اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای دارای ۱۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای :

اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای

در این پژوهش طی چهار آزمایش مجزا اثر محلول­پاشی با تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل از برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی و نیز عمر ماندگاری فلفل دلمه­ای مورد ارزیابی قرار گرفت. در آزمایش اول تیمار کلریدکلسیم نیم درصد و اسیدجیبرلیک ۵۰ میلی­گرم بر لیتر هر یک در دو (زمان ظهور میوه و ۱۵ روز پس از آن) و سه (زمان ظهور میوه،۱۰ و ۲۰ روز پس ازآن) مرتبه محلول­پاشی روی فلفل دلمه­ای در شرایط کشت مزرعه­ای اعمال و صفات مختلف بررسی شد. نتایج آزمایش اول نشان داد که تیمار اسیدجیبرلیک به طور معنی­داری منجر به افزایش عملکرد، تعداد میوه، عرض میوه، وزن میوه، حجم میوه، ضخامت گوشت میوه، سفتی بافت میوه، وزن خشک میوه، ویتامین­C، ظرفیت آنتی­اکسیدانی، کلروفیل کل میوه، طول ساقه، طول میانگره، طول شاخساره، سطح برگ و تعداد شاخه جانبی شده و میزان پوسیدگی گلگاه و آفتاب سوختگی را نیز کاهش داد. تیمار کلریدکلسیم نیز با افزایش ضخامت گوشت میوه، سفتی بافت، مقدار کلروفیل و وزن خشک همراه بوده و پوسیدگی گلگاه و آفتاب­سوختگی بافت میوه را نیز بطور قابل توجهی کاهش داد. در این آزمایش اختلاف چندانی بین دو بار محلول­پاشی و سه بار محلول­پاشی دیده نشد. در آزمایش دوم اثر تیمارهای اعمال شده فوق بر عمر پس از برداشت مورد ارزیابی قرار گرفت. میوه­های تیمارهای مختلف در دو دمای صفر و ۱۰ درجه سانتی­گراد نگهداری شده و در زمان­های ۱۰ و ۲۰ روز پس از انبار بررسی شدند. نتایج این آزمایش نشان داد که تیمار کلریدکلسیم در هر دو دمای انبارداری، کاهش وزن میوه، شدت سرمازدگی، درصد بیماری، نشت یونی و مقدار مالون­دی­آلدئید را کاهش داده و موجب حفظ بیشتر بازارپسندی، سفتی، مواد جامد محلول، اسید کل، ویتامینC، ظرفیت آنتی­اکسیدانی، فنل کل و کلروفیل میوه شد. تیمار با اسیدجیبرلیک نیز منجر به کاهش بیماری، کاهش نشت یونی و مقدار مالون دی­آلدئید شده، و با حفظ بهتر بازارپسندی، سفتی، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، ویتامینC، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدان و محتوای کلروفیل میوه همراه بود. در بیشتر موارد سه بار محلول­پاشی بهتر از دو بار محلول­پاشی بود. در آزمایش سوم تلفیق تیمارهای قبل از برداشت کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک در سه بار محلول­پاشی و تیمارهای پس از برداشت سلوفان، چیتوزان و سلوفان+چیتوزان بر عمر پس از برداشت فلفل دلمه­ای در دمای ۱۰ درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که استفاده از سلوفان موجب کم شدن کاهش وزن، حفظ بهتر سفتی، ظرفیت آنتی اکسیدانی و فنل کل در مقایسه با شاهد شد ولی از طرفی درصد بیماری را افزایش داد. تیمار چیتوزان موجب کاهش بیماری و افزایش نسبت قند به اسید، ظرفیت آنتی­اکسیدان و فنل کل میوه نسبت به نمونه شاهد شد. در مجموع استفاده توام از سلوفان و چیتوزان بهتر از استفاده از هر یک به تنهایی در حفظ کیفیت میوه فلفل دلمه­ای بود. در آزمایش چهارم اثر غلظت­های صفر (شاهد)، ۵/۰، ۱/۰، ۵/۱ و ۲ درصد چیتوزان بر کنترل عامل پوسیدگی نرم فلفل دلمه­ای بررسی شد. نتایج نشان داد چیتوزان بخوبی میزان آلودگی قارچی میوه را کاهش داد. در این آزمایش با افزایش غلظت چیتوزان افت وزن، شدت بیماری و نشت یونی کاهش و بازارپسندی، سفتی، اسیدیته، ویتامین ث، فنل کل و ظرفیت آنتی­اکسیدانی افزایش یافت.

