اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی دارای ۱۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی :

اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی

تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف آبیاری و همچنین محلول­پاشی برگی توسط محلول­های سالیسیلیک­اسید، آسکوربیک­اسید، پرولین و گلایسین­بتائین بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سورگوم در شرایط مزرعه، گلخانه و آزمایشگاه انجام گرفت. این آزمایش در مزرعه به صورت کرت­های خرد شده و در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی و در گلخانه و آزمایشگاه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار در سال زراعی ۹۱ به ترتیب در محل مزرعه، گلخانه و آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. تیمار­های آزمایش مزرعه و گلخانه شامل سه سطح آبیاری (۱۰۰، ۷۵ و ۵۰ درصد ظرفیت مزرعه) و پنج سطح محلول­پاشی برگی (سالیسیلیک­اسید، پرولین، گلاسین­بتائین، آسکوربیک­اسید و بدون محلول­پاشی) بودند. در شرایط آزمایشگاه بذ­رهای سورگوم توسط محلول سالیسیلیک­اسید و آسکوربیک­اسید که هر کدام شامل چهار سطح (صفر، ۵/۰، ۱ و ۵/۱ میلی­مولار) بودند پیش­تیمار شدند و سپس تحت تاثیر چهار سطح پتانسیل اسمزی (صفر، ۲-، ۴- و ۶- بار) که توسط پلی اتیلن گلایکول ایجاد شده بود، پارامتر­های جوانه­زنی آن­ها اندازه­گیری شد. به طور کلی نتایج حاکی از معنی­دار شدن اثر تنش خشکی بر صفات اندازه­گیری شده در هر سه شرایط انجام آزمایش بود به گونه­ای که با افزایش شدت تنش از میانگین صفات کاسته شد. همچنین تاثیر محلول­پاشی برگی نیز بر روند تغییرات صفات اندازه­گیری شده در مزرعه و گلخانه معنی­دار بود به گونه­ای که بیشترین تاثیر در راستای کاهش اثر تنش عمدتا مربوط به محلول­پاشی سالیسیلیک­اسید و بعد از آن پرولین بود. در آزمایش جوانه­زنی نیز غلظت ۱ میلی­مولار سالیسیلیک­اسید و آسکوربیک­اسید توانسند در شرایط تنش موجب بهبود شاخص­های جوانه­زنی بذور سورگوم شوند.

کلمات کلیدی: پرایمنگ، تنش خشکی، محلول­پاشی برگی، سورگوم، عملکرد

اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی
فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه

۱-۱ کلیات…………………………………………………………………………………………………………….. ۲

۱-۲ تاریخچه …………………………………………………………………………………………………………. ۳

۱-۳ کشت سورگوم در ایران………………………………………………………………………………………. ۳

۱-۴ گیاهشناسی سورگوم……………………. ۴

۱-۵ اکولوژی سورگوم………………………. ۶

۱-۶ انواع سورگوم…………………………………………………………………………………………………… ۷

۱-۶-۱ سورگوم علوفه­ای……………………………………………………………………………………………. ۷

۱-۷ ترکیبات شیمیایی موجود در سورگوم…………………………………………………………………….. ۸

۱-۸ کاربرد سورگوم …………………………….. ۸

۱-۸-۱ مصارف خوراکی…………………………………………………………………………………………… ۹

۱-۸-۲ تغذیه حیوانات………………………………………………………………………………………………. ۹

۱-۸-۳ تولیدات صنعتی…………………………………………………………………………………………….. ۹

۱-۸-۴ تولید اتانول و باگاس……………………………………………………………………………………….. ۱۰

۱-۹ تنش­های محیطی……………………………………………………………………………………………….. ۱۰

۱-۹-۱ نقش آب در گیاهان……………………………………………………………………………………….. ۱۱

۱-۹-۲ تنش خشکی…………………………………………………………………………………………………. ۱۲

۱-۹-۳ اثرات خشکی بر رشد و عملکرد…………………………………………………………………………. ۱۳

۱-۹-۳ اثرات خشکی بر روابط آب …………………………………………………………………………….. ۱۳

۱-۹-۴ اثرات خشکی بر روابط غذایی ………………………………………………………………………….. ۱۴

۱-۹-۵ اثرات خشکی بر فتوسنتز………………………………………………………………………………….. ۱۴

۱-۱۰ مکانیسم های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی…………………………………………………………… ۱۵

