ارتباط تغذیه با دیالیز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارتباط تغذیه با دیالیز دارای ۱۰۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارتباط تغذیه با دیالیز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز ارتباط تغذیه با دیالیز۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط تغذیه با دیالیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارتباط تغذیه با دیالیز :
در این پایان نامه با فرآیند دیالیز، تغذیه و رژیم غذایی و رابطه این ۲ با هم آشنا می شویم. این پایان نامه در ۶ فصل انجام شده است. در فصل اول مسائل مقدماتی درباره دیالیز و تاریخچه آن ارائه می شود. در فصل ۲ با آناتومی کلیه ها و بیماریهای کلیوی آشنا می شویم. در ادامه، در فصل ۳ دیالیز و انواع آن را بصورت مفصل معرفی کرده و توضیح می دهیم. در فصل چهارم رژیم غذایی مناسب برای بیماران دیالیزی را بررسی می کنیم. در فصل ۵ با دستگاه دیالیز آشنا می شویم و در پایان در فصل ۶ گزارش یک کار تحقیقاتی عملی در زمینه بیماران دیالیزی را ارائه می کنیم.
ارتباط تغذیه با دیالیز
فهرست مطالب
۱- مقدمه. ۸
۱-۱- تاریخچه دیالیز. ۸
۱-۲- دیالیز چیست؟. ۸
۱-۳- اصول دیالیز. ۹
۲- کلیه. ۱۰
۲-۱- آناتومی کلیه ها۱۰
۲-۲- آناتومی دستگاه ادراری.. ۱۱
۲-۳- ساختار کلیه. ۱۲
۲-۴- نحوه تشکیل ادرار۱۳
۲-۵- کلیه ها چگونه کار می کنند؟. ۱۴
۲-۵-۱- فرآیند کلیه ها۱۵
۲-۶- بیماری کلیه. ۱۵
۲-۶-۱- ده عامل اصلی بیماری کلیه. ۱۶
۲-۶-۲- نشانه های هشدار دهنده بیماری های کلیوی و دستگاه ادراری.۱۶
۳- دیالیز. ۱۸
۳-۱- دیابت و دیالیز. ۱۸
۳-۲- علائم از کار افتادن کلیه. ۱۹
۳-۳- روش های جایگزین کلیه (دیالیز)۱۹
۳-۴- کدام نوع دیالیز برای بیماران بهتر است؟. ۲۰
۳-۵- آیا دیالیز صفایی می تواند خطر عفونت را کاهش دهد؟. ۲۰
۳-۶- پیوند کلیه. ۲۰
۳-۷- رژیم غذایی بیماران دیالیزی.. ۲۱
۳-۸-آیا با کنترل دقیق قندخون می توان جلوی نارسایی کلیه را گرفت؟. ۲۱
۳-۹- روشهای مراقبت از بیماران دیالیزی.. ۲۲
۳-۹-۱- راهنمای دیالیز مبتنی بر شواهد و اصول بالینی.. ۲۶
۳-۱۰- آلبومین.. ۴۰
۳-۱۰-۱- انواع آلبومین.. ۴۰
۳-۱۰-۲- بیماریهای که آلبومین در آنها کاهش می یابد. ۴۰
۳-۱۰-۳- موارد تجویز آلبومین.. ۴۱
۳-۱۰-۴-ساخته های صناعی نظیر آلبومین :۴۲
۳-۱۰-۵- مقدار و طرزمصرف :۴۳
۴- رژیم غذایی بیماران دیالیزی.. ۴۵
۴-۱- روش های دیالیز. ۴۶
۴-۲- تغذیه درمانی در دیالیز:۴۸
۴-۳- هدف تغذیه درمانی:۴۹
۴-۴- مواد مورد نیاز بدن.. ۵۰
۴-۴-۱- دریافت پروتئین :۵۰
۴-۴-۲- ویتامین های مورد نیاز:۵۰
۴-۴-۳- تعادل سدیم و مایعات :۵۰
۴-۴-۴- دریافت پتاسیم :۵۱
۴-۵- رژیم غذایی بیماران تحت دیالیز. ۵۱
۴-۶- توصیههای تغذیهای در درمان بیماران همودیالیزی.. ۵۴
۴-۷- وضعیت دیالیز و تغذیه در ایران.. ۵۵
۴-۸- برنامه ی منوی ساده برای بیمار تحت درمان با دیالیز:۵۷
۴-۸-۱- انرژی مورد نیاز:۵۸
۴-۸-۲- نمونه برنامه غذایی برای بیماران همودیالیزی.. ۵۸
۴-۹- آنچه بیماران دیالیزی نباید بخورند. ۵۹
۴-۱۰- راهنمای تغذیه و همودیالیز (بنیاد ملی کلیه)۶۰
۴-۱۰-۱- مراحل بیماریهای مزمن کلیوی (CKD)61
۴-۱۰-۲- رابطه تغذیه و همودیالیز. ۶۲
۴-۱۰-۳- مصرف مقدار صحیح کالری.. ۶۳
۴-۱۰-۴- مصرف مقدار صحیح پروتئین.. ۶۴
۴-۱۰-۵- مابقی مواد مغذی در رژیم غذایی شما۶۵
۴-۱۰-۶- کنترل و برآورده سازی نیازهای رژیم غذایی ویژه۶۹
۴-۱۰-۶-۱-دیابت و رژیم غذایی ویژه آن.. ۶۹
۴-۱۰-۶-۲- رژیم گیاهی (گیاهخواری)۶۹
۴-۱۰-۷- نحوه کنترل و نظارت بر سلامت تغذیه. ۷۰
۴-۱۰-۷-۱- مصاحبات مربوط به رژیم غذایی و یادداشت روزانه غذاها۷۰
۴-۱۰-۸- تستهای آزمایشگاهی برای توازن پروتئین.. ۷۱
۴-۱۰-۸-۱- سرم آلبومین.. ۷۱
۴-۱۰-۸-۲-nPNA (وجود نیروژن پروتئینی نرمالیزه)۷۱
۴-۱۰-۸-۳- آزمون تغذیه. ۷۱
۴-۱۰-۹- تستهای دیگری که به سلامت تغذیه شما کمک می کند.۷۲
۴-۱۰-۹-۱- مقدار دیالیزی دریافتی.. ۷۲
۴-۱۰-۹-۲- سرم کراتین.. ۷۲
۴-۱۱- بررسی میزان مصرف پروتئین خوراکی بر اساس محاسبه سرعت تولید اوره در بیماران همودیالیزی مزمن ۷۳
۵- ماشین های همودیالیز. ۷۵
۵-۱- شرایط عمومی.. ۷۶
۵-۲- شرایط اختصاصی (مشخصات فنی)۷۷
۵-۳- مشخصات آب مصرفی دیالیز. ۷۸
۵-۴- کیفیت آب مورد نیاز دستگاههای همودیالیز. ۷۹
۵-۵- عوارض ناشی از آلودگی های شیمیائی آب دیالیز. ۸۰
۵-۶- میزان استاندارد ترکیبات موجود در آب مصرفی جهت انجام دیالیز. ۸۱
۶- پژوهش تجربی.. ۸۳
نتیجه گیری.. ۹۲
پیشنهادات… ۹۳
منابع ۹۴
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.