ارتباط تغذیه با دیالیز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط تغذیه با دیالیز دارای ۱۰۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط تغذیه با دیالیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز ارتباط تغذیه با دیالیز۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط تغذیه با دیالیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط تغذیه با دیالیز :

در این پایان نامه با فرآیند دیالیز، تغذیه و رژیم غذایی و رابطه این ۲ با هم آشنا می شویم. این پایان نامه در ۶ فصل انجام شده است. در فصل اول مسائل مقدماتی درباره دیالیز و تاریخچه آن ارائه می شود. در فصل ۲ با آناتومی کلیه ها و بیماریهای کلیوی آشنا می شویم. در ادامه، در فصل ۳ دیالیز و انواع آن را بصورت مفصل معرفی کرده و توضیح می دهیم. در فصل چهارم رژیم غذایی مناسب برای بیماران دیالیزی را بررسی می کنیم. در فصل ۵ با دستگاه دیالیز آشنا می شویم و در پایان در فصل ۶ گزارش یک کار تحقیقاتی عملی در زمینه بیماران دیالیزی را ارائه می کنیم.

ارتباط تغذیه با دیالیز
فهرست مطالب

۱- مقدمه. ۸

۱-۱- تاریخچه دیالیز. ۸

۱-۲- دیالیز چیست؟. ۸

۱-۳- اصول دیالیز. ۹

۲- کلیه. ۱۰

۲-۱- آناتومی کلیه ها۱۰

۲-۲- آناتومی دستگاه ادراری.. ۱۱

۲-۳- ساختار کلیه. ۱۲

۲-۴- نحوه تشکیل ادرار۱۳

۲-۵- کلیه ها چگونه کار می کنند؟. ۱۴

۲-۵-۱- فرآیند کلیه ها۱۵

۲-۶- بیماری کلیه. ۱۵

۲-۶-۱- ده عامل اصلی بیماری کلیه. ۱۶

۲-۶-۲- نشانه های هشدار دهنده بیماری های کلیوی و دستگاه ادراری.۱۶

۳- دیالیز. ۱۸

۳-۱- دیابت و دیالیز. ۱۸

۳-۲- علائم از کار افتادن کلیه. ۱۹

۳-۳- روش های جایگزین کلیه (دیالیز)۱۹

۳-۴- کدام نوع دیالیز برای بیماران بهتر است؟. ۲۰

۳-۵- آیا دیالیز صفایی می تواند خطر عفونت را کاهش دهد؟. ۲۰

۳-۶- پیوند کلیه. ۲۰

۳-۷- رژیم غذایی بیماران دیالیزی.. ۲۱

۳-۸-آیا با کنترل دقیق قندخون می توان جلوی نارسایی کلیه را گرفت؟. ۲۱

۳-۹- روشهای مراقبت از بیماران دیالیزی.. ۲۲

۳-۹-۱- راهنمای دیالیز مبتنی بر شواهد و اصول بالینی.. ۲۶

۳-۱۰- آلبومین.. ۴۰

۳-۱۰-۱- انواع آلبومین.. ۴۰

۳-۱۰-۲- بیماریهای که آلبومین در آنها کاهش می یابد. ۴۰

۳-۱۰-۳- موارد تجویز آلبومین.. ۴۱

۳-۱۰-۴-ساخته های صناعی نظیر آلبومین :۴۲

۳-۱۰-۵- مقدار و طرزمصرف :۴۳

۴- رژیم غذایی بیماران دیالیزی.. ۴۵

۴-۱- روش های دیالیز. ۴۶

۴-۲- تغذیه درمانی در دیالیز:۴۸

۴-۳- هدف تغذیه درمانی:۴۹

۴-۴- مواد مورد نیاز بدن.. ۵۰

۴-۴-۱- دریافت پروتئین :۵۰

۴-۴-۲- ویتامین های مورد نیاز:۵۰

۴-۴-۳- تعادل سدیم و مایعات :۵۰

۴-۴-۴- دریافت پتاسیم :۵۱

۴-۵- رژیم غذایی بیماران تحت دیالیز. ۵۱

۴-۶- توصیه‌های تغذیه‌ای در درمان بیماران همودیالیزی.. ۵۴

۴-۷- وضعیت دیالیز و تغذیه در ایران.. ۵۵

۴-۸- برنامه ی منوی ساده برای بیمار تحت درمان با دیالیز:۵۷

۴-۸-۱- انرژی مورد نیاز:۵۸

۴-۸-۲- نمونه برنامه غذایی برای بیماران همودیالیزی.. ۵۸

۴-۹- آنچه بیماران دیالیزی نباید بخورند. ۵۹

۴-۱۰- راهنمای تغذیه و همودیالیز (بنیاد ملی کلیه)۶۰

۴-۱۰-۱- مراحل بیماریهای مزمن کلیوی (CKD)61

۴-۱۰-۲- رابطه تغذیه و همودیالیز. ۶۲

۴-۱۰-۳- مصرف مقدار صحیح کالری.. ۶۳

۴-۱۰-۴- مصرف مقدار صحیح پروتئین.. ۶۴

۴-۱۰-۵- مابقی مواد مغذی در رژیم غذایی شما۶۵

۴-۱۰-۶- کنترل و برآورده سازی نیازهای رژیم غذایی ویژه۶۹

۴-۱۰-۶-۱-دیابت و رژیم غذایی ویژه آن.. ۶۹

۴-۱۰-۶-۲- رژیم گیاهی (گیاهخواری)۶۹

۴-۱۰-۷- نحوه کنترل و نظارت بر سلامت تغذیه. ۷۰

۴-۱۰-۷-۱- مصاحبات مربوط به رژیم غذایی و یادداشت روزانه غذاها۷۰

۴-۱۰-۸- تستهای آزمایشگاهی برای توازن پروتئین.. ۷۱

۴-۱۰-۸-۱- سرم آلبومین.. ۷۱

۴-۱۰-۸-۲-nPNA (وجود نیروژن پروتئینی نرمالیزه)۷۱

۴-۱۰-۸-۳- آزمون تغذیه. ۷۱

۴-۱۰-۹- تستهای دیگری که به سلامت تغذیه شما کمک می کند.۷۲

۴-۱۰-۹-۱- مقدار دیالیزی دریافتی.. ۷۲

۴-۱۰-۹-۲- سرم کراتین.. ۷۲

۴-۱۱- بررسی میزان مصرف پروتئین خوراکی بر اساس محاسبه سرعت تولید اوره در بیماران همودیالیزی مزمن ۷۳

۵- ماشین های همودیالیز. ۷۵

۵-۱- شرایط عمومی.. ۷۶

۵-۲- شرایط اختصاصی (مشخصات فنی)۷۷

۵-۳- مشخصات آب مصرفی دیالیز. ۷۸

۵-۴- کیفیت آب مورد نیاز دستگاههای همودیالیز. ۷۹

۵-۵- عوارض ناشی از آلودگی های شیمیائی آب دیالیز. ۸۰

۵-۶- میزان استاندارد ترکیبات موجود در آب مصرفی جهت انجام دیالیز. ۸۱

۶- پژوهش تجربی.. ۸۳

نتیجه گیری.. ۹۲

پیشنهادات… ۹۳

منابع ۹۴

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.