۱-۱۰-۱ حفظ آب سلول و بافت………………………………………………………………………………….. ۱۵

۱-۱۰-۲ نقش آنزیم های آنتی اکسیدان ………………………………………………………………………… ۱۷

۱-۱۱ خصوصیات مطلوب یک بوته گیاهی برای تحمل خشکی……………………………………………. ۱۷

۱-۱۱-۱ تعداد پنجه………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

۱-۱۱-۲ ریشه…………………………………………………………………………………………………………. ۱۷

۱-۱۱-۳ خوشه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

۱-۱۱-۴ برگ………………………………………………………………………………………………………… ۱۸

۱-۱۲ راهبرد ها در شرایط تنش……………………………………………………………………………………. ۱۸

فصل دوم: بررسی منابع…………………………………………………………………………………………. ۲۰

۲-۱ اثر تنش خشکی ­بر تعداد و سطح برگ گیاه……………………………………………………………… ۲۱

۲-۲ اثر تنش خشکی ­بر کلروفیل ( aوb)‌ و کارتنوئید برگ…………………………………………………. ۲۲

۲-۳ اثر تنش خشکی ­بر محتوای نسبی آب برگ (RWC):………………………………………………… 24

۲-۴ اثر تنش خشکی ­بر قطر و ارتفاع ساقه گیاه………………………………………………………………… ۲۵

۲-۵ اثر تنش خشکی ­بر عملکرد علوفه تر و خشک……………………………………………………………. ۲۶

۲-۶ شاخص سطح برگ (LAI)………………………………………………………………………………….. 28

۲-۷ مروری بر اثرات حاصل از محلول پاشی برگی آسکوربیک اسید، سالیسیلیک اسید،پرولین و گلایسین بتائین ۲۹