کلمات کلیدی: فلفل دلمه ­ای، کلریدکلسیم، اسیدجیبرلیک، چیتوزان، سلوفان و پس از برداشت.

اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای
فهرست مطالب

فصل اول. ۱

مقدمه ۲

فصل دوم ۵

کلیات و مروری بر منابع. ۵

۲-۱- فلفل. ۶

۲-۱-۱- منشا و خاستگاه فلفل. ۶

۲-۱-۲- مشخصات گیاه شناسی. ۶

۲-۱-۳- اهمیت اقتصادی و ارزش غذایی. ۷

۲-۱-۴- ارزش دارویی. ۹

۲-۱-۵- اهمیت کشت­های گلخانه­ای و مزرعه­ای در دنیا و ایران. ۹

۲-۱-۶- اهمیت کشت فلفل دلمه­ای. ۱۰

۲-۱-۷- مفهوم کیفیت.. ۱۱

۲-۱-۷-۱- کیفیت خارجی. ۱۱

۲-۱-۷-۲- کیفیت درونی. ۱۲

۲-۱-۷-۳- کیفیت تغذیه­ای فلفل دلمه­ای در ارتباط با سلامت بشر. ۱۴

۲-۱-۷-۳-۱- ویتامین­ها ۱۴

۲-۱-۷-۳-۱-۱- ویتامینA. 14

۲-۱-۷-۳-۱-۲- ویتامین­B. 14

۲-۱-۷-۳-۱-۳- ویتامین­C. 15

۲-۱-۷-۳-۲- عناصر معدنی. ۱۵

۲-۱-۷-۳-۲-۱-آهن. ۱۵

۲-۱-۷-۳-۲-۲- روی. ۱۵

۲-۱-۷-۳-۲-۳- پتاسیم. ۱۶

۲-۱-۷-۳-۲-۴- کلسیم. ۱۶

۲-۱-۷-۳-۲-۵-منیزیم. ۱۶

۲-۱-۷-۳-۲-۶-فسفر. ۱۶

۲-۱-۷-۳-۳- لیکوپن. ۱۷

۲-۱-۷-۳-۴- اسیدسیتریک… ۱۷

۲-۲- ضایعات پس از برداشت محصولات کشاورزی. ۱۷

۲-۲-۱- علل اصلی توجه به فیزیولوژی پس از برداشت.. ۱۷

۲-۳- نقش کلسیم درگیاه ۱۸

۲-۳-۱- نقش کلسیم در پایداری دیواره سلول. ۱۸

۲-۳-۲- نقش کلسیم در رشد سلول. ۲۰

۲-۳-۳- نقش کلسیم در پایداری غشا و تنظیم آنزیم. ۲۱

۲-۳-۴-محل مصرف کلسیم و اثر آن در رشد و ترکیب گیاه ۲۲

۲-۳-۵- نقش کلسیم در ماندگاری میوه ۲۴

۲-۴- نقش جیبرلین­ها در گیاه ۲۴

۲-۴-۱- جیبرلین. ۲۴

۲-۴-۲- اثرات فیزیولوژیک جیبرلین­ها ۲۵

۲-۴-۳-۱-نقش جیبرلین در طویل شدن سلول­ها ۲۶

۲-۴-۳-۲- نقش جیبرلین در گلدهی. ۲۶

۲-۴-۳-۳- نقش جیبرلین در پارتنوکارپی. ۲۶

۲-۴-۳-۴- نقش جیبرلین در طویل شدن ریشه ۲۶

۲-۴-۳-۵- نقش جیبرلین در رشد برگ… ۲۶

۲-۴-۳-۶- نقش جیبرلین در سبزکردن بذور ۲۶

۲-۴-۳-۷- نقش جیبرلین در عملکرد گیاه ۲۷

۲-۴-۳-۸- نقش جیبرلین در بزرگی و درشتی میوه ۲۷

۲-۴-۳-۹- نقش جیبرلین درکیفیت میوه ۲۷

۲-۴-۳-۱۰- نقش جیبرلین در به عقب انداختن رسیدن میوه­ها ۲۷

۲-۴-۳-۱۱- نقش جیبرلین در دیر برداشت کردن میوه­ها ۲۸

