گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت گرگان (یک و یک )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت گرگان (یک و یک ) دارای ۷۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت گرگان (یک و یک ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت گرگان (یک و یک )۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت گرگان (یک و یک )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت گرگان (یک و یک ) :
مقدمه. ۳
تاریخچه: ۴
مشخصات کلی شرکت کشت و صنعت گرگان: ۵
ساختار سازمانی شرکت کشت و صنعت گرگان: ۵
طرحهای توسعهای در دست اقدام. ۹
آمار کارکنان شرکت در سالهای ۷۷.۷۸ به تفکیک… ۱۱
نمودار تولید سالیانه شرکت از سال ۱۳۷۲ لغایت ۱۳۷۸. ۱۲
خط تولید خلال نیمه سرخ و منجمد سیبزمینی (فرنجفرایز). ۱۲
توضیحی مختصر درمورد سردخانه: ۱۲
سیکل زیر صفر: ۱۲
سیکل تبرید: ۱۲
۱) کمپرسور: ۱۲
۲) سپراتور: ۱۲
۳) کندانسور: ۱۲
۴) رسیبل: ۱۲
۵) اواپراتور: ۱۲
۶) شیرهای فشارشکن: ۱۲
سیکل تونل انجماد: ۱۲
سیکل بالای صفر: ۱۲
اهداف کارآموزی.. ۱۲
فصل اول.. ۱۲
انواع محصولات و نحوه تولید آن در شرکت.. ۱۲
فصل دوم. ۱۲
تعاریف و آشنایی با اصطلاحات.. ۱۲
فصل سوم. ۱۲
سیستم تولید بخار (Steam Generation). 12
اجزاء مربوط به سیستم (System Components). 12
دیگ لوله آتشی (Fire tube): 12
دیگ بخار (Boilers): 12
بدنه اصلی دیگ: ۱۲
وسایل جانبی: ۱۲
محل و شرایط نصب دیگ: ۱۲
سیستم هدایت سوخت: ۱۲
آشنایی با آب و ناخالصیهای آن (Introduction to water and to impurities): 12
مشکلات آب صنعتی (Industrial water problems): 12
منبع آب تغذیه: ۱۲
شرایط آب تغذیه: ۱۲
توضیح مختصری در مورد سختیگیرها: ۱۲
خوردگی: ۱۲
کنترل خوردگی: ۱۲
۱. انتخاب سوخت: ۱۲
خوردگی ناشی از خاکستر سوخت مایع: ۱۲
علل ایجاد عیوب در دیگهای بخار. ۱۲
تشکیل رسوب: ۱۲
لولهکشی عبور بخار: ۱۲
دستورالعمل راهاندازی دیگهای بخار: ۱۲
عملیاتی که باید در هر شیفت انجام گیرید (برنامه روزانه): ۱۲
برنامه هفتگی دیگهای بخار: ۱۲
برنامه ماهانه: ۱۲
برنامه فصلی: ۱۲
روشهای تمیزکاری: ۱۲
خاموش کردن دیگ برای مدتی کوتاه: ۱۲
خاموش کردن دیگ برای مدتی طولانی: ۱۲
عیوبی که ممکن است در سیتسم کار بوجود آید: ۱۲
جدول شماره ۱. ۱۲
مقدمه
شرکت کشت و صنعت گرگان، یکی از واحدهای تولید گروه دشت مرغاب (یک و یک) میباشد. گروه تولیدی دشت مرغاب در واقع به عنوان بنیانگذار صنعت کنسروسازی با سابقهای بر یک ربع قرن در ایران است که تولیدات آن با مارک (یک و یک) در داخل و خارج کشور توزیع میشد.
گروه تولیدی دشت مرغاب، با گستردگی در جنوب (شرکت دشت مرغاب) و شمال (شرکت کشت و صنعت گرگان) و غرب (شرکت ارومدشت ارومیه) به عنوان بزرگترین صنعت تبدیلی محصولات باغی و زراعی کشور مطرح میباشد و علاوه بر بخش صنعتی، موسسات و واحدهای کشاورزی نیز در زیرمجموعه آن مسئولیت تامین مواد اولیه مرا بر عهده دارند.
تاریخچه:
شرکت کشت و صنعت گرگان در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۵۱ تاسیس و تحت شماره ۳۴۰ در اداره ثبت اسناد گرگان به ثبت رسیده است و در تاریخ ۷/۱۲/۱۳۵۵ پروانه بهرهبرداری آن به شماره ۳۹۵/۴۰ به امضاء وزارت صنایع و کشاورزی وقت تحت عنوان کشت و صنعت صادر گردیده است و مرکز اصلی آن در گرگان و فعالیت اصلی آن بر اساس ماده ۳ اساسنامه عبارت است از انجام کلیه عملیات مربوط به کشت و صنعت و انجام هرگونه فعالیتهای مربوط به تولید، تبدیل و عرضه و فروش محصولات اصلی و فرعی و همچنین بهرهبرداری از سردخانه به ظرفیت سه هزار تن است.
این واحد در مجموعه گروه تولیدی دشت مرغاب (یک و یک) که قبل از انقلاب اسلامی متعلق به بخش خصوصی بود، پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تا سال ۱۳۶۶ در اختیار سازمان صنایع ملی قرار داشت و در حال حاضر سهامی عام میباشد.
مشخصات کلی شرکت کشت و صنعت گرگان:
موقعیت مکانی شرکت کشت و صنعت گرگان در مسیر جاده ارتباطی مازندران ، خراسان در شهرستان گرگان با مساحت ۱۰۸۲۶۵ متر مربع واقع شده است که کل مساحت زیر بنایی جهت ساختمان وتاسیسات تولید بالغ بر۱۶۷۰۰ متر مربع بوده که شامل بخشهای اداری، تولیدی، خدماتی، انبارهای سردخانه میباشد.
از جمله ویژگیهای منحصر به فرد شرکت کشت و صنعت گرگان در منطقه و حتی در سطح کشور وجود سردخانه هایی با ظرفیتی اسمی سه هزار تن است که در جوار سالنهایی تولیدی بوده و دارای ۱۴ اطاق با ظرفیت ۲۵۰و۱۲۵ تن میباشد.
ظرفیت اسمی کشت و صنعت گرگان بالغ بر پانزده هزار تن در سال بوده که باتولید محصولات متنوع تا بیست و پنج نوع را شامل می گردد،در فصول مختلف سال صورت می پذیرد.
ساختار سازمانی شرکت کشت و صنعت گرگان:
شرکت سهامی خاص کشت و صنعت گرگان از نظر سازطمانی از بخشهای زیر تشکیل شده است که در ادامه در خصوص هر بخش توضیحات مختصری به استحضار میرساند.
هیت مدیره:
تعداد اعضای هیت مدیره پنج نفر بوده که از میان اساتید دانشگاه، مدیران صنعتی و کارشناسان مالی و بانکی انتخواب شده اند.
مدیر عامل:
برابرقانون تجارت مدیریت اجرایی شرکت رابه عهده دارد و در حالی حاضر مدیر عامل وقت کارشناس ارشد صنایع غذایی میباشد واز نظر اجرایی مسولیت هماهنگی و راهبری سایر بخش ها را عهده دارد.
واحد داری:
این واحد امور مربوط به برنامه ریزی و ارائه خط منشی اجرایی امور ادارب و پر سنلی شرکت، نظارت بر اجرای قوانین و آئین نامه های پر سنلی و استخدام و غیزه … را بعهده دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.