بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج دارای ۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج :

بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج

این محصول در قالب فایل word و در ۶۴ صفحه تهیه و تنظیم شده است.

توجه :

شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.

بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج
فهرست مطالب

عنوان

صفحه

مقدمه

۱

فصل اول – کلیات

۳

۱-۱- سطح زیر کشت و میزان تولید در دنیا و ایران

۴

۱-۲- سابقه کشت برنج در ایران

۶

۱-۳- گیاه‎شناسی برنج

۶

۱-۳-۱- نوع ژاپونیکا

۷

۱-۳-۲- نوع ایندیکا

۷

۱-۳-۳- نوع جاوائیکا

۷

۱-۴- سیستم‎های کشت برنج

۷

۱-۵- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج

۱۰

۱-۶- فنولوژی و مراحل رشد برنج

۱۱

۱-۶-۱- مرحله رویشی

۱۱

۱-۶-۲- مرحله‌ زایشی

۱۲

۱-۶-۳- مرحله رسیدگی

۱۳

۱-۷- آب در گیاه

۱۴

۱-۸- آبیاری در برنج

۱۵

۱-۸-۱- روش آبیاری غرقاب دائم

۱۵

۱-۸-۲- روش آبیاری متناوب

۱۶

۱-۸-۳- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد

۱۷

۱-۹- اثر کمبود آب

۱۹

فصل دوم – بررسی منابع

۲۴

۲-۱- عملکرد

۲۵

۲-۲- اجزای عملکرد

۲۹

۲-۳- عملکرد بیولوژیکی

۳۴

۲-۴- راندمان مصرف آب

۳۴

۲-۵- شاخص برداشت

۳۷

۲-۶- فتوسنتز

۳۷

۲-۷- ماده خشک

۴۰

۲-۸- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی

۴۱

۲-۹- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی

۴۳

۲-۱۰- مقاومت به خشکی

۴۶

۲-۱۱- کیفیت و پروتئین دانه

۴۸

۲-۱۲- شاخص سطح برگ

۴۹

– منابع

۵۱

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.