۲-۴-۳-۱۲- نقش جیبرلین در پا بلند کردن گیاهان پاکوتاه ۲۸

۲-۵- چیتوزان و نقش آن در پس از برداشت.. ۲۸

۲-۶- پوشش سلوفان. ۳۰

۲-۷- مشکلات قبل و پس از برداشت فلفل دلمه­ای. ۳۰

فصل سوم ۳۲

مواد و روش­ها ۳۲

۳-۱- آزمایش اول: بررسی اثر محلول­پاشی با کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر صفات کمی، کیفی و رویشی فلفل دلمه­ای در شرایط کشت در مزرعه ۳۳

۳-۱-۱- ویژگی­های محل و زمان اجرای آزمایش… ۳۳

۳-۱-۲- ویژگی­های خاک و آب در مزرعه ۳۳

۳-۱-۳- رقم مورد استفاده ۳۴

۳-۱-۴- طرح آزمایشی. ۳۴

۳-۱-۵- مراحل اجرای آزمایش و مراقبت­های مزرعه ۳۴

۳-۱- ۶- اعمال تیمارها ۳۵

۳-۱-۷- زمان و روش نمونه­برداری. ۳۵

۳-۱-۸- صفات مورد ارزیابی. ۳۵

۳-۱-۸-۱- صفات مربوط به میوه ۳۶

۳-۱-۸-۱-۱- صفات فیزیکی و ظاهری. ۳۶

۳-۱-۸-۱-۱-۱- عملکرد و تعداد میوه ۳۶

۳-۱-۸-۱-۱-۲- طول، قطر و شاخص شکل میوه ۳۶

۳-۱-۸-۱-۱-۳- وزن، حجم و چگالی میوه ۳۶

۳-۱-۸-۱-۱-۴- ضخامت گوشت میوه ۳۶

۳-۱-۸-۱-۱-۵- سفتی بافت میوه ۳۷

۳-۱-۸-۱-۱-۶- پوسیدگی­گلگاه و آفتاب سوختگی بافت میوه ۳۷

۳-۱-۸-۱-۲-صفات بیوشیمیایی میوه ۳۷

۳-۱-۸-۱-۲-۱- مواد جامد محلول(TSS) 37

۳-۱-۸-۱-۲-۲- درصد اسید کل و pH آب میوه ۳۷

۳-۱-۸-۱-۲-۳-ویتامین­ث در بافت میوه ۳۷

۳-۱-۸-۱-۲-۴- فنل کل در بافت میوه ۳۸

۳-۱-۸-۱-۲-۵- ظرفیت آنتی­اکسیدانی در بافت میوه ۳۹

۳-۱-۸-۱-۲-۶-محتوای مالون­دی­آلدئید در بافت میوه ۴۰

۳-۱-۸-۱-۲-۷- نشت یونی بافت میوه ۴۰

۳-۱-۸-۱-۲-۸- محتوای کلروفیل و کارتنوئید بافت میوه ۴۰

۳-۱-۸-۱-۲-۹- وزن خشک میوه ۴۰

۳-۱-۸-۲- صفات رویشی گیاه ۴۱

۳-۱-۸-۲-۱- طول میانگره، ارتفاع و عرض بوته ۴۱

۳-۱-۸-۲-۲- تعداد شاخه ۴۱

۳-۱-۸-۲-۳- سطح برگ… ۴۱

۳-۱-۸-۲-۴- وزن خشک ساقه، برگ و ریشه ۴۱

۳-۱-۸-۲-۵- تعداد ریشه جانبی. ۴۱

۳-۱-۸-۲-۶- قطر طوقه ۴۱

۳-۱-۸-۲-۷- محتوای کلروفیل و کارتنوئید در برگ… ۴۱

۳-۲- آزمایش دوم: بررسی اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل از برداشت، بر صفات کیـفی و مقاومت به سرما در میوه­های فلفل دلمه­ای طی زمان انبارمانی. ۴۲

