بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی دارای ۱۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی :

بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی

برای تعیین روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب­زمینی با عملکرد و همبستگی بین صفات، آزمایشی در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در مؤسسه تحقیقات اصلاح وتهیه نهال و بذر کرج در سال ۱۳۹۱ اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۲۸ کلون مختلف سیب­زمینی با زمان رسیدگی متفاوت به همراه ارقام آگریا، مارفونا، ساتینا، ساوالان، کایزر و بورن بودند. صفات تعداد ساقه اصلی، ارتفاع بوته، قطر ساقه اصلی، تعداد روز تا غده دهی، متوسط تعداد غده در بوته، وزن متوسط غده، اندازه غده، عملکرد کل، عملکرد قابل­فروش، درصد ماده خشک، وزن مخصوص، درصد نشاسته، نسبت درصد قند احیا، رنگ گوشت و فرم غده بررسی شد. نتایج نشان داد که بین کلون­ها برای اکثر صفات بررسی شده در سطح ۱%، اختلاف معنی­داری وجود داشت. بررسی همبستگی به روش ضریب همبستگی اسپیرمن نشان داد که دامنه همبستگی بین صفات مرتبط با کیفیت، بین ۹۹۸/۰ و ۳۹۷/۰- بوده که بیشترین همبستگی، بین میزان وزن مخصوص و درصد نشاسته و کم­ترین همبستگی، بین درصد ماده خشک و نسبت درصد قند احیا ثبت شد. بررسی همبستگی به روش ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که دامنه همبستگی بین صفات کمی، بین ۹۵۸/۰ و ۳۳/۰- بوده که بیشترین همبستگی، بین عملکرد کل غده و عملکرد قابل­فروش و کم­ترین همبستگی بین عملکرد قابل­فروش و تعداد روز تا غده­دهی ثبت شد. صفت عملکرد قابل­فروش و میزان نشاسته با عملکرد کل به­ترتیب بیشترین (۹۵۸/۰) و کم­ترین (۱۰۱/۰) همبستگی را داشت. همبستگی صفت تعداد روز تا غده­دهی با عملکرد کل و عملکرد قابل فروش منفی بود(۳۳/۰-). نتایج بررسی روابط رگرسیونی به سه روش Forward، Backward و Stepwise انجام شد، نشان داد که نتایج حاصل از هر سه روش یکسان بوده و از بین صفات بعد از برداشت در سطح ۱% فقط صفت وزن غده وارد مدل شد و به دنبال آن در سطح ۵% رنگ گوشت و شکل غده نیز وارد مدل شدند همچنین از بین صفات قبل از برداشت، ارتفاع بوته و تعداد روز تا غده­دهی وارد مدل گردیدند. بیشترین اثر مربوط به وزن غده (۵۸/۵۲ درصد) و کمترین اثر مربوط به شکل غده (۵۱/۵ درصد) بوده است.

کلمات کلیدی : روابط رگرسیونی، سیب زمینی، کلون، وزن مخصوص، همبستگی.

بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی
فهرست مطالب

عنوان

صفحه

۱- مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………

۱

۱-۱- تاریخچه (خاستگاه و پراکنش سیب­زمینی)…………………………………………………………………..

۳

۱-۲- ترکیبات غده سیب­زمینی……………………………………………………………………………………………

۴

۱-۳- سطح زیر­کشت، میزان تولید و عملکرد سیب­زمینی کشور………………………………………………

۶

۱-۳-۱- سطح زیر­کشت…………………………………………………………………………………………………….

۶

۱-۳-۲- میزان تولید …………………………………………………………………………………………………………

۷

۱-۳-۳- عملکرد در هکتار…………………………………………………………………………………………………

۸

۱-۴- تولید جهانی سیب­زمینی…………………………………………………………………………………………….

۸

۱-۵- سطح زیر­کشت جهانی………………………………………………………………………………………………

۹

۱-۶- مصرف سیب­زمینی……………………………………………………………………………………………………

۱۰

۱-۷ – گیاه شناسی…………………………………………………………………………………………………………….

۱۱

۱-۸- مورفولوژی سیب­زمینی……………………………………………………………………………………………..

۱۲

۱-۸-۱- ریشه…………………………………………………………………………………………………………………..

۱۲

۱-۸-۲- استولون………………………………………………………………………………………………………………

۱۳

۱-۸-۳- ساقه……………………………………………………………………………………………………………………

۱۳

۱-۸-۴- برگ……………………………………………………………………………………………………………………

۱۳

۱-۸-۵- غده…………………………………………………………………………………………………………………….

۱۴

۱-۸-۶- گل آذین، میوه و گل…………………………………………………………………………………………….

۱۴

۱-۹- اهداف اجرای این طرح…………………………………………………………………………………………….

۱۴

۲- بررسی منابع………………………………………………………………………………………………………………..

۱۶

۲-۱ تنوع صفات زراعی در گیاه سیب­زمینی…………………………………………………………………………..

