پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل دارای ۶۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل :

فرم اطلاعاتی طرحهای مربوط به متقاضیان تسهیلات بانکی

۱- مشخصات متقاضی

نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل

شماره: ۲۸/۲/۱۳۷۸

تاریخ ثبت : ۱۱۳۵ نیشابور

نوع فعالیت : تولیدی

تبیین در خواست متقاضی :

۲- معرفی طرح :

۱-۲- نام طرح :

روغن نباتی جامد شادگل

۲-۲- هدف از اجرای طرح :

واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد

۳-۲- مشاور- مشاوران طرح :

مشاور صنعتی سها طوس

۴-۲- نوع تولید/ تولیدات طرح :

روغن نباتی جامد – گاز اکسیژن – خمیر صابون

۵-۲- ظرفیت تولیدی طرح :

در سال ۳۰۰۰۰ تن روغن نباتی جامد

۶-۲- پیش بینی نیاز بازار : با توجه به نیاز داخلی کشور و شرایط فراهم شده برای صادرات توسط دولت محترم این واحد میتواند بخشی از نیاز جامعه را فراهم کند.

۷-۲- میزان رقابتی بودن تولیدات : با توجه به نیاز جامعه بحث رقابت در بازار جایگاهی ندارد

۸-۲- میزان کل سرمایه گذاری ثابت طرح :

۶۴.۱۹۳.۱۳۱ هزار ریال

۹-۲- سرمایه در گردش طرح :

۱۸.۱۵۲.۱۶۹ میلیون ریال

۱۰-۲- مجوزهای اخذ شده :

الف : اعلامیه تاسیس ۲۸۰۸۴/۲ مورخ ۴/۲/۸۲

ب :

ج :

۱۱-۲- دوره اجرای طرح : حداکثر ۲۱ ماه

۱۲-۲- چگونگی پیش بینی تأمین منابع مالی طرح :

۲۰% سرمایه گذاری متقاضی و ۸۰ % تسهیلات تبصره ای .

۱۳-۲- دوره بازپرداخت تسهیلات دریافتی ازآغازبهره برداری ۳سال

۱۴ -۲- سود مورد انتظار متقاضی ۱۲۶۷ میلیون ریال

۱۵-۲- نرخ بازگشت سرمایه ۲۰%

۱۶-۲- وثیقه پیشنهادی متقاضی محل اجرای طرح و ماشین آلات

مقدمه

روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .

روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال ۱۳۲۵ معمول شده است .

مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد تشکیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در بسیاری موارد آن را بر روغن حیوانی نیز ترجیح دادند . روغن نباتی در حال حاضر به اشکال جامد ، مایع و مارگارین مورد مصرف قرار می گیرد ، که نوع جامد آن به علت قابلیت نگهداری طولانی تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنین بهبود در پلاستیسیته روغن های قنادی و مارگارین . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوی روغن می گردد ، مورد استفاده بیشتری دارد . در مقابل ، نوع مایع آن دارای ارزش تغذیه ای بالاتری است . مصرف این فرآورده ی غذایی ، سالیانه رو به افزایش بوده ، که می توان از علل آن ازدیاد جمعیت ، افزایش درآمد ، بالا رفتن میزان شهر نشینی و حتی عادت به مصرف و . . . را نام برد .

می باید از هم اکنون با توجه به فاکتورهای مختلفی ، نظیر : رشد جمعیت ، رشد مهاجرت و تغییر سلیقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ریزی صحیح که در درجه اول از مواد اولیه شروع می شود ( دانه های روغنی ) ، اقدامات مقتضی را جهت نیل به خودکفایی به عمل می آورد . لازم به ذکر است در گذشته در هیچ سالی وابستگی کشور به روغن خام کمتر از ۸۰% نبوده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.