۳-۲-۱- تعیین درصد آلودگی یا بیماری قارچی. ۴۳

۳-۲-۲- تعیین درجه سرمازدگی. ۴۳

۳-۲-۳- تعیین میزان بازارپسندی (رنگ و ظاهر) ۴۳

۳-۳- آزمایش سوم: بررسی اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل از برداشت و برهمکنش آن با پوشش­های سلوفان و چیتوزان بر صفات کیفی فلفل دلمه­ای در انبار ۴۴

۳-۴- آزمایش چهارم: بررسی اثر چیتوزان بر کنترل پوسیدگی نرم فلفل دلمه­ای در انبار ۴۵

۳-۴-۱- تهیه سوسپانسیون. ۴۵

۳-۴-۲- تهیه واکس چیتوزان. ۴۶

۳-۵-مواد مصرفی در اجرای آزمایش­ها ۴۶

۳-۶- آنالیز آماری. ۴۶

فصل چهارم ۴۷

نتایج و بحث.. ۴۷

۴-۱-۱- نتایج آزمایش اول: بررسی اثر محلول­پاشی با کلریدکلسیم واسیدجیبرلیک بر صفات کمی، کیفی و رویشی فلفل دلمه­ای در شرایط کشت در مزرعه ۴۸

۴-۱-۱-۱- نتایج مربوط به صفات میوه ۴۸

۴-۱-۱-۱-۱- اثر تیمارها بر صفات رویشی میوه ۵۱

۴-۱-۱-۱-۲- اثر تیمارها بر پوسیدگی گلگاه و آفتاب سوختگی میوه ۵۱

۴-۱-۱-۱-۳- اثر تیمارها بر ضخامت گوشت و سفتی بافت میوه ۵۱

۴-۱-۱-۱-۴- اثر تیمارها بر مواد جامد محلول میوه ۵۲

۴-۱-۱-۱-۵- اثر تیمارها بر pH و اسید کل. ۵۲

۴-۱-۱-۱-۶- اثر تیمارها بر ویتامین­C، ظرفیت آنتی اکسیدان و فنل کل. ۵۲

۴-۱-۱-۱-۷- اثر تیمارها بر کلروفیل میوه ۵۲

۴-۱-۱-۲- نتایج مربوط به صفات گیاه فلفل دلمه­ای. ۵۴

۴-۱-۱-۲-۱- اثر تیمارها بر وزن خشک شاخه و ریشه ۵۶

۴-۱-۱-۲-۲- اثر تیمارها بر طول ساقه و میانگره ۵۶

۴-۱-۱-۲-۳- اثر تیمارها بر شاخه اصلی و شاخه فرعی. ۵۶

۴-۱-۱-۲-۴- اثر تیمارها بر تعداد برگ، سطح برگ و کلروفیل برگ… ۵۶

۴-۱- ۲- نتایج آزمایش دوم: اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل از برداشت برماندگاری و مقاومت به سرما میوه فلفل دلمه­ای در انبار ۵۸

۴-۱-۲-۱- اثر تیمار، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر کاهش وزن و سفتی بافت میوه فلفل دلمه­ای ۶۱

۴-۱-۲-۲- اثر تیمارها، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر بازارپسندی (تغییررنگ و ظاهر)، شیوع بیماری و سرمازدگی میوه ۶۱

۴-۱-۲-۳- اثر تیمارها، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر pH و اسید کل آب میوه ۶۲

۴-۱-۲-۴- اثر تیمار، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر مواد جامد محلول میوه­های فلفل دلمه­ای ۶۲

۴-۱-۲-۵- اثر تیمار، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر میزان ویتامین­C، ظرفیت آنتی­اکسیدانی و فنل کل در میوه­های فلفل دلمه­ای. ۶۳

۴-۱-۲-۶- اثر تیمار ، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر نشت یونی و محتوای مالون دی­آلدئید در میوه­های فلفل دلمه­ای ۶۳

۴-۱-۲-۷- اثر تیمار ، دمای نگهداری و دوره­ی انبارمانی بر کلروفیل و کارتنوئید در میوه­های فلفل دلمه­ای ۶۴

۴-۱-۲-۸- برهمکنش اثر تیمار و دمای انبار بر میزان بیماری و سرمازدگی میوه­های فلفل دلمه­ای ۶۷