۱۷

۲-۲ – خصوصیات فیزیکوشیمیایی غده……………………………………………………………………………….

۲۱

۲-۳ – همبستگی بین صفات………………………………………………………………………………………………

۲۷

۲-۴- وراثت­پذیری عمومی…………………………………………………………………………………………………

۳۲

۲-۵- روابط رگرسیونی………………………………………………………………………………………………………

۳۴

۲-۶- تجزیه به عامل­ها………………………………………………………………………………………………………

۳۵

۳ – مواد و روشها …………………………………………………………………………………………………………..

۳۶

۳-۱- موقعیت جغرافیایی و وضعیت اقلیمی محل اجرای طرح………………………………………………..

۳۷

۳-۲- نمونه­برداری خاک…………………………………………………………………………………………………….

۳۷

۳-۳- تیمار و طرح آزمایشی……………………………………………………………………………………………….

۳۷

۳-۴- کاشت…………………………………………………………………………………………………………………….

۳۸

۳-۴-۱- عملیات تهیه و آماده­سازی زمین……………………………………………………………………………..

۳۸

۳-۴-۲- تهیه بذر………………………………………………………………………………………………………………

۳۸

۳-۵- داشت ……………………………………………………………………………………………………………………

۳۸

۳-۵-۱- آبیاری………………………………………………………………………………………………………………..

۳۸

۳-۵-۲- مبارزه با علف­های هرز…………………………………………………………………………………………

۳۸

۳-۵-۳- خاک­دهی پای بوته……………………………………………………………………………………………….

۳۹

۳-۵-۴- مبارزه با آفات و بیماری­ها……………………………………………………………………………………..

۳۹

۳-۶- برداشت…………………………………………………………………………………………………………………..

۳۹

۳-۷- مراحل نمونه­برداری و اندازه­گیری­ها……………………………………………………………………………

۳۹

۳-۷-۱- گروه­بندی فرم غده……………………………………………………………………………………………….

۳۹

۳-۷-۲- نحوه اندازه‌گیری وزن مخصوص……………………………………………………………………………

۴۰

۳-۷-۳- نحوه طبقه­بندی کلون­ها بر اساس ماده خشک غده ……………………………………………………

۴۰

۳-۷-۴- نحوه محاسبه درصد نشاسته…………………………………………………………………………………..

۴۱

۳-۷-۵- نحوه محاسبه درصد نسبی قند احیا…………………………………………………………………………

۴۱

۳-۷-۶- نحوه محاسبه روز تا غده­دهی…………………………………………………………………………………

۴۱

۳-۷-۷- نحوه محاسبه عملکرد کل غده………………………………………………………………………………..

۴۱

۳-۷-۸- نحوه محاسبه عملکرد قابل فروش غده …………………………………………………………………..

۴۲

۳-۷-۹- نحوه کدبندی رنگ گوشت……………………………………………………………………………………

۴۲

۳-۷-۱۰- نحوه محاسبه توارث­پذیری عمومی صفات…………………………………………………………….

۴۲

۳-۸- تجزیه آماری داده­ها…………………………………………………………………………………………………..

۴۳

۳-۸-۱- نحوه تجزیه خوشه­ای (­کلاستر)………………………………………………………………………………

۴۳

۴ – نتایج و بحث …………………………………………………………………………………………………………….

۴۴

۴-۱ – قطر ساقه، تعداد ساقه اصلی و ارتفاع بوته………………………………………………………………….

۴۵

۴-۲- متوسط تعداد غده در بوته، وزن غده و تعداد روز تا غده­دهی…………………………………………

۴۸

۴-۳ – عملکرد غده، عملکرد قابل فروش، فرم غده و رنگ گوشت…………………………………………

۵۲

۴-۴ – درصد ماده خشک، وزن مخصوص، درصد نشاسته و نسبت درصد قند احیا…………………..

۵۶

۴-۵- وراثت­پذیری عمومی صفات……………………………………………………………………………………….

۶۰

۴-۶- همبستگی بین صفات………………………………………………………………………………………………..

۶۲

۴ – 7 – تجزیه خوشه­ای داده­ها (­کلاستر­)…………………………………………………………………………..

۶۵

۴ – 8 – تجزیه به عامل­ها………………………………………………………………………………………………….

۶۸

۴ – 9 – تجزیه رگرسیون…………………………………………………………………………………………………..

۷۳

نتیجه گیری ……………………………………………………………………………………………………………………..

۷۵

پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………

۷۷

منابع و مآخذ…………………………………………………………………………………………………………………….

۷۸

Abstract…………………………………………………………………………………………………………………….

۸۸

بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی
فهرست جداول

عنوان

صفحه

جدول ۱-۱ – ترکیبات عمده غذایی در ۱۰۰ گرم سیب­زمینی (صورتی زنجانی، ۱۳۸۰)……………..

