گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک دارای ۴۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک :

مقدمه:

در سال مالی ۱۳۸۱ هیئت مدیره شرکت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال ۱۳۸۰ برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امکان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اینکه سال ۱۳۸۱ با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شرکت، برخی از اقدامات زیربنائی که لازمه تداوم فعالیت شرکت می باشند نیز صورت پذیرد. از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان کرد. در این راستا همانگونه که صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد علاوه بر سودآوری شرکت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شرکت پیچک امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات کارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداکثر سازی ارزش شرکت نائل گردد.

گزارش کارآموزی مدیریت و حسابداری در شرکت غذایی پیچک
فهرست مطالب

عنوان صفحه

۱- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی ۱

۱-۱-تاریخچه ۲

۲-۱-نمودار سازمانی ۴

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی ۵

۲- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی ۶

۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها ۷

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی ۷

۳-۲- کلیات تولید ۸

۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده ۱۰

۵-۲- عوامل قیمت تمام شده ۱۱

۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی ۱۲

۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید) ۱۲

۶-۲-ضایعات تولیدی ۱۴

۷-۲-مراکز هزینه ۱۵

عنوان صفحه

۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی ۱۵

۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی ۱۷

۸-۲-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها ۱۸

۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات ۱۹

۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها ۲۲

۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک ۲۳

۱-۳-فعالیت مالی ۲۴

۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت ۲۴

۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری ۲۶

۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) ۲۶

۳-۳-حسابها ۲۷

۴-۳-روشها ۲۷

۵-۳-توضیح فرم سند حسابداری ۲۸

۶-۳- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها ۲۸

عنوان صفحه

۷-۳-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف ۳۰

۱-۷-۳-نحوه کنترل داخلی ۳۱

۲-۷-۳-دریافتها ۳۱

۸-۳-خلاصه اهم رویه های حسابداری ۳۲

۱-۸-۳-موجودی مواد و کالا ۳۲

۹-۳-نسبتهای مالی ۳۲

۱-۹-۳-نسبتهای نقدینگی ۳۳

۲-۹-۳-نسبتهای سرمایه گذاری ۳۳

۳-۹-۳-نسبتهای سودآوری ۳۳

۱۰-۳-عملکرد مالی شرکت ۳۵

۱-۱۰-۳-سود و زیان ۳۵

۲-۱۰-۳-ترازنامه ۳۵

۴-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات ۳۶

۱-۴-انتقادات و پیشنهادات ۳۷

۵-فصل پنجم:پیوست ۳۹

-فصل اول

۱-۱-تاریخچه فعالیت شرکت

شرکت پیچک در تاریخ ۲/۱۲/۱۳۴۸ به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره ۱۳۷۵۰ مورخ ۲/۱۲/۱۳۴۸ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است.

شرکت در تاریخ ۱۳/۱۲/۱۳۶۹ در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده و در تاریخ ۱۶/۵/۱۳۷۲ به شرکت سهامی عام تبدیل شده است. مرکز اصلی شرکت در تهران، خیابان باقرخان، خیابان دکتر قریب شماره ۱۳۷ و محل کارخانه در شهریار، قریه بردآباد واقع است.

فعالیت اصلی شرکت

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده(۳) اساسنامه عبارت از تهیه و تولید انواع مواد غذایی عملیات دامداری، کشاورزی، باغداری، ساخت انواع کنسرو، غذاهای منجمد، ایجاد سردخانه جهت نگهداری فرآورده های فوق و میوه تازه و واردات ماشین آلات، مواد اولیه مورد نیاز شرکت و صادرات است.

به موجب پروانه بهره برداری شماره ۳۶۰۵۰۹ مورخ ۳۰/۱۲/۵۴ که توسط وزارت صنایع صادر شده، بهره برداری از کارخانه شرکت با ظرفیت ۱۸۰۰ تن در تاریخ ۳۰/۱۲/۵۴ آغاز شده است.

وضعیت اشتغال

متوسط تعداد کارکنان دائم و موقت طی سال به شرح زیر بوده است:

سال ۱۳۸۲ سال ۱۳۸۲

نفر نفر

کارکنان دائم ۸۵ ۹۰

کارکنان موقت ۳۵ ۱۸

۱۲۰ ۱۰۸

مبنای تهیه صورتهای مالی

صورتهای مالی اساساً بر مبنای بهای تمام شده تاریخی تهیه و در مواد مقتضی از ارزشهای جاری نیز استفاده شده است.

-شرح مختصری از مکان کارآموزی

مشخصات تولیدی شرکت:

تولیدات شرکت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشکیل می دهد که در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیک عرضه می گردد. این محصولات در حال حاضر شامل کنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) کمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد که به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.

اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش کافی، از عوامل مهمی است که در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.

عملیات تولیدی در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و کنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و کباب لوله ای» انجام می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.