پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد :

پروژه کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

کارآفرین و کارآفرینی:

کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم.

کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید.

کارآفرین کسی است که دارای ابتکار عمل و خلاقیتهای جدید و نوآوری در مقایسه با دیگران و برای رسیدن به هدفهای اقتصادی تلاش می‌کند.

«خصوصیات روحی، حرفه‌ای، ذهنی، شخصیتی یک فرد کارآفرین»

الف: ویژگیهای عمومی:

۱) خودباوری ۲) ریسک پذیری ۳) هدایت و رهبری ۴) خلاقیت ۵) آینده‌نگری.

ب) صفات بارز:

۱) اعتماد به نفس ۲) استقلال رای ۳) خوش بینی ۴) نیاز به کامیابی ۵) منفعت شناسی ۶) ایستادگی ۷) سخت کوشی و پشتکار ۸) مردم داری ۹) انتقاد پذیری ۱۰) نوآوری ۱۱) ابتکار ۱۲) انعطاف پذیری ۱۴) دوراندیشی ۱۵) اراده ۱۶) پیشقدمی ۱۷) اشتیاق به انجام کارهای بزرگ ۱۸) توانایی ریسک پذیری

ج) رفتار حرفه‌ای کارآفرینی

۱) گزینش درست حرفه ۲) الگو قراردادن افراد موفق ۳) اصلاح نکات ضعف ۴) برنامه ریزی ۵) قبول مسئولیت ۶) اعتماد به کارکنان ۷) داشتن ظاهری مناسب ۸) قدرت تصمیم‌گیری ۹) در زمان حال زندگی کردن.

د) ذهنیت کارآفرین

۱) احساس رضایت از کار ۲) فعالیت اندیشمندانه ۳) محدود نکردن ذهن به فعالیتهای روزمره ۴) خوش خلق ۵) سازماندهی فکری ۶) داشتن ذهنیت مثبت

هـ) پرورش ذهنیت مثبت

۱) متمرکز کردن ذهن به فعالیتهای مثبت ۲) گزینش اهداف مثبت در کار خود ۳) معاشرت با کسانیکه اندیشه کارآفرینی داشته و به آنها عمل می‌کند. ۴) پرهیز از اندیشه های منفی ۵) در دست گرفتن مهار ذهن و باور کردن آن برای بهره‌گیری بهتر ۶) گوش به زنگ بودن برای استفاده از فرصتها ۷) رها کردن فکرهایی که نتیجه دلخواه به بار نمی اورد ۸) انتخاب محیط زندگی با نیازها ۹) باور داشتن استعدادهای خود ۱۰) با فعالیت تنشهای ذهنی را دور ساختن.

و) عادتها و رفتارهای کارآفرین

توجه: ایجاد عادتهای خوب و دشوار است اما همینکه بدست آید به دارایی مهمی تبدیل می‌شود، کار آفرین در وضعیت فشار دائمی به سلامت فکری و بدنی نیاز دارد و برای مواجه با تنشها نکات زیر برای کارآفرین ضرورت دارد.

۱) میانه روی در خوردن و آشامیدن ۲) استراحت کافی ۳) خودداری از استعمال دخانیات ۴) جدا کردن امور مهم از امور فوری ۵) بیدار شدن از خواب ۲ یا ۳ ساعت زودتر از حد معمول ۶) برنامه ریزی برای فعالیتهای مهم روز بعد قبل از خواب ۷) حفظ عاداتی که کسب نموده است.

امید است با کسب عادات و صفات مذکور و حفظ آن کارآفرینانی موفق بوده شغلی را انتخاب نمایندکه:

۱) مورد رضای خداوند متعال باشد ۲) مورد نیاز جامعه باشد ۳) با فرهنگ جامعه اسلامی مطابقت داشته باشد ۴) در توان مادی و جسمی خودتان باشد.

یکی از مهمترین احتیاجات موجودات از بدو تولد نیاز به خوراک می باشد . انسانها از دوران ماقبل از تاریخ برای تهیه خوراک خود تلاشهای زیادی انجام داده اند .

و با گذشت زمان به پیشرفتهایی در زمینه تهیه انواع مواد غذایی و مصرف آن دست یافته‌اند.

اما این امر با مشکلاتی هم روبرو بود از قبیل تارخی مصرف کم و انقضاء زود ، امکانات کم بهداشتی و نفوذ میکروبها و … که هریک مانع بزرگی در برابر رفع این نیاز بودند .

با رشد تکنولوژی و صنعت بصورت مدرن امروزی انسانها به علم پاستوریزاسیون دست یافتند و توانستند در کارخانجات و کارگاهها مواد غذایی را بصورتهای گوناگون بسته بندی و کنسرو کنند بطوریکه تا مدتهای زیادی قابل استفاده باشند .