۶

جدول ۱-۲- برترین کشورهای تولید کننده سیب­زمینی در جهان (فائو، ۲۰۱۱)…………………………

۹

جدول ۱-۳- ده کشور دارنده بیشترین سطح زیر­کشت سیب­زمینی در جهان ( فائو، ۲۰۱۱)………..

۱۰

جدول ۳-۱ – خصوصیات خاک مزرعه محل آزمایش از عمق صفر تا ۳۰ سانتی­متری………………

۳۷

جدول ۳- ۲- نحوه رتبه‌بندی اندازه غده‌های کلون­های مورد بررسی ……………………………………..

۴۰

جدول ۳ – 3 – طبقه­بندی کلون­ها بر اساس درصد ماده خشک غده……………………………………….

۴۱

جدول ۳- ۴- نحوه رتبه‌بندی رنگ گوشت کلون­های مورد بررسی در آزمایش…………………………

۴۲

جدول ۴ – 1 – تجزیه واریانس مربوط به صفات قطر ساقه، تعداد ساقه اصلی و ارتفاع بوته……..

۴۶

جدول ۴-۲- مقایسه میانگین ارقام و کلو­ن­های مختلف سیب­زمینی درخصوص صفات قطر ساقه، تعداد ساقه اصلی و ارتفاع بوته در سطح ۱% با استفاده از آزمون دانکن……………………..

۴۷

جدول ۴ – 3 – تجزیه واریانس مربوط به تعداد غده، وزن غده و تعداد روز تا غده دهی………….

۵۰

جدول ۴-۴- مقایسه میانگین ارقام و کلو­ن­های مختلف سیب­زمینی درخصوص صفات متوسط تعداد غده در بوته، وزن غده و تعداد روز تا غده دهی در سطح ۱% با استفاده از آزمون دانکن……………………….

۵۱

جدول ۴ – 5 – تجزیه واریانس مربوط به عملکرد غده، عملکرد قابل فروش، فرم غده و رنگ گوشت…

۵۴

جدول ۴-۶- مقایسه میانگین ارقام و کلو­ن­های مختلف سیب­زمینی درخصوص صفات عملکرد غده، عملکرد قابل فروش­، فرم غده و رنگ گوشت در سطح ۱% با استفاده از آزمون دانکن……………..

۵۵

جدول ۴– 7 – تجزیه واریانس مربوط به صفات درصد ماده خشک، وزن مخصوص، درصد نشاسته و نسبت درصد قنداحیا…………………………………………………………………………………………..

۵۸

جدول ۴-۸- مقایسه میانگین ارقام و کلو­ن­های مختلف سیب­زمینی درخصوص صفات درصد ماده خشک، وزن مخصوص، درصد نشاسته و نسبت درصد قند احیا. در سطح ۱% با استفاده از آزمون دانکن…………………………………………………………………………………………………………………….

۵۹

جدول ۴-۹- میزان توارث­پذیری عمومی صفات در کلون­های مختلف و ارقام شاهد مورد مطالعه

۶۲

جدول ۴ – 10 – همبستگی بین صفات مختلف سیب­زمینی در کلون­های مورد آزمایش……………

۶۴

جدول ۴ – 11 – ماتریس مولفه­های اصلی صفات اندازه­گیری شده ……………………………………….

۷۰

جدول ۴ – 12 – ماتریس چرخش دهنده عامل­ها…………………………………………………………………

۷۰

جدول ۴ – 13 – ماتریس مولفه­های چرخش یافته ………………………………………………………………

۷۱

جدول ۴ – 14 – میزان واریانس مشترک و اختصاصی برای هر صفت……………………………………

۷۲

جدول ۴ – 15 – مقادیر ویژه، درصد واریانس و واریانس تجمعی عامل­ها………………………………

۷۲

بررسی همبستگی و روابط رگرسیونی بین صفات مختلف سیب زمینی
فهرست اشکال و نمودارها

عنوان

صفحه

نمودار ۱-۱- توزیع سطح کشت سیب­زمینی استان­های مهم تولیدکننده نسبت به کل کشور در سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹…………………………………………………………

۷

نمودار ۱-۲- توزیع میزان تولید سیب­زمینی استان­های مهم تولیدکننده نسبت به کل کشور سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹…………………………………………………………………..

۸

شکل ۱-۳ – روند تولید سیب­زمینی در کشورهای جهان طی سالهای ۲۰۰۷-۱۹۹۱…

۹

شکل ۱-۴ – روند سرانه مصرف سیب­زمینی در ایران و جهان در بازه ۱۹۹۰-۲۰۰۹.

۱۱

نمودار ۴ – 1 – دندروگرام تجزیه خوشه­ای براساس صفات کمی…………………………..

۶۶

نمودار ۴ – 2 – دندروگرام تجزیه خوشه­ای بر اساس صفات مرتبط با کیفیت…………..

۶۷

نمودار ۴ – 3 – دندروگرام تجزیه خوشه­ای بر اساس کلیه صفات …………………………………

۶۸

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.