گزارش کاراموزی شرکت چینی نور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کاراموزی شرکت چینی نور دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کاراموزی شرکت چینی نور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کاراموزی شرکت چینی نور۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کاراموزی شرکت چینی نور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کاراموزی شرکت چینی نور :

بیوگرافی شرکت چینی نور

مواد مصرفی : گچ ، فلدسپات ، سیلیس ، کائولن و …

تولیدات : چینی مظروف

کارفرما : عبدالرضا الهیاری ابهری، محمد بیگ وری

آدرس کارخانه : ۱۵ کیلومتری جاده ابهر به زنجان بعد از روستای نصیر آباد شرکت چینی نور

۹ و ۵۷۵۲۰۰۴۰۷ ـ ۰۲۴۲

مساحت زمین کارخانه : ۳۰۰۰۰ متر

تاریخ پروانه تاسیس : ۱۳۶۷

مساحت سالن تولید : ۱۰۰۰۰ متر

شماره کارگاه : ۱۲۰۳۴۳۰۰۰۲۸

نوع بیمه : بیمه تامین اجتماعی

« اطلاعاتی در خصوص گاز مصرفی کارخانه »

۱- تاریخ راه اندازی سیستم گازی شرکت : از تاریخ ۴/۱۲/۸۳ نصب گردیده است.

۲- میزان فشار گاز تحویلی : ۶۰ پیوند بر اینچ مربع

۳- شماره اشتراک کنتور : ۱۹۱۹۰۷۰۰۰۳۲۲۸۰۰

۴- حداکثر مصرف : ۵۰۰ متر مکعب

« اطلاعاتی در خصوص آب مصرفی کارخانه »

شماره کلاسه : الف / ۳۴۱۹ / ۱۰۱۷

شماره مجوز : b – ق ۲۷۷ / ۱۳۰۱

دبی مجاز : ۵/۱ لیتر بر ثانیه

قدرت مجاز : ۴ اسب بخار

قطر لوله آب ده : ۲ اینچ

نیروی محرکه : الکتروموتور

نوع منبع : زمینی ۶۰ متر

عمق چاه

اطلاعات در خصوص برق مصرفی کارخانه

تاریخ نصب کنتور : ۲۵/۵/۶۳

شماره بدنه کنتور : ۰۰۵۶۹۰۶۹

شماره شناسایی : ۰۲۵۰۰۰/۰۱/۶۲/۴۷

شماره اشتراک : ۱۵۱۳۷۵۵۷

میزان ولتاژ : ۱

میزان جریان برق : ۴۰۰ آمپر

فاز: ۳ فاز

گزارش کار از چینی نور

قسمت لعاب :

بعد از مرحله بیسکویت که پرداخت بیسکویت است که ضایعات آن جدا می شود و ترکات آن جدا می شود و اگر گرد و خاکی داشته باشد بوسیله باد بر طرف می شود. این قسمت هم لعابی که در قسمت تهیه مواد تهیه شده است از نظر چگالی باید تنظیم شود و منظور از این قسمت، مخزن هوائی است. مثلاً برای قطعات تخت ۴۲/۲۱ و برای قطعات ریخته گری و دستی در حدود ۳۸/۱ تنظیم می شود یعنی غلظت لعاب باید تنظیم شود و لعاب زده می شود و در این قسمت روی اسفنج باید پایه هایشان کاملاً پاک شود و بعداً داخل ساگار چیده می شود و نهایتاً داخل کوره لعاب می رود و این قسمت استوک است که قطعات را روی آن می چینند که ۳ شیفت مشغول کار هستند و قطعات را روی آن می چینند و قطعات را روی آن پرداخت می کنند و ابر و آب می کشند و ضایعات آن را جدا می کنند و اگر نیاز باشد سنباده می کشند. لعاب از قسمت تهیه مواد به مخزن هوائی و از طریق لوله ها به قسمت لعاب زنی منتقل می شود واز ۳ خط، ۲ خط کار می کنند که ۱ خط برای قطعات تخت یا فرمینگ و خط دیگر برای قطعات ریخته گری است. داخل مخزن هوائی پمپی وجود دارد که در حال کار است تا لعاب داخل مخزن ته نشین نشود. دستگاه لعاب زنی شیری دارد که لعاب داخل وان می شود و بسته به نیاز و مصرف لعاب، شیر را باز یا بسته می کنند. لعاب داخل حوضچه ته نشین نمی شود چون با پالائی که دارند مدام به هم می زنند و بعد از چند ثانیه لعاب به ظروف خورانده می شود و اگر غلظت لعاب کمتر و زیادتر باشد روی سفیدی لعاب و روی جذب لعاب تاثیر می گذارد.

و اگر خیلی غلیظ باشد دیرتر خشک می شود و باید به اندازه باشد و بعد روی تسمه ای قرار می گیرد که دارای اسفنج است و پایه های ظروف را پاک می کندو پایه های ظروف باید کاملاً پاک شود و اگر پاک نشود و در داخل کوره به ساگارها می چسبد، چون داخل کوره، لعاب ذوب می شود و حالت شیشه ای دارد. برای هر قطعه ساگار مخصوص وجود دارد. روی ساگار ۱ لایه ای وجود دارد که سفید رنگ است که در اصطلاح فوم گویند و ماده اصلی آن یعنی بیشترین درصد آن اکسید آلومین است یعنی اولین باری که ساگار داخل کوره می رود و تازه خریداری شده است باید با فوم پوشش داده شده باشد. بخاطر اینکه هم قطعات روی ساگار نچسبند که این عمل باعث کم شدن عمر ساگار می شود چون داخل کوره ۱ محیط اکسید کننده داریم و باعث می شود ساگار براحتی اکسید شود و به مرور بعد از اکسید شدن تَرَک بر می دارد و عمر آن کمتر می شود یعنی تبدیل به sio۲ و co۲ می شود . co۲ از محیط خارج می شود و sio۲ باعث می شود عمر ساگار کم بشود. اکسید آلومین یک پوشش و عایقی است روی ساگار که باعث می شود زود اکسیده نشود. البته ساگارهای مختلفی داریم که بستگی به دمای کوره و شرایط کوره فرق می کند. عمر هر ساگار یعنی از لحاظ نسوزی و مقاومت به شرایط کوره و نحوه استفاده فرق می کند و متوسط عمر هر ساگار بین ۵ تا ۶ ماه است. ۱ ساگار شاید تا ۱ سال هم روی خط کار کند ولی عمر مفید خودش را زودتر از دست داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.