تحقیق نیشکر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق نیشکر دارای ۷۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نیشکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز تحقیق نیشکر۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نیشکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نیشکر :

نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد. ساقه نیشکر دارای ۱۴ تا ۱۷ درصد ساکارز بوده از ساقه نیشکر در تهیه کاغذ و مقوای ساختمانی و همچنین بعد از استخراج قند ملاس ملاس و تفاله ان به عنوان محصول جانبی که که از آنها به ترتیب در تهیه الکل و تغذیه دام استفاده میشود. سابقه کشت این گیاه حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد در گینه و اندونزی و هند گزارش شده است. اسکندر در بازگشت از هندوستان آن را به اروپا برد. امکان این است که قبل از اسلام نیشکر در عربستان و ایران و مصر کشت میشده است. حکومت های اسلامی در نیشکر کاری و شکر گیری از نیشکر در ممالک تحت تصرف خود سهم بسزایی داشته اند. به هر حال در اکثر کتابهای تاریخی ایرانیان را اولین مردمی میدانند که از نیشکر شکر استخراج کرده اند. کشت نیشکر در خوزستان ۷۰۰ تا ۸۰۰ سال قبل از میلاد رواج داشته و کلمه خوزستان به معنی شکرستان میباشد. کشت نیشکر در خوزتستان آنقدر زیاد بوده که خلفای عباسی روزانه هزار دینار به عنوان مالیات از نیشکر کاران عاید داشته اند. آغاز فعالییت برای کشت نیشکردر خوزستان در سال ۱۳۱۶ الی ۱۳۱۸ بوده ولی شروع جنگ جهانی و کارشکنی شرکت نفتی سابق ایران و انگلیس باعث عدم رسیدگی به این فعالییت شد. با همکاری FAO در سال ۱۳۳۰ برنامه کشت نیشکر در خوزستان پایه گذاری شد و تا امروز ادامه داشته بطوریکه در حال حاضر برنامه توسعه نیشکر یکی از بزرگترین طرح های ملی ایران است. سطح زیر کشت این محصول در سال ۱۳۶۵ به مقدار ۲۸۰۰۰ هکتار با متوسط عملکرد ۸۳ تن ساقه در هکتار بوده.

تحقیق نیشکر
فهرست مطالب

مقدمه. ۴

چکیده. ۵

نیشکر. ۶

سازگاری: ۶

مورفولوژی نیشکر. ۷

کود شیمیایی: ۹

کنترل علفهای هرز: ۱۰

آفات و امراض: ۱۰

خواص پژشکی نیشکر. ۱۳

خاکشناسی نیشکر. ۱۴

۲- روش های بکارگرفته شده. ۲۰

۳- نتایج حاصله. ۲۲

مورد بررسی.. ۲۶

نتیجه گیری: ۲۹

مراکز کشت چغندر قند ونیشکر : ۳۲

وضعیت تولید ومصرف شکر. ۳۳

طرح نیشکر و تالاب شادگان.. ۳۴

تجارت جهانی شکر : ۳۹

انواع مختلف شکر. ۴۰

شکر تصفیه شده ۱۰ : ۴۱

شکر دو بار تصفیه شده : ۴۱

شکر خام : ۴۱

قند پرسی : ۴۱

شکر قهوه ای : ۴۱

شکر متبلور تصفیه نشده : ۴۱

الکل.. ۴۲

گاز کربنیک مایع و یخ خشک… ۴۳

پساب تخمیر. ۴۳

مراحل تولید شکر. ۴۴

برداشت و انبار کردن نیشکر. ۴۴

شستشوی نیشکر. ۴۵

عصاره گیری از نیشکر. ۴۵

استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process). 47

توزین شربت خام. ۴۸

آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice). 49

تغلیظ شربت.. ۵۱

طباخی برای تولید شکر خام. ۵۱

تصفیه شکر خام. ۵۲

آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar). 53

حل کردن شکر خام(Melting). 54

تصفیه شربت شکر خام. ۵۴

۲ -تصفیه شکر خام با شیر آهک و گاز کربنیک… ۵۵

طباخی برای تولید شکر سفید. ۵۶

آب مصرفی در کارخانه های تولید شکر. ۵۷

منبع تامین آب مصرفی کارخانه : ۶۶

کوره بخار : ۶۶

نقش شکر در الودگی در صنایع غذایی.. ۶۹

منابع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.