غصب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غصب دارای ۶۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غصب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز غصب۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غصب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غصب :

پایان نامه رشته حقوق با موضوع غصب

فصل ۱_ معامله فضولی و انتقال مال غیر معامله فضولی

فصل ۲_ مقایسه بین معامله فضولی و انتقال مال غیر

فصل ۳_ غصب و سرقت

فصل ۴_ سایر عناوین مشابه مدنی و کیفری

چکیده: یک رفتار همواره در حوزه یک نوع خاص کنترل اجتماعی باقی نمی‎ماند. برخی از عنوان‎های مدنی مانند معامله فضولی و غصب به حقوق کیفری نیز کشانده شدند تا شاید به پشتوانه ابزار مجازات کیفر در قالب یک نظام کنترلی شدیدتر، کمتر روی دهند و نظم اجتماعی و روابط افراد کمتر مخدوش و نقض شود.

بررسی، نشان می‎دهد که هدف فوق، تنها مورد نظر قانونگذاران کیفری ایران نبوده است، در کنار هدف گفته شده در بالا، تواناتر کردن و تجهیز حکومت و قدرت سیاسی به ابزار مجازات کیفر در این گرایش دخالت داشته است.

از منظر حقوقی، تمایز مهم و برجسته یک عنوان مدنی مشابه با عنوان کیفری در سوء نیتی است که قانون‌گذار برای جرم به طور معمول در نظر می‌گیرد در حالی که در امور مدنی و حقوقی سوء نیت، عنصر تاثیر‌گذار به شمار نمی‌آید.

اگر بتوانیم یک ارزیابی دقیقی از تأثیر این دو نوع ضمانت اجرا داشته باشیم، می‎توانیم نتیجه بگیریم که در برخی موارد امکان جرم‎زدایی از این عنوان‎ها و استفاده از سایر تدابیر جانشین وجود دارد.

واژه‎های کلیدی: عنوان مشابه، جرم‎انگاری، ضرر، مسئولیت مدنی، مسئولیت جزایی و سوءنیت

مقدمه

۱-بیان مسئله وشناخت آن

از منظر حقوقی تمایز مهم و برجسته یک عنوان مدنی با عنوان کیفری در سوء نیتی است که قانونگذار برای جرم به طور معمول در نظر می گیرد .در حالی که در امور مدنی و حقوقی سوء نیت عنصر تاثیر گزاری به شمار نمی آید.

همین تفاوت در امور مدنی و امور کیفری باعث شده است که رفتارهائی که در حوزه های مختلف حقوقی اتفاق می افتد از نظر نوع کار و محتوا بسیار به هم شبیه باشند ولی در امور کیفری و امور مدنی نام های مختلفی دارند .مثل معامله فضولی در امور مدنی و انتقال مال غیر در امور کیفری.

نگارنده در این تحقیق سعی دارد عناوین مشابهی را از قانون مدنی و قوانین جزائی مورد بررسی و مقایسه قرار دهد.

۲-جهت انتخاب موضوع:

بحث های حقوقی همیشه از پیچیدگی و سنگینی بسیاری برخوردار است و همیشه در مباحث حقوقی ما شاهد هستیم که نظرات و مباحث بسیار زیاد نظری وجود دارد و شاید حتی موجب سردرگمی بسایری از افراد شود .شاید یکی از دلایل این امر گستردگی بیش ازحد و همچنین حساسیت بالای این مسئله باشد.

یکی از مباحثی که در حقوق وجود دارد این است که رفتار های حقوقی با توجه به شباهتی که دارند در امور مدنی و کیفری متفاوت است و عنوان های آنها فرق دارد همچنین شیوه رسیدگی و جبران آنها نیز متفاوت است.

جذابیت و پیچیدگی این مضوع نگارنده را به این سمت سوق داد که موضوع کار تحقیقی خود را بررسی شباهت بعضی عنوان های حقوقی و کیفری در حقوق ایران قرار دهد.

۳-روش تحقیق :

تحقیق پیش رو حاصل راهنمائی ها و مساعدت های استاد بزرگوار است ولی بیش مطالب تحقیق به شیوه ی کتابخانه ای و با استفاده از منابع و ماخذی که در پایان تحقیق ذکر شده است استفاده شده است.

۴-پرسش های تحقیق :

۱-چه معامله ای را معامله فضولی گویند؟

۲-نتیجه انتقال مال غیر چیست؟

۳-ارکان غصب را توضیح دهید؟

۴-تصرف در املاک دیگران چه آثاری به بار می آورد؟

۵-فرضیه های تحقیق:

۱-ضمانت اجرای بسیاری از اسناد تجاری در قوانین جزائی ذکر شده است.

۲-دعوای تصرف عدوانی اصولا یک دعوای حقوقی است.

۳-سرقت از مصادیق غصب است.

۴-استیلایی غصب تلقی می شود که عدوانی باشد.

۶- هدف تحقیق :

نگارنده از تحقیق پیش رو اهداف متعددی را دنبال می کند اما مهمترین هدف چیزی جز جستجو در دنیای بزرگ و پیچیده ی حقوق و همچنین فرا گرفتن مسائل بیشتری از حقوق نیست.

نگارنده امیدوار است پس از تحقیق در مورد مطلب مورد نظر علاوه بر اینکه بر بار علمی خود بیفزاید بتواند به راهنمائی و کمک کسانی بپردازد که با این موضوعات دست به گریبان هستند .همچنین امیدوار است که تحقیق پیش رو راهنمائی برای دیگر عزیزانی باشد که قصد دارند این کار را ادامه دهند.

۷-طرح کلی نگارش :

این تحقیق در چهار فصل تهیه شده است .فصل اول که کلیات است به تاریخچه موضوع می پردازد و پس از آن نیز مقایسه ای بین رفتار های مدنی و کیفری در حقوق ایران و شیوه های برخورد با آنها انجام میدهد.

در فصل دوم مقایسه ای بین معامله فضولی و انتقال مال غیر انجام شده است و در ابتدا به توضیح این موضوع پرداخته است که معامله فضولی چیست و سپس تعریف و ارکان انتقال مال غیر را توضیح داده است.فصل سوم

غصب و عناوین مشابه کیفری است که در آن نیز تعریف و ارکان غصب و تشابهی که میان آن و بعضی از عناوین کیفری مانند سرقت و تصرف عدوانی است.توضیح داده شده است فصل چهادم نیز سایر عناوین مشابه کیفری را توضیح داده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.