۲-۷-۱ آسکوربیک اسید……………………………………………………………………………………………. ۳۰

۲-۷-۲ اسید سالیسیلیک…………………………………………………………………………………………….. ۳۱

۲-۷-۳ پرولین و گلایسین بتائین…………………………………………………………………………………… ۳۴

فصل سوم: مواد و روشها………………………………………………………………………………………… ۳۷

۳-۱ آزمایش مزرعه ای……………………………………………………………………………………………… ۳۸

۳-۱-۱ مشخصات محل و زمان اجرای آزمایش………………………………………………………………… ۳۸

۳-۱-۲ خصوصیات اقلیمی محل اجرای آزمایش………………………………………………………………. ۳۸

۳-۱-۳ ویژگی های خاک محل اجرای آزمایش………………………………………………………………. ۳۸

۳-۱-۴ طرح مورد آزمایش…………………………………………………………………………………………. ۳۹

۳-۱-۵ مراحل اجرای آزمایش…………………………………………………………………………………….. ۴۰

۳-۱-۶ اعمال تیمار آبیاری…………………………………………………………………………………………. ۴۰

۳-۱-۷ اعمال تیمار محلول پاشی………………………………………………………………………………….. ۴۰

۳-۱-۸ اندازه گیری صفات………………………………………………………………………………………… ۴۱

۳-۲ آزمایش گلخانه ای…………………………………………………………………………………………….. ۴۲

۳-۲-۱ مراحل انجام کار……………………………………………………………………………………………. ۴۲

۳-۲-۲ طرح آماری آزمایش……………………………………………………………………………………….. ۴۲

۳-۲-۳ اندازه گیری صفات………………………………………………………………………………………… ۴۲

۳-۳ آزمایش جوانه زنی…………………………………………………………………………………………….. ۴۳

۳-۳-۱ مراحل انجام کار……………………………………………………………………………………………. ۴۳

۳-۳-۲ اندازه گیری صفات………………………………………………………………………………………… ۴۴

فصل چهارم: نتایج و بحث……………………………………………………………………………………… ۴۶

۴-۱ نتایج آزمایش مزرعه…………………………………………………………………………………………… ۴۷

۴-۱-۱ طول ساقه…………………………………………………………………………………………………….. ۴۷

۴-۱-۲ طول سنبله…………………………………………………………………………………………………….. ۵۱

۴-۱-۳ قطر ساقه……………………………………………………………………………………………………… ۵۳

۴-۱-۴ تعداد برگ…………………………………………………………………………………………………… ۵۵

۴-۱-۵ تعداد پنجه……………………………………………………………………………………………………. ۵۷

۴-۱-۶ محتوای کلروفیل a…………………………………………………………………………………………. 59

۴-۱-۷ محتوای کلروفیل b…………………………………………………………………………………………. 61

۴-۱-۸ محتوای کلروفیل کل………………………………………………………………………………………. ۶۳

۴-۱-۹ نسبت کلروفیل a/b………………………………………………………………………………………… 65

۴-۱-۱۰ محتوای کاروتنوئید……………………………………………………………………………………….. ۶۸

۴-۱-۱۱ شاخص سطح برگ……………………………………………………………………………………… ۷۰

۴-۱-۱۲ عملکرد علوفه تر………………………………………………………………………………………….. ۷۳

۴-۱-۱۳ عملکرد علوفه خشک…………………………………………………………………………………….. ۷۵

۴-۱-۱۴ وزن تر تک بوته…………………………………………………………………………………………… ۷۷

۴-۱-۱۵ وزن خشک تک بوته…………………………………………………………………………………….. ۷۹

۴-۲ نتایج آزمایش گلخانه………………………………………………………………………………………….. ۸۱

۴-۲-۱ طول برگ……………………………………………………………………………………………………. ۸۱

۴-۲-۲ عرض برگ………………………………………………………………………………………………….. ۸۴

۴-۲-۳ وزن خشک اندام هوایی…………………………………………………………………………………… ۸۶

۴-۲-۴ وزن خشک ریشه……………………………………………………………………………………………. ۸۸

۴-۲-۵ ارتفاع بوته…………………………………………………………………………………………………… ۹۰

۴-۲-۶ شاخص کلروفیل……………………………………………………………………………………………. ۹۲

۴-۲-۷ نسبت وزن ریشه به اندام هوایی…………………………………………………………………………… ۹۴

۴-۳ نتایج آزمایش جوانه زنی……………………………………………………………………………………… ۹۶

۴-۳-۱ پرایمینگ توسط محلول آسکوربیک اسید…………………………………………………………….. ۹۶

۴-۳-۱-۱ درصد جوانه زنی………………………………………………………………………………………… ۹۶

۴-۳-۱-۲ سرعت جوانه زنی……………………………………………………………………………………….. ۹۸

۴-۳-۱-۳ میانگین زمان جوانه زنی………………………………………………………………………………… ۹۹

۴-۳-۱-۴ شاخص بنیه بذر………………………………………………………………………………………….. ۱۰۰

۴-۳-۲ پرایمینگ توسط محلول سالیسیلیک اسید………………………………………………………………. ۱۰۰

۴-۳-۲-۱ درصد جوانه زنی………………………………………………………………………………………… ۱۰۰

۴-۳-۲-۲ سرعت جوانه زنی……………………………………………………………………………………….. ۱۰۳

۴-۳-۲-۳ میانگین زمان جوانه زنی………………………………………………………………………………… ۱۰۴

۴-۳-۲-۴ شاخص بنیه بذر………………………………………………………………………………………….. ۱۰۵

۴-۴ نتیجه­ گیری کلی و پیشنهادات………………………………………………………………………………… ۱۰۵