۴-۱-۲-۹- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بازارپسندی میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۶۷

۴-۱-۲-۱۰- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بیماری در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۶۹

۴-۱-۲-۱۱- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان مواد جامد محلول در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۶۹

۴-۱-۲-۱۲- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان اسیدکل در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۰

۴-۱-۲-۱۳- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر ظرفیت آنتی­اکسیدان میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۱

۴-۱-۲-۱۴- برهمکنش اثر تیمار، دما و دوره انبارمانی بر میزان بیماری میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۱

۴-۱-۳- نتایج آزمایش سوم: اثر برهمکنش کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل ازبرداشت و پوشش­های سلوفان و چیتوزان بر ماندگاری میوه فلفل دلمه­ای در انبار ۷۲

۴-۱-۳-۱- اثر تیمارهای پس از برداشت بر کاهش وزن و سفتی بافت میوه فلفل دلمه­ای در انبار ۷۶

۴-۱-۳-۲- اثر تیمارهای پس از برداشت بر بیماری و بازارپسندی میوه فلفل دلمه در انبار ۷۶

۴-۱-۳-۳- اثر تیمارهای پس از برداشت بر اسیدکل و نسبت قند به اسید میوه فلفل دلمه­ای در انبار ۷۶

۴-۱-۳-۴- اثر تیمارهای پس از برداشت بر آنتی­اکسیدان و فنل کل در میوه فلفل دلمه­ای در انبار

. ۷۶

۴-۱-۳-۵- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر کاهش وزن میوه ۷۹

۴-۱-۳-۶- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بیماری میوه ۷۹

۴-۱-۳-۷- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بازارپسندی میوه ۸۰

۴-۱-۳-۸- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر اسید کل میوه ۸۰

۴-۱-۳-۹- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر نسبت قند به اسید میوه ۸۱

۴-۱-۳-۱۰- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر ظرفیت آنتی­اکسیدان میوه ۸۲

۴-۱-۳-۱۱- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر فنل­کل میوه ۸۳

۴-۱-۴- نتایج آزمایش چهارم: اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم فلفل دلمه­ای ۸۴

۴-۱-۴-۱- نتایج اثر چیتوزان در کنترل عامل پوسیدگی نرم فلفل دلمه­ای در شرایط درون شیشه­ای ۸۴

۴-۱-۴-۲- نتایج اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم فلفل دلمه­ای در انبار ۸۵

۴-۱-۴-۲-۱- اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر کاهش وزن، سفتی و وزن خشک میوه ۸۷

۴-۱-۴-۲-۲- اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر بیماری و بازارپسندی میوه ۸۷

۴-۱-۴-۲-۳-اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر pH و اسید کل میوه ۸۷

۴-۱-۴-۲-۴-اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر مواد جامد محلول، نسبت قند به اسید و وزن خشک میوه ۸۷

۴-۱-۴-۲-۵- اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر ویتامین­ث و آنتی­اکسیدان میوه ۸۸

۴-۱-۴-۲-۶-اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر نشت یونی میوه ۸۸

۴-۱-۴-۲-۷-اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر فنل­کل و کارتنوئید میوه ۸۸

۴-۲-۱- بحث آزمایش اول. ۹۱

۴-۲-۱-۱- نتیجه گیری کلی آزمایش اول. ۹۶

۴-۲-۲- بحث آزمایش دوم ۹۶

۴-۲-۲-۱- نتیجه­گیری کلی آزمایش دوم ۱۰۳

۴-۲-۳- بحث آزمایش سوم ۱۰۳

۴-۲-۳-۱-نتیجه گیری کلی آزمایش سوم ۱۰۶

۴-۲-۴- بحث آزمایش چهارم ۱۰۷

۴-۲-۴-۱- نتیجه گیری کلی آزمایش چهارم ۱۰۹

پیشنهادها ۱۱۰

منابع. ۱۱۱

پیوست­ها………………………………118

اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای
فهرست جدول­ها

جدول ۴-۱- تجزیه واریانس آزمایش اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه فلفل دلمه­ای ۴۹

