن هزار دانه معادل ۹۹/۱۴۱ گرم در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به دست آمد. نتایج نشان داد که اثر نیتروژن و هیبرید هر کدام به تنهایی بر عملکرد علوفه­ی تر و عملکرد بیولوژیک معنی­دار گردید. بیشترین عملکرد علوفه­ی تر در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۸/۲۴۳۶ گرم در متر مربع و کمترین عملکرد علوفه­ی تر معادل ۴/۱۴۰۰ گرم در متر مربع در تیمار صفر کودی به دست آمد. هیبرید میان­رس نیز بیشترین عملکرد علوفه­ی تر را معادل ۲۲۲۵ گرم در متر مربع از خود نشان داد. بیشترین عملکرد بیولوژیک در سطح ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۱/۴۰۸۷ گرم در متر مربع به دست آمد. هیبرید میان­رس بیشترین عملکرد بیولوژیک معادل ۳۶۱۶ گرم بر متر مربع را نشان داد. نیتروژن و هیبرید هر کدام بر میزان پروتئین دانه اثر معنی­دار داشتند. بیشترین میزان پروتئین دانه در تیمار ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن معادل ۱۸/۱۲ درصد به دست آمد و هیبرید میان­رس بیشترین میزان پروتئین دانه معادل ۳۲/۱۰ درصد را نشان داد. در کل به نظر می­رسد که استفاده از هیبرید میان­رس و به کاربردن ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار منجر به حصول حداکثر عملکرد می­شود.