یک نمونه از این محصولات بسته بندی شده رب گوجه فرنگی می باشد که تقریبا در تمام خوراکیها بکار برده می شود .

ایران در تولید این محصول از اوایل انقلاب به حد خودکفائی رسید و کارخانجات زیادی به آن اقدام نمودند .

ارمغان تکنولوژی

گام نهادن در مسیر خوشبختی و یا تسریع در نابودی حیات و زندگانی ؟

هدف از پیشرفت چیست ؟

همواره انسان خاکی در رسیدن به بهترین ها که خود آن را پیشرفت نامیده است .

بسیاری چیزها را از کف داده است و اگر این آخری سلامتی باشد به معنای از دست رفتن حیات بشری است دانشمندان و مخترعان از یک سو دائما وسایل راحتی انسان را اختراع و روشهای نوین بهزیستی را معرفی می کنند و از سوی دیگر با معضلات پیش آمده که با آن مقابله می شود آنهایی اند که بچشم می‌آیند ولی آنهایی که از دیده پنهانند آرام آرام ضربات مخرب خود را بر زندگی انسان وارد می کنند .

سمومی که از راه دسته از معضلات تکنولوژی قرن است که حیات انسانی را شدیدا به خطر انداخته است . سموم دفع شده از کارخانجات صنعتی پس از ورود به خاک از طریق ریشه گیاهان به نسوج آن نفوذ می کند . گیاهان پر مصرفی ماننده کرفس ، جعفری ، هویج و … که عمدتا در غذای روزانه انسان قرار دارد و ماده ای سمی به نام سورالنس دارند که شدیدا سرطان زا بوده و DNA ( دی ان آ ) را تخریب می کنند .از آخرین خبرها استنباط می شود که قارچهای خوراکی نیز آرام آرام به غذاهای سمی تبدیل شده اند .

سم یافت شده در این گیاهان گوشتی باعث بروز تورمورهای بدخیم ریه شده است که میزان آمار آن روز به روز افزایش می یابد و این همه ارمغان تکنولوژی است که خود به یک مهمان ناخوانده تبدیل شده است و هر روز که پیش می رویم بر تعداد آنها نیز افزوده می شود .

اساسنامه

اساسنامه در حقیقت قانون اساسی شرکت محسوب می گردد و بلکه اصول و ضوابط حاکم بر روابط شرکت و شرکا و افراد ثالث و اداره و انحلال شرکت در آن پیش بینی شده است .

اساسنامه چه در شرکت سهامی عام ، در شرکت سهامی خاص و چه در شرکت با مسئولیت محدود لازم است و بدون اساسنامه شرکت تشکیل نمی گردد در حالی که در سایر شرکتها بیشتر شرکتنامه جایگزین اساسنامه می گردد طبق ماده ۸ قانون اساسنامه شرکتهای سهامی باید با قید تاریخ به امضای موسسین رسیده و مشتمیل بر موارد زیر باشد .

فرآیند تولید رب و تاریخچه کارخانه :

کارخانه رب مشهد در سال ۱۳۶۵ در روستای حیدرآباد از توابع نیشابور در زمین به مساحت ۷۰۰۰ متر مربع احداث و تحت عنوان سهامی خاص در سال ۱۳۶۷ ثبت و آغاز بکار کرد محصولات تولیدی این کارخانه رب گوجه فرنگی ، پوره سبزیجات و کمپوت می باشند که سالانه حدود ۱۱۰۰۰ تن از این محصولات به بازار عرضه می شوند .

نحوه تولید رب در کارخانه :

نحوه تولید رب در این کارخانه بدین صورت است که گوجه فرنگی وارد شده به کارخانه پس از عبور از باسکول که جهت وزن کردن گوجه هایی که وارد کارخانه می شود و بعد از آن در حوضچه تخلیه می شود و بعد از شستشو و رسوب زدایی شستشو داده می شود و توسط نوار لورت به نواری است بزرگ که از حوضچه به طرف دستگاه خردکن حرکت می کند و در این قسمت گوجه فرنگی خرد شده و مقداری حرارت داده می شود و از صافیها عبور می دهند که آب گوجه فرنگی از تفاله های آن جدا شده و در این مرحله آب گوجه فرنگی در مخزنهایی ذخیره و به تعلیظ کننده ها ( اوپراتورها ) هدایت می شود و پس از انجام پاستوریزاتور توسط دستگاههای مخصوص عملیات پرکردن قوطی ها و دربندی ( سیمر ) انجام می شود .


  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.