پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس دارای ۶۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس :

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس در ۶۳ صفحه ورد قابل ویرایش

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

جدول نتایج چکیده طرح

ردیف

موضوعات

۱-۱

مشخصه طرح :

عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس

تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسیس و کالباس

۲-۱

فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد.

۳-۱

شرایط عملیاتی :

تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز تعداد شیفت : یک شیفت ساعت کارکرد روزانه : ۸ ساعت

درصد تامین مواد اولیه داخلی : ۹۵% خارجی : ۵%

۴-۱

تعداد کارکنان : مدیریت : ۱ نفر مهندس : ۲ نفر

پرسنل تولیدی : ۲۰ نفر تکنیسین : ۲نفر پرسنل اداری: ۵ نفر کل پرسنل واحد: ۳۰ نفر

۵-۱

تاسیسات زیر بنائی :

توان برق : ۸/۲۴۰ کیلو وات

مقدار آب مصرفی روزانه : ۱۶ M3

سوخت مصرفی روزانه :

۶-۱

دستگاهها و تجهیزات خط تولید

بخش تامین داخلی : ۲۲۳۰۷۲۵ ریال

بخش تامین ارزی : __ دلار

۷-۱

زمین و ساختمانها :

مساحت زمین : ۲۸۰۰

سطح زیر بنا : ۱۰۲۲

سالن تولید : ۷۷۰

انبارها :

خدماتی : ۲۵۲

۸-۱

سرمایه گذاری :

دارائیهای ثابت : ۵۰۳۷۳۶۳

سرمایه در گردش : ۹۱۵۰۱۳

کل سرمایه گذاری : ۵۹۵۲۳۷۶

سرمایه گذاری مجری : ۲۳۷۴۰۳۸

وام بلند مدت : ۳۸۰۰۰۰۰

هزینه کارمزد: ۱۴%

۹-۱

قیمت تمام شده : ۴۵۴۵۴۷۶۰

کل هزینه های ثابت تولید : ۱۲۳۸۵۰۷

کل هزینه های متغیر تولید: ۴۴۰۵۶۲۵۱

قیمت تمام شده واحد هر یک از محصولات :

۱۰-۱

قیمت عمده فروشی:

۱۱-۱

شاخص های اقتصادی :

سود ویژه در ظرفیت نهائی : ۳۸۲۰۲۴۰

ارزش افزوده : ۷۸۷۶۳۴۷

نقطه سربه سر تولید: ۱۵%

سهم منابع داخلی : __

دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم سال دوم

سرمایه گذاری سرانه : ۱۹۸۴۱۲

مقدمه

مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود ۲۵۰ کارخانه فعال و تولید حدود ۴۰۰ هزار تن در سال به مقدار ۴ کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه ۶۴ کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال ۱۳۱۰ در سطح کارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید کننده این کالا شروع بکار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و کرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و کالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوک تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوک ستاد بسیج اقتصادی کشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد :

۱- سوسیس و کالباس با ۴۰ % گوشت

۲- سوسیس آلمانی با ۴۰% گوشت

۳- مارتادلا با ۴۰% گوشت

۴- کالباس خشک با ۶۰% گوشت

۵- کالباس لیونر (بی چربی) با ۶۴% گوشت

۶- کالباس ممتاز با ۸۰% گوشت

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس
فهرست مطالب:

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶

چکیده طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶

جدول نتایج چکیده طرح…………………………………………………………………………………………………………………………. ۷

فصل دوم………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۹

کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید……………………………………………………….. ۹

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰

۱-۱ تعریف :……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

تعریف………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

طبقه بندی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱

دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند:……………………………………….. ۱۱

بسته بندی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

حد استاندارد………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۳

شرایط واردات :……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۳

جایگاه مصرف محصول…………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۳

بررسی بازار محصول…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۳

چگونگی ومیزان بکارگیری :………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۴

ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور ۱۵

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

بررسی و برآوردهای فنی……………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه……………………………………………………………………… ۱۸

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید……………………………………………………………………………………………………. ۱۸

مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد…………………………………………………………………………. ۱۸

۱- آماده سازی گوشت………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

۲- توزین مواد اولیه………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹

۳- اختلاط…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۹

۴- کاتر………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۹

۵- لفاف زنی………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۹

۶- پخت و دود دادن…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۰

سرد کردن…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۱

۴-۳ بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت……………………………………………………………………………… ۲۳

۱-۳-۳ کنترل کیفیت مواد اولیه……………………………………………………………………………………………………………… ۲۳

گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

کنترل کیفیت حین تولید………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۶

مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)………………………………………………………………………………………………………. ۲۷

فرمولاسیون و کاتر………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۷

کنترل پر کردن و بسته بندی…………………………………………………………………………………………………………………… ۲۸

پخت و دود…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۸

کنترل کیفیت محصول……………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۸

آزمایشات شیمیائی شامل :……………………………………………………………………………………………………………………… ۲۸

آزمایشات میکروبی شامل:……………………………………………………………………………………………………………………… ۲۹

آزمایشات فیزیکی محصول شامل :…………………………………………………………………………………………………………. ۲۹

تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:………………………………………………………………………………………………………. ۲۹

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد…………………………………………………………. ۲۹

ظرفیت و برنامه تولید…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۹

برنامه تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۰

مشخصه عملکرد واحد………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۱

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۱

بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه…………………………………………………………………………………………………. ۳۱

گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۲

چربی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۳

آب………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۳

مواد فیلر و اکستندر………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۴

چاشنی ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۵

طعم دهنده ها……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس…………………………………………………………………………. ۳۶

جدول مواد اولیه مصرفی واحد………………………………………………………………………………………………………………. ۳۸

چرخ گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۹

میکسر………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹

چاپر (کاتر بی صدا)………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰

پرکن……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۰

اطاق پخت و دود…………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۱

مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت ۱۳۵۰ تن در سال)……….. ۴۱

آزمایشگاه……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۳

تعمیر گاه……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۳

وسائط نقلیه حمل و نقل………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۳

تاسیسات برق……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۴

سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات……………………………………………………………………………………………………. ۴۴

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی…………………………………………………………………………………………… ۴۵

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره………………… ۴۶

مساحت زمین و عملیات محوطه سازی…………………………………………………………………………………………………… ۴۷

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۸

بررسی های مالی و اقتصادی………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۸

۱-۱-۴ هزینه مواد اولیه………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۹

۲-۱-۴ هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت)……………………………………………………………………………………. ۵۰

سایر هزینه ها………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۰

۳-۱-۴ هزینه خدمات نیروی انسانی……………………………………………………………………………………………………… ۵۱

۲-۴ تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۱

۱-۲-۴ محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها…………………………………………………………………………………… ۵۱

۲-۲-۴ هزینه وسائل نقلیه……………………………………………………………………………………………………………………… ۵۳

۳-۲-۴ هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد………………………………………………………………………………………………. ۵۳

۴-۲-۴ هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی…………………………………………………………………… ۵۴

۵-۲-۴ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری………………………………………………………………………………………… ۵۴

۳-۴ بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی ۵۵

۲-۳-۴ سرمایه در گردش طرح……………………………………………………………………………………………………………… ۵۵

هزینه سرمایه در گردش…………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۶

۳-۳-۴ کل سرمایه گذاری…………………………………………………………………………………………………………………….. ۵۶

۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی…………………………………………………………………………….. ۵۷

۱-۴-۴ هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت…………………………………………………………………………………………. ۵۷

هزینه تعمیر و نگهداری…………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۷

۲-۴-۴ هزینه استهلاک سرمایه ثابت………………………………………………………………………………………………………. ۵۷

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید………………………………………………………………………… ۵۸

۱-۵-۴ قیمت تمام شده محصولات……………………………………………………………………………………………………….. ۵۸

سود……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۰

نقطه سربه سر……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۱

برگشت سرمایه……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۱

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح :……………………………………………………………………………………………………….. ۶۱

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.