منابع………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰۷

پیوست…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۴

اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی
فهرست جداول

جدول ۱-۱ مقدار ترکیبات موجود در آرد سورگوم…………………………………………………………… ۹

جدول ۳-۱ تجزیه فیزیکی خاک مزرعه در اعماق مختلف…………………………………………………… ۳۹

جدول ۳-۲ تجزیه شیمیائی خاک مزرعه در اعماق مختلف………………………………………………….. ۳۹

جدول۳-۳ خصوصیات آب آبیاری مزرعه……………………………………………………………………… ۳۹

جدول ۴-۱ نتایج تجزیه واریانس صفات اندازه گیری شده در مزرعه……………………………………… ۴۹

جدول ۴-۲ نتایج تجزیه واریانس صفات اندازه گیری شده در گلخانه…………………………………….. ۸۲

جدول ۴-۳ تجزیه واریانس صفات شاخص های جوانه زنی بذور سورگوم تحت تاثیر تنش خشکی و پرایمینگ آسکوربیک اسید…………………………………………………………………………………………………………………………… ۹۷

جدول ۴-۴ مقایسه میانگین غلظت های مختلف آسکوربیک اسید از لحاظ شاخص های جوانه زنی… ۹۷

جدول ۴-۵ مقایسه میانگین پتانسیل های اسمزی مختلف از لحاظ شاخص های جوانه زنی……………. ۹۸

جدول ۴-۶ مقایسه میانگین اثر متقابل آسکوربیک اسید و تنش خشکی از لحاظ شاخص های جوانه زنی ۹۸

جدول ۴-۷ تجزیه واریانس صفات شاخص های جوانه زنی بذور سورگوم تحت تاثیر تنش خشکی و پرایمینگ سالیسیلیک اسید ۱۰۱

جدول ۴-۸ مقایسه میانگین غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید از لحاظ شاخص های جوانه زنی…. ۱۰۲

جدول ۴-۹ مقایسه میانگین پتانسیل های اسمزی مختلف از لحاظ شاخص های جوانه زنی……………. ۱۰۲

جدول ۴-۱۰ مقایسه میانگین اثر متقابل سالیسیلیک اسید و تنش خشکی از لحاظ شاخص های جوانه زنی ۱۰۲

اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید، آسکوربیک اسید، پرولین و گلایسین بتائین بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاه سورگوم در شرایط تنش خشکی
فهرست شکل­ها و نمودار ها

شکل ۴-۱ مقایسه میانگین محلول­­های مختلف از لحاظ طول ساقه…………………………………………… ۵۰

شکل ۴-۲ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ طول ساقه………………………………………. ۵۰

شکل ۴-۳ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ طول ساقه…………………. ۵۰

شکل ۴-۴ مقایسه میانگین محلول­­های مختلف از لحاظ طول سنبله………………………………………….. ۵۲

شکل ۴-۵ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ طول سنبله……………………………………… ۵۲

شکل ۴-۶ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ طول سنبله………………… ۵۲

شکل ۴-۷ مقایسه میانگین محلول­­های مختلف از لحاظ قطر ساقه……………………………………………. ۵۴

شکل ۴-۸ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ قطر ساقه……………………………………….. ۵۴

شکل ۴-۹ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ قطر ساقه………………….. ۵۴

شکل ۴-۱۰ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ تعداد برگ………………………………………. ۵۶

شکل ۴-۱۱ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ تعداد برگ…………………………………… ۵۶

شکل ۴-۱۲ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ تعداد برگ…………….. ۵۶

شکل ۴-۱۳ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ تعداد پنجه……………………………………….. ۵۸

شکل ۴-۱۴ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ تعداد پنجه……………………………………. ۵۸

شکل ۴-۱۵ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ تعداد پنجه……………… ۵۸

شکل ۴-۱۶ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ محتوای کلروفیل a…………………………….. 60

شکل ۴-۱۷ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ محتوای کلروفیل a…………………………. 60

شکل ۴-۱۸ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ محتوای کلروفیل a….. 60

شکل ۴-۱۹ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ محتوای کلروفیل b…………………………….. 62

شکل ۴-۲۰ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ محتوای کلروفیل b…………………………. 62

شکل ۴-۲۱ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ محتوای کلروفیل b….. 62

