گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) :

معرفی شرکت آساک سنجش شرق

شرکت آساک سنجش شرق در سال ۱۳۸۱ به شماره ثبت ۵۷۵ با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :

۱- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .

۲- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .

۳- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .

۴- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .

۵- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .

۶- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های ۵S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000 در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .

۷- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .

۸- بر گزاری دوره های آموزشی .

این شرکت در تاریخ ۸/۹/۱۳۸۶ موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه ۱۳۸۷ گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .

گزارش کارآموزی آزمایشات شیمیایی لبنیات( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )
فهرست مطالب

عنوان

صفحه

شیر

۱۰

ترکیبات شیر

۱۰

عوامل موثر در ترکیبات شیر

۱۰

نژاد

۱۱

فصل

۱۱

سن

۱۱

نسبت ویت

۱۱

حالت قلیایی و اسیدی

۱۲

شیر معمولی و غیر مرضی

۱۲

استاندارد شیر

۱۳

شیر حرارت ندیده

۱۳

شیر پاستوریزه

۱۳

شیر استرلیزه

۱۳

شیر استرلیزه UHT

۱۳

روش آزمون

۱۴

تعیین مقدار چربی شیر

۱۴

تعیین اسیدیته شیر

۱۴

تعیین درصد ماده خشک

۱۵

تعیین دانسیته شیر

۱۵

جستجوی تقلبات در شیر

۱۶

پنیر

۱۷

تعیین مقدار چربی پنیر

۱۹

تعیین اسیدیته پنیر

۱۹

تعیین مقدار Ph پنیر

۲۰

تعیین درصد ماده خشک

۲۰

تعیین نمک پنیر

۲۱

تعیین پروتئین پنیر

۲۲

خامه

۲۳

استاندارد خامه پاستوریزه در ایران

۲۴

تعیین مقدار اسیدیته خامه

۲۴

تعیین مقدار چربی خامه

۲۴

کره

۲۵

استاندارد کره پاستوریزه

۲۶

ویژگی های عمومی

۲۶

ویژگی های شیمیایی

۲۶

تعیین اسیدیته کره

۲۷

تعیین رطوبت کره

۲۷

تعیین مواد باقیمانده شیر

۲۸

تعیین درصد نمک کره

۲۹

تععین چربی کره

۲۹

دوغ

۲۹

تعیین مقدار چربی دوغ

۲۹

تعیین مقدار اسیدیته دوغ

۳۰

تعیین ماده خشک دوغ

۳۰

تعین میزان نکم دوغ

۳۱

ماست

۳۱

تعیین اسیدتیه

۳۱

تعیین PH ماست

۳۱

تعیین درصد چربی

۳۲

تعیین ماده خشک

۳۲

شیر:

ترکیبات شیر:

شیر غذایی بسیار کامل و با ارزشی است و مخصوص چون غذای منحصر به فرد نوزاد در ماه های اول تولد تامین می نماید دارای اهمیت زیادی است. ترکیب عمده شیر از سه قسمت مختلف تشکیل شده است آب، چربی و مواد جامد غیر چرب که شامل پروتئین های شیر (کازئین، آلبومین، گلوبولین) لاکتوز، اسیدلاکتیک، اسیدسیتریک و مواد معدنی می باشد. جدول زیر ترکیب شیرهای مختلف را به طور متوسط نشان می دهد.

ترکیبات

گاو

بز

انسان

گوسفند

مادیان

آب

۷/۸۷

۰/۸۶

۲/۸۸

۳/۸۱

۸/۸۹

چربی

۶۱/۳

۶/۴

۳/۳

۹/۶

۲/۱

لاکتوز

۶۵/۴

۲/۴

۸/۶

۲/۵

۹/۶

پروتئین (۳۸/۶ N)

۲۹/۳

۴/۴

۵/۱

۶/۵

۸/۱

خاکستر

۷۵/۰

۸/۰

۲/۰

۰/۱

۳/۰

عوامل موثر در ترکیبات شیر:

ترکیب شیر دام های مختلف ثابت نبوده و عوامل متعددی سبب تغییر ترکیبات شیر می شوند. این عوامل ممکن است مربوط به حالت بیماری و یا مرضی در دام باشند و یا مربوط به نژاد، نوع تغذیه، فصل، دوره شیردهی، سن و سایر عوامل باشند ذیلاً این عوامل را به طور مختصر در گاو مورد بررسی قرار می دهیم.

نژاد:

ترکیب شیر یک نوع دام در نژادهای مختلف متغیر می باشد و این تغییر بیشتر از نظر مقدار چربی دارای اهمیت است جدول زیر این تغییر را در برخی از نژادها نشان می دهد. علاوه بر این در افراد مختلف یک نژاد هم تغییر ترکیب شیر مشاهده می شود.

آیرشا

فریزین

کرنزی

شورت هورن

درصد چربی

۶۹/۳

۴۶/۳

۴۹/۴

۵۳/۳

درصد ماده خشک بدون چربی

۸۲/۸

۶۱/۸

۰۸/۹

۷۴/۸

فصل: ترکیب شیر دامهای مختلف در فصول مختلف سال متغییر است. این تغییر بر حسب آب و هوا، نوع تغذیه و دوره شیردهی دام متفاوت است. به طور کلی در تابستان که حیوان بیشتر از علوفه سبز تغذیه می نماید مقدار شیر افزایش یافته ولی درصد چربی شیر کاهش می یابد و برعکس در زمستان مقدار چربی شیر بیشتر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.