مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۰۲,۵۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره دارای ۱۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره :

مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره

مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره
فهرست:

فصل اول:

جهانگردی

برخی تعاریف اولیه

جهانگردی خارجی (Foreign Tourist)

جهانگرد داخلی (Domestic Tourist)

جهانگرد را بهتر بشناسیم

حرکت های جهانگردی

اهداف توسعه جهانگردی

موانع توسعه جهانگردی

نتایج اقتصادی جهانگردی

اشتغال

درآمدزدایی

درآمدهای حاصل از مالیات و ایجاد امکاناتی برای بهسازی منطقه

حفظ جاذبه های جهانگردی

جایگاه صنعت جهانگردی در اقتصاد ملی کشورها

انواع مکان‌های اقامت

هتل

طبقه بندی هتل ها

دسته بندی هتل ها از نظر چیدن اتاق ها

دسته بندی هتل ها از نظر کیفیت هتل

دسته بندی هتل ها از لحاظ نوع فعالیت

تقسیم بندی هتل ها به لحاظ تعداد واحد اقامت

تقسیم بندی هتل ها از لحاظ موقعیت مکانی

طبقه بندی براساس امکانات ارائه شده Servicing

ارزشیابی انواع هتل ها

تاریخچه هتل داری در جهان

تاریخچه هتل داری در ایران

فصل دوم:

بررسی نمونه های مشابه

معرفی نمونه های خارجی

هتل و فرودگاه پاریس

هتل پیورتا (مادرید)

هتل دیچروک

معرفی نمونه های داخلی

هتل آسمان – اصفهان

هتل امیرکبیر

هتل نارنجستان – نور

جمـع بندی

فصل سوم:

معرفی استان خراسان رضوی

مشهد

معماری و شهرسازی

تقسیمات شهری

صنایع

جمعیت‌شناسی

فرهنگ و هنر

فصل چهارم:

استانداردها و معیارهای طراحی هتل

محل هتل و شرایط آن

نکاتی را که در ساختمان هتل باید رعایت شود

معیارهای طراحی اتاق های خواب

لوازم ثابت

مبلمان غیر ثابت

انواع و ابعاد تختها

نکات ضروری در طراحی آشپزخانه

فضاهای آماده سازی غذا وانبار آذوقه

سالن غذا خوری کارکنان هتل

رختشویخانه وخانه داری

فضای سیرکولاسیون یا رفت و آمد

سیرکولاسیون داخلی

محاسبات فضایی راهرو های حرکتی

مکان مناسب پلکان طبقات و پلکان اضطراری

آسانسور میهمان یا عمومی

آسانسورهای خدمات

لابی

مسأله تأمین نور هتل

راههای ارتباطی

پارکینگ

فصل پنجم:

مبانی طراحی هتل

اولین اقدامات در طراحی یک هتل

اطلاعات پیش از طراحی

نوع هتل

نوع تسهیلات مورد نیاز هتل

آنالیز فضاها

طراحی فضاهای باز و امکانات تفریحی

سایت

امکانات مورد نیاز

بررسی فضاهای مختلف هتل جهت ورود به طراحی

لابی یا ورودی مجموعه

فضاهای مرتبط با صرف غذا و نوشیدنی

فضاهای تفریحی

فضاهای اداری

فضاهای پشتیبانی

برنامه ریزی براساس امکانات و هزینه ها

انواع نیازها و عملکردها

نیازهی تخصصی هتلها

اتاقهای میهمان و سوئیت ها

تجهیزات طبقات اتاق میهمان

فضای انتظار یا لابی آسانسورها در طبقات

پلانهای مسطح

پلان مسطح با راهروهای یک

پلان مسطح با راهروهای دو

پلان مسطح انشعابی

پلانهای برجی

مفهوم آتریوم

مفهوم ترکیب اتاقهای میهمان

شکل معماری

فضاهای عمومی

طراحی فضاهای عمومی

دامنه شرایط و مقررات

ورودیهای هتل

تجهیزات لازمه برای ورودیها

لابی

آسانسورها

آسانسورهای میهمان یا عمومی

آسانسورهای خدمات

بخش پذیرش

فضای انتظار

کادر اداری

ایستگاه پادوها

انبارها چمدانها

فضای نشستن

فضاهای عملکردی ( فضای مراسم )

خصوصیات فضاهای عملکرد

فضاهای سرویس دهی در طبقات

بخش اداری

بخش پذیرش

بخش مالی و حسابداری

ملاحظات عملی

دسترسی عمومی

نوع ترافیک و پارکینگ

سیرکولاسیون خارجی – عمومی

عنوان: مطالعات طرح نهایی هتل ۴ ستاره

فرمت: doc

حجم فایل فشرده: ۱۱.۲ MB

تعداد صفحات: ۱۰۸ صفحه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.