شکل ۴-۲۲ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ محتوای کلروفیل کل…………………………… ۶۴

شکل ۴-۲۳ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ محتوای کلروفیل کل………………………. ۶۵

شکل ۴-۲۴ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ محتوای کلروفیل کل…. ۶۵

شکل ۴-۲۵ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ نسبت کلروفیل a/b…………………………….. 67

شکل ۴-۲۶ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ نسبت کلروفیل a/b………………………… 67

شکل ۴-۲۷ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ نسبت کلروفیل a/b…. 68

شکل ۴-۲۸ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ محتوای کاروتنوئید…………………………….. ۶۹

شکل ۴-۲۹ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ محتوای کاروتنوئید…………………………. ۶۹

شکل ۴-۳۰ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ محتوای کاروتنوئید…… ۷۰

شکل ۴-۳۱ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ شاخص سطح برگ……………………………. ۷۲

شکل ۴-۳۲ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ شاخص سطح برگ………………………… ۷۲

شکل ۴-۳۳ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ شاخص سطح برگ….. ۷۲

شکل ۴-۳۴ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ عملکرد علوفه تر……………………………….. ۷۴

شکل ۴-۳۵ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ عملکرد علوفه تر……………………………. ۷۴

شکل ۴-۳۶ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ عملکرد علوفه تر………. ۷۴

شکل ۴-۳۷ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ عملکرد علوفه خشک………………………….. ۷۶

شکل ۴-۳۸ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ عملکرد علوفه خشک……………………… ۷۷

شکل ۴-۳۹ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ عملکرد علوفه خشک… ۷۷

شکل ۴-۴۰ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ وزن تر تک بوته……………………………….. ۷۸

شکل ۴-۴۱ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ وزن تر تک بوته……………………………. ۷۹

شکل ۴-۴۲ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ وزن تر تک بوته………. ۷۹

شکل ۴-۴۳ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ وزن خشک تک بوته………………………….. ۸۰

شکل ۴-۴۴ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ وزن خشک تک بوته………………………. ۸۱

شکل ۴-۴۵ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ وزن خشک تک بوته… ۸۱

شکل ۴-۴۶ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ طول برگ……………………………………….. ۸۳

شکل ۴-۴۷ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ طول برگ……………………………………. ۸۳

شکل ۴-۴۸ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ طول برگ……………… ۸۳

شکل ۴-۴۹ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ عرض برگ……………………………………… ۸۵

شکل ۴-۵۰ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ عرض برگ………………………………….. ۸۵

شکل ۴-۵۱ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ عرض برگ……………. ۸۵

شکل ۴-۵۲ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ وزن خشک اندام هوایی……………………….. ۸۷

شکل ۴-۵۳ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ وزن خشک اندام هوایی…………………… ۸۷

شکل ۴-۵۴ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ وزن خشک اندام هوایی ۸۷

شکل ۴-۵۵ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ وزن خشک ریشه……………………………….. ۸۹

شکل ۴-۵۶ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ وزن خشک ریشه…………………………… ۸۹

شکل ۴-۵۷ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ وزن خشک ریشه……… ۸۹

شکل ۴-۵۸ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ ارتفاع بوته……………………………………….. ۹۱

شکل ۴-۵۹ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ ارتفاع بوته……………………………………. ۹۱

شکل ۴-۶۰ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ ارتفاع بوته……………… ۹۱

شکل ۴-۶۱ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ شاخص کلروفیل……………………………….. ۹۳

شکل ۴-۶۲ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ شاخص کلروفیل……………………………. ۹۳

شکل ۴-۶۳ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ شاخص کلروفیل……… ۹۳

شکل ۴-۶۴ مقایسه میانگین محلول­های مختلف از لحاظ نسبت وزن ریشه به اندام هوایی……………….. ۹۵

شکل ۴-۶۵ مقایسه میانگین سطوح مختلف آبیاری از لحاظ نسبت وزن ریشه به اندام هوایی…………… ۹۵

شکل ۴-۶۶ مقایسه میانگین اثر متقابل محلول­پاشی و سطوح آبیاری از لحاظ نسبت وزن ریشه به اندام هوایی ۹۵

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.