پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس :
پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
فهرست مطالب:
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح ۲
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و ۳
مقدمه
۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و…. ۴
۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۵
۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۵
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی ۶
۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۶
۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۶
۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۸
۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۱۰
۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۱۲
۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … ۱۴
۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۱۶
۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۱۸
۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۱۹
۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … ۲۰
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی ۲۳
۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۲۳
۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۲۴
۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۲۶
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۲۸
۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۲۸
۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۲۹
۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … ۲۹
جدول نتایج چکیده طرح
ردیف |
موضوعات |
۱-۱ |
مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس |
۲-۱ |
فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. |
۳-۱ |
شرایط عملیاتی : تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵% |
۴-۱ |
تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ۲ نفر پرسنل تولیدی : ۲۰ نفر تکنیسین : ۲نفر پرسنل اداری: ۵ نفر کل پرسنل واحد: ۳۰ نفر |
۵-۱ |
تاسیسات زیر بنائی : توان برق : ۳۰۰ آمپر مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3 سوخت مصرفی روزانه : |
۶-۱ |
دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی : ۲۲۳۰۷۲۵ ریال بخش تامین ارزی : __ دلار |
۷-۱ |
زمین و ساختمانها : مساحت زمین : ۲۸۰۰ سطح زیر بنا : ۱۰۲۲ سالن تولید : ۷۷۰ انبارها : خدماتی : ۲۵۲ |
۸-۱ |
سرمایه گذاری : دارائیهای ثابت : ۵۰۳۷۳۶۳ سرمایه در گردش : ۹۱۵۰۱۳ کل سرمایه گذاری : ۵۹۵۲۳۷۶ سرمایه گذاری مجری : ۲۳۷۴۰۳۸ وام بلند مدت : ۳۸۰۰۰۰۰ هزینه کارمزد: ۱۴% |
۹-۱ |
قیمت تمام شده : ۴۵۴۵۴۷۶۰ کل هزینه های ثابت تولید : ۱۲۳۸۵۰۷ کل هزینه های متغیر تولید: ۴۴۰۵۶۲۵۱ قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات : |
۱۰-۱ |
قیمت عمده فروشی: |
۱۱-۱ |
شاخص های اقتصادی : سود ویژه در ظرفیت برآورد شده : ۶۴۶۵۳۷۹ ارزش افزوده : ۷۸۲۱۴۸۶ نقطه سربه سر تولید: ۱۵% سهم منابع داخلی : __ دوره برگشت سرمایه : سال دوم سرمایه گذاری سرانه : ۱۹۸۴۱۲ |
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید
مقدمه
مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود ۲۵۰ کارخانه فعال و تولید حدود ۴۰۰ هزار تن در سال به مقدار ۴ کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه ۶۴ کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال ۱۳۱۰ در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و کالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد :
۱- سوسیس و کالباس با ۴۰ % گوشت
۲- سوسیس آلمانی با ۴۰% گوشت
۳- مارتادلا با ۴۰% گوشت
۴- کالباس خشک با ۶۰% گوشت
۵- کالباس لیونر (بی چربی) با ۶۴% گوشت
۱-۱ تعریف : ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی، فرمول، چگونگی بسته بندی ، اجزا و قطعات متشکله ،حد استانداردملی و جهانی ، شماره تعرفه گمرکی شرایط ورود
سوسیونها که در ایران به سوسیس و کالباس مرسوم است به فرآورده های گوشتی اطلاق میشود که حاوی نمک و چاشنی ها باشند سوسیون از کلمه لاتین سالسوس به معنی نمک گرفته شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.