جدول ۴-۲- مقایسه میانگین آزمایش اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه فلفل دلمه­ای ۵۳

جدول ۴-۳- تجزیه واریانس آزمایش اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات گیاه فلفل دلمه­ای ۵۵

جدول ۴-۴- مقایسه میانگین اثر تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات رویشی گیاه فلفل دلمه­ای ۵۷

جدول ۴-۵- تجزیه واریانس اثر تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کیفی و مقاوت به سرما در میوههای فلفل دلمه­ای. ۵۹

جدول ۴-۶- مقایسه میانگین اثر تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کیفی و مقاوت به سرما در میوه­های فلفل دلمه­ای. ۶۵

جدول۴-۷- تجزیه واریانس آزمایش اثر برهمکنش کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل ازبرداشت و پوشش­های سلوفان و چیتوزان بر ماندگاری میوه فلفل دلمه­ای در انبار …..۷۴

جدول۴-۸- مقایسه میانگین اثر تیمارهای پس از برداشت بر صفات میوه فلفل دلمه­ای در انبار. ۷۷

جدول ۴-۹- تجزیه واریانس اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم و صفات کیفی فلفل دلمه­ای در انبار. ۸۶

جدول ۴-۱۰- مقایسه میانگین اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم و صفات کیفی فلفل دلمه­ای در انبار ۸۹

اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک برخصوصیات کمی، کیفی و افزایش ماندگاری فلفل دلمه ای
فهرست شکل­ها

شکل۲-۱- ساختار چیتوزان. ۲۹

شکل ۳-۱- جذب غلظت­های مختلف اسید گالیک در طول موج ۷۶۰ نانومتر و منحنی استاندارد آن. ۳۹

شکل۴-۱- برهمکنش اثر تیمار و دمای انبارمانی بر میزان سرمازدگی و بیماری در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۶۸

شکل۴-۲- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بازارپسندی میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۶۸

شکل۴-۳- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بیماری در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۶۹

شکل۴-۴- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان مواد جامد محلول در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۰

شکل۴-۵- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان اسید کل در میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۰

شکل۴-۶- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر ظرفیت آنتی­اکسیدان میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۱

شکل ۴- ۷-رهمکنش اثر تیمار، دما و دوره انبارمانی بر میزان بیماری میوه­های فلفل دلمه­ای در انبار ۷۲

شکل ۴- ۸- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر کاهش وزن میوه ۷۹

شکل ۴-۹- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بیماری میوه ۸۰

شکل ۴-۱۰- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بازارپسندی میوه ۸۱

شکل ۴-۱۱- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر اسید کل آب میوه ۸۱

شکل ۴-۱۲- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر نسبت قند به اسید میوه ۸۲

شکل ۴-۱۳- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی برظرفیت آنتی­اکسیدان میوه ۸۳

شکل ۴-۱۴- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر فنل کل میوه ۸۳

شکل۴-۱۵- اثر غلظت­های مختلف چیتوزان بر کنترل عامل پوسیدگی نرم فلفل دلمه­ای در شرایط کشت درون شیشه ۸۴

شکل ۴-۱۶- همبستگی بین وزن تک میوه و عملکرد تک بوته. ۹۲

شکل۴-۱۷- همبستگی بین طول میانگره و ارتفاع گیاه. ۹۶

شکل ۴-۱۸- همبستگی بین شاخص سرمازدگی و شاخص آلودگی میوه. ۹۸

شکل ۴-۱۹- همبستگی بین شاخص سرمازدگی و محتوای مالون دی­آلدئید. ۹۹

شکل ۴-۲۰- همبستگی بین شاخص سرمازدگی و درصد نشت یونی. ۱۰۰

شکل ۴-۲۱- همبستگی بین میزان کاهش وزن و سفتی بافت میوه. ۱۰۵

شکل۴-۲۲- همبستگی بین میزان ویتامینC و ظرفیت آنتی­اکسیدان میوه. ۱۰۶

شکل ۴-۲۳- همبستگی بین افزایش غلظت چیتوزان و کاهش گسترش قارچ در محیط کشت درون شیشه. ۱۰۷

شکل ۴-۲۴- همبستگی بین درصد نشت یونی و شاخص بیماری. ۱۰۸

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.