کلمات کلیدی: عملکرد، ذرت شیرین، ذرت زودرس و میان­رس، نیتروژن

بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
فهرست مطالب

مقدمه ۱

فصل اول: مفاهیم و کلیات

۱-۱- فرضیه­های تحقیق:۵

۱-۲- هدف از اجرای این پژوهش ۵

فصل دوم: مروری بر پژوهش­های پیشین

۲-۱) معرفی و اهمیت ذرت شیرین ۷

۲-۱-۱- موارد مصرف ذرت شیرین ۸

۲-۲) اهمیت اقتصادی ذرت شیرین در ایران و جهان ۹

۲-۳) ویژگی‌های گیاه‌شناسی ذرت شیرین ۱۰

۲-۳-۱- ویژگی‌های اکوفیزیولوژیک ذرت شیرین ۱۰

۲-۴) زمان برداشت، حمل و نقل و نگهداری ذرت شیرین ۱۱

۲-۵) اثر کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاهان ۱۲

۲-۶) اهمیت مطالعه نیتروژن ۱۴

۲-۷) مخاطرات زیست محیطی نیتروژن ۱۵

۲-۸) کودهای نیتروژنی ۱۶

۲-۹) تأثیر کودهای نیتروژنی بر عملکرد ذرت ۱۷

۲-۹-۱- تأثیر نیتروژن بر وزن هزار دانه ۱۷

۲-۹-۲- تأثیر نیتروژن بر تعداد بلال در متر مربع ۱۸

۲-۹-۳- تأثیر نیتروژن بر تعداد دانه در بلال ۱۹

۲-۹-۴- تأثیر نیتروژن بر عملکرد دانه و بلال ۲۰

۲-۹-۵- تأثیر نیتروژن بر عملکرد علوفه و بیولوژیک ۲۲

۲-۹-۶- تأثیر نیتروژن بر شاخص برداشت، ارتفاع و قطر ساقه و طول و قطر بلال ۲۳

۲-۹-۷- تأثیر نیتروژن بر میزان پروتئین دانه ۲۴

۲-۱۰) هیبریدهای ذرت شیرین، عملکرد و اجزای عملکرد آن­ها۲۵

فصل سوم: مواد و روش­ها

۳-۱) موقعیت جغرافیایی محل اجرای طرح ۳۱

۳-۲) ویژگی­های خاک محل آزمایش ۳۱

۳-۳) عملیات کاشت تا برداشت ۳۲

۳-۳-۱- هیبرید مورد کاشت ۳۲

۳-۳-۲- آماده­سازی زمین و نحوه­ی کشت ۳۲

۳-۴) نحوه­ی اجرای آزمایش و صفات مورد اندازه­گیری ۳۳

۳-۴-۱- اعمال تیمارهای آزمایش ۳۳

۳-۴-۲- تاریخ و نحوه­ی نمونه­گیری ۳۳

۳-۴-۳- صفات اندازه­گیری شده در ذرت شیرین ۳۴

۳-۴-۴- اندازه‌گیری پروتئین دانه و علوفه‌ی گیاه۳۵

۳-۵) نرم­افزارهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل آماری ۳۶

۳-۶) نقشه‌ی طرح آزمایشی ۳۷

فصل چهارم: نتایج و بحث

۴-۱) عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین ۳۹

۴-۱-۱- عملکرد بلال تر و دانه­ی کنسروی ۳۹

۴-۱-۲- تعداد بلال در متر مربع ۴۲

۴-۱-۳- تعداد دانه در بلال (تعداد ردیف در بلال× تعداد دانه در ردیف)۴۳

۴-۱-۴- وزن هزار دانه ۴۴

۴-۱-۵- عملکرد علوفه­ی تر و خشک ۴۵

۴-۱-۶- عملکرد بیولوژیک ۵۰

۴-۱-۷- طول دوره رشد ۵۱

۴-۱-۸- طول بلال ۵۱

۴-۱-۹- قطر بلال ۵۲

۴-۱-۱۰- ارتفاع بوته ۵۳

۴-۱-۱۱- قطر ساقه ۵۵

۴-۱-۱۲- شاخص برداشت بلال­تر۵۶

۴-۱-۱۳- میزان پروتئین دانه ۵۷

۴-۳) خلاصه­ی نتایج و نتیجه­گیری ۶۰

۴-۴) پیشنهادات ۶۱

۴-۵) منابع مورد استفاده۶۲

بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
فهرست جداول

جدول ۳-۱- تغییرات درجه حرارت هوا (سانتیگراد) و رطوبت در طول فصل رشد گیاه (۱۳۹۰)۳۱

جدول ۳-۲- ویژگی­های فیزیکی و شیمیایی خاک محل آزمایش (عمق ۴۰-۰ سانتیمتری)۳۲

جدول ۴-۱ تجزیه­ی واریانس صفات مربوط به عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۳۹

جدول ۴-۲ مقایسه میانگین اثرات ساده­ی نیتروژن و هیبرید بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین ۴۰

جدول ۴-۳ تجزیه­ی واریانس صفات مربوط به عملکرد علوفه ‌و سایر اجزای عملکرد ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۴۸

جدول ۴-۴ مقایسه میانگین اثرات ساده­ی نیتروژن و هیبرید، بر صفات عملکرد علوفه و سایر اجزای عملکرد ذرت شیرین ۴۹

جدول ۴-۵ تجزیه­ی واریانس صفات مورفولوژیک و میزان پروتئین ذرت شیرین، تحت تأثیر نیتروژن و هیبرید ۵۴

جدول ۴-۶ مقایسه میانگین اثرات ساده­ی نیتروژن و هیبرید، بر صفات مورفولوژیک و میزان پروتئین ذرت شیرین ۵۵

جدول۴-۷ همبستگی بین عملکرد بلال و دانه­ی کنسروی با اجزای عملکرد و شاخص برداشت ذرت شیرین۵۹

بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم ذرت شیرین (رقم زودرس ۵۴۰ و میان رس ۶۶۶) به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم پاییزه
فهرست نمودارها

نمودار ۴-۱ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر عملکرد بلال­تر ذرت شیرین ۴۲

نمودار ۴-۲ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر قطر بلال ذرت شیرین ۵۳

نمودار ۴-۳ برهمکنش نیتروژن و هیبرید بر ارتفاع بوته ذرت شیرین ۵۴

نمودار ۴-۴ برهمکنش نیتروژن و تراکم بر قطر ساقه ذرت شیرین ۵۶

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.