پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل دارای ۶۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل :
فرم اطلاعاتی طرحهای مربوط به متقاضیان تسهیلات بانکی |
||||||||||||||
۱- مشخصات متقاضی |
||||||||||||||
نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل |
||||||||||||||
شماره: ۲۸/۲/۱۳۷۸ |
||||||||||||||
تاریخ ثبت : ۱۱۳۵ نیشابور |
||||||||||||||
نوع فعالیت : تولیدی |
||||||||||||||
تبیین در خواست متقاضی : |
||||||||||||||
۲- معرفی طرح : |
||||||||||||||
۱-۲- نام طرح : |
روغن نباتی جامد شادگل |
|||||||||||||
۲-۲- هدف از اجرای طرح : |
واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد |
|||||||||||||
۳-۲- مشاور- مشاوران طرح : |
مشاور صنعتی سها طوس |
|||||||||||||
۴-۲- نوع تولید/ تولیدات طرح : |
روغن نباتی جامد – گاز اکسیژن – خمیر صابون |
|||||||||||||
۵-۲- ظرفیت تولیدی طرح : |
در سال ۳۰۰۰۰ تن روغن نباتی جامد |
|||||||||||||
۶-۲- پیش بینی نیاز بازار : با توجه به نیاز داخلی کشور و شرایط فراهم شده برای صادرات توسط دولت محترم این واحد میتواند بخشی از نیاز جامعه را فراهم کند. |
||||||||||||||
۷-۲- میزان رقابتی بودن تولیدات : با توجه به نیاز جامعه بحث رقابت در بازار جایگاهی ندارد |
||||||||||||||
۸-۲- میزان کل سرمایه گذاری ثابت طرح : |
۶۴.۱۹۳.۱۳۱ هزار ریال |
|||||||||||||
۹-۲- سرمایه در گردش طرح : |
۱۸.۱۵۲.۱۶۹ میلیون ریال |
|||||||||||||
۱۰-۲- مجوزهای اخذ شده : |
||||||||||||||
الف : اعلامیه تاسیس ۲۸۰۸۴/۲ مورخ ۴/۲/۸۲ |
||||||||||||||
ب : |
||||||||||||||
ج : |
||||||||||||||
۱۱-۲- دوره اجرای طرح : حداکثر ۲۱ ماه |
||||||||||||||
۱۲-۲- چگونگی پیش بینی تأمین منابع مالی طرح : |
||||||||||||||
۲۰% سرمایه گذاری متقاضی و ۸۰ % تسهیلات تبصره ای . |
||||||||||||||
۱۳-۲- دوره بازپرداخت تسهیلات دریافتی ازآغازبهره برداری ۳سال |
||||||||||||||
۱۴ -۲- سود مورد انتظار متقاضی ۱۲۶۷ میلیون ریال |
||||||||||||||
۱۵-۲- نرخ بازگشت سرمایه ۲۰% |
||||||||||||||
۱۶-۲- وثیقه پیشنهادی متقاضی محل اجرای طرح و ماشین آلات |
||||||||||||||
مقدمه
روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال ۱۳۲۵ معمول شده است .
مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد تشکیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در بسیاری موارد آن را بر روغن حیوانی نیز ترجیح دادند . روغن نباتی در حال حاضر به اشکال جامد ، مایع و مارگارین مورد مصرف قرار می گیرد ، که نوع جامد آن به علت قابلیت نگهداری طولانی تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنین بهبود در پلاستیسیته روغن های قنادی و مارگارین . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوی روغن می گردد ، مورد استفاده بیشتری دارد . در مقابل ، نوع مایع آن دارای ارزش تغذیه ای بالاتری است . مصرف این فرآورده ی غذایی ، سالیانه رو به افزایش بوده ، که می توان از علل آن ازدیاد جمعیت ، افزایش درآمد ، بالا رفتن میزان شهر نشینی و حتی عادت به مصرف و . . . را نام برد .
می باید از هم اکنون با توجه به فاکتورهای مختلفی ، نظیر : رشد جمعیت ، رشد مهاجرت و تغییر سلیقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ریزی صحیح که در درجه اول از مواد اولیه شروع می شود ( دانه های روغنی ) ، اقدامات مقتضی را جهت نیل به خودکفایی به عمل می آورد . لازم به ذکر است در گذشته در هیچ سالی وابستگی کشور به روغن خام کمتر از ۸۰% نبوده است .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.