پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش دارای ۱۰۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباش :

بخش اول : کلیات و شناخت طرح

تاریخچه

سوسیس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال ۱۹۲۸ میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال ۱۳۱۰ تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال ۱۳۱۷ اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسیس و در سال ۱۳۳۸ واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .

امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسیس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود ۱۶۰ واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .

فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی

محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .

گوشت که از اجزای اصلی این فرآورده می باشد یکی از اجزاء مهم غذای انسان به شمار می رود . گوشت دارای ارزش غذایی بالایی بوده و مصرف آن مقدار زیادی احتیاجات بدن به ترکیبات غذایی را تامین می کند . گوشت از نظر اسید های آمینه ضروری بدن منبع بسیار خوبی از پروتئین با کیفیت بالاست . بعلاوه در گوشت ویتامین های ب کمپلکس و املاح بویژه آهن به مقدار فراوان وجود دارد . محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی هستند در تغذیه و تنوع غذایی مردم نقش قابل ملاحظه و عمده ای دارند .

همان طور که در بالا ذکر گردید این محصولات از نظر تغذیه بدلیل ترکیب کمتر اسیدهای آمینه آنها از گوشت خالص ارزش غذایی بالاتری دارند .

جدول ۱-۱ نشان می دهد که سوسیس و کالباس فقط با ۳۰% گوشت دارای ارزش پروتئینی ۸۵ و حتی کالباس لیونر با ۶۴ درصد گوشت دارای ارزش پروتئینی ۱۰۳ می باشد . در حالی که اندیس شیمیایی و ارزش پروتئینی گوشت قرمز فقط ۷۷ می باشد . این نشان دهنده نقش مهم صنایع گوشت در رفع کمبود پروتئین در تغذیه مردم است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.