مقاله گیاه شناسی (ترب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله گیاه شناسی (ترب) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیاه شناسی (ترب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیاه شناسی (ترب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیاه شناسی (ترب) :

کلیات گیاه شناسی

 

ترب گیاهی است یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می رسد . برگهای آن پهن ، ناصاف ، کرک دردو با بریدگیهای نامنظم می باشد . گلهای آن برنگ سفید ، زرد روشن ، آبی روشن و بنفش است که درانتهای شاخه ظاهر می شود .

 

بطور کلی دو نوع ترب وجود دارد :

 

۱- ترب سیاه که معمولا در پائیز برداشت می شود .

 

۲-تربچه که به رنگهای مختلف قرمز و وصورتی و بصورت های دراز و گرد وجود دارد .

 

ترکیبات شیمیایی:

طعم تند ترب مربوط به ماده ای است بنام سنوول Senovol و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود ماده ای بنام کلراید Malvin Chloride است .

 

در صد گرم ترب خام مواد زیر موجود است :

 

آب                                ۹۰ گرم

 

پروتئین                           ۱ گرم

 

چربی                           ۰/۱ گرم

 

مواد نشاسته ای            ۳/۵ گرم

 

کلسیم                        ۳۰ میلی گرم

 

فسفر                          ۳۰ میلی گرم

 

پتاسیم                      ۳۳۰ میلی گرم

 

آهن                          ۱ میلی گرم

 

سدیم                      ۱۸ میلی گرم

 

ویتامین آ                  ۱۰ واحد

 

ویتامین ب ۱            ۰/۰۳ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲            ۰/۰۳ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳           ۰/۰۳ میلی گرم

 

ویتامین ث             ۲۵ میلی گرم

 

خواص داروئی:

ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمانهای بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها بکار می رفته است .

 

۱)ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است .

 

۲)ترب در بعضی از اشخاص تولید گاز و آروغ می کند و تخم آن گاز و نفخ را از بین می برد .

 

۳)ترب برای درمان قنرس و رماتیسم مفید است .

 

۴)برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می کند .

 

۵)آب برگ ترب برای تقویت چشم مفید است .

 

۶)ترب برای درمان یرقان مفید است .

 

۷)تخم ترب درد را تسکین می دهد .

 

۸)در صورت مسمومیت غذایی مقدری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار بدهید باعث استفراغ می شود و معده را پاک می کند .

 

۹)برای مداوای زخم های بدن از  ترب  و عسل ضماد تهیه کرده و روی زخم بگذارید .

 

۱۰) دم کرده ترب ادرار آور است و برای درمان حبس البول بکار می رود .

 

۱۱)تخم ترب ادرار آور و قاعده آور است .

 

۱۲)اگر دست یا پای شما سرما زده است ترب را در آّب بجوشانید و بگذارید تا کمی سرد شود بطئریکه دست را نسوزاند سپس عضو سرما زده را چند بار در روز در این جوشانده قرار دهید .

 

۱۳)دم کرده ریشه ترب تقویت کننده بدن است .

 

