پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال ) دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال ) :

پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات (با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )

مقدمه :

به گیاهانی خوراکی سبز رنگ که در تهیه خوراک‏ها، دسرها و سایر خوردنی‌ها به کار می‌رود، اصطلاحاً سبزی می‌گویند. از سبزی‌ها در پخت برخی غذاها مثل: قرمه سبزی، انواع کوفته، انواع کوکو و انواع آش و هم چنین تهیه انواع ترشی استفاده می‌شود. علاوه بر این، در ایران و برخی کشورهای آسیای میانه، برخی از این سبزی‌ها را به صورت خام و در قالب دسر همراه غذا میل می‏کنند که به سبزی خوردن شناخته می‌شود.

۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

بسته بندی انواع سبزی

محل اجزا :

۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :

امروزه صنعت بسته بندی یکی از صنایع مرسوم در تمامی محصولات فاسد شدنی است ، سبزی به عنوان یکی از محصولاتی که جایگاه خاص در سبد غذایی خانواده ها دارد و به دلیل داشتن خواص و ویژگی های خاص از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، بسته بندی سبزی و در واقع سبزی های بسته بندی شده می تواند به عنوان یکی از محصولات رایج در کشور سودآوری قابل توجهی داشته باشد و همچنین اشتغالزایی مناسبی را ایجاد نماید .

– وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۵ نفر میباشد .

پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
فهرست مطالب:

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴

فصل اول…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵

کلیات……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵

۱- ۱ مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶

۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :………………………………………………………………………………………………………. ۶

محل اجزا :………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶

۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :……………………………………………………………………………………………………………………. ۶

۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :……………………………………………………………………………………………………………………… ۷

۱ – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :…………………………………………………………………………………………………….. ۷

۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………………………………………………………………………………………………….. ۷

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸

مجوز های قانونی :……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

تعریف:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹

مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………………. ۱۰

۱- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

۲- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰

مدارک مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰

اصلاحیه جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

مراحل صدور توسعه طرح :………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

فصل دوم………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴

روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :…………………………………………………. ۱۵

بازدید از کارگاه بسته بندی سبزی……………………………………………………………………………………………………………… ۱۵

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :…………………………………………………………………………………….. ۱۵

پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :…………………………………….. ۱۶

پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………………… ۱۷

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………………. ۱۷

فصل سوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۸

امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۸

۱- سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹

۱-۱- زمین :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹

۲-۱- محوطه سازی :……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۹

۳-۱- ساختمانها :…………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۰

۴-۱- تأسیسات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱

۵-۱- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :………………………………………………………………………………… ۲۲

۶-۱- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :……………………………………………………………………………….. ۲۲

۷-۱- تجهیزات اداری و کارگاهی :………………………………………………………………………………………………………….. ۲۳

۸-۱- هزینه های قبل از بهره برداری :………………………………………………………………………………………………………… ۲۳

جدول هزینه های ثابت طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

۲- هزینه های جاری طرح :………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

۱-۲- مواد اولیه و بسته بندی :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴

۲-۲- حقوق و دستمزد پرسنل :………………………………………………………………………………………………………………… ۲۵

۴-۲- هزینه سوخت و انرژی :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۵

۵-۲- استهلاک و تعمیر و نگهداری :……………………………………………………………………………………………………….. ۲۶

جدول هزینه های جاری طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۶

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :…………………………………………………………………………………………………………. ۲۷

درآمد :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۷

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی :………………………………………………………………………………………………….. ۲۷

پیش بینی مالی طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۸

محاسبه دوره برگشت سرمایه :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۸

محاسبه نقطه سر به سر ( در ۱۰۰% تولید )…………………………………………………………………………………………………… ۲۹

محاسبه کارمزد وام :……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۰

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :………………………………………………………………………………………………. ۳۰

فصل چهارم…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………… ۳۱

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.