بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج دارای ۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج :
بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج
این محصول در قالب فایل word و در ۶۴ صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل ” قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)” را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج
فهرست مطالب
عنوان |
صفحه |
مقدمه |
۱ |
فصل اول – کلیات |
۳ |
۱-۱- سطح زیر کشت و میزان تولید در دنیا و ایران |
۴ |
۱-۲- سابقه کشت برنج در ایران |
۶ |
۱-۳- گیاهشناسی برنج |
۶ |
۱-۳-۱- نوع ژاپونیکا |
۷ |
۱-۳-۲- نوع ایندیکا |
۷ |
۱-۳-۳- نوع جاوائیکا |
۷ |
۱-۴- سیستمهای کشت برنج |
۷ |
۱-۵- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج |
۱۰ |
۱-۶- فنولوژی و مراحل رشد برنج |
۱۱ |
۱-۶-۱- مرحله رویشی |
۱۱ |
۱-۶-۲- مرحله زایشی |
۱۲ |
۱-۶-۳- مرحله رسیدگی |
۱۳ |
۱-۷- آب در گیاه |
۱۴ |
۱-۸- آبیاری در برنج |
۱۵ |
۱-۸-۱- روش آبیاری غرقاب دائم |
۱۵ |
۱-۸-۲- روش آبیاری متناوب |
۱۶ |
۱-۸-۳- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد |
۱۷ |
۱-۹- اثر کمبود آب |
۱۹ |
فصل دوم – بررسی منابع |
۲۴ |
۲-۱- عملکرد |
۲۵ |
۲-۲- اجزای عملکرد |
۲۹ |
۲-۳- عملکرد بیولوژیکی |
۳۴ |
۲-۴- راندمان مصرف آب |
۳۴ |
۲-۵- شاخص برداشت |
۳۷ |
۲-۶- فتوسنتز |
۳۷ |
۲-۷- ماده خشک |
۴۰ |
۲-۸- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی |
۴۱ |
۲-۹- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی |
۴۳ |
۲-۱۰- مقاومت به خشکی |
۴۶ |
۲-۱۱- کیفیت و پروتئین دانه |
۴۸ |
۲-۱۲- شاخص سطح برگ |
۴۹ |
– منابع |
۵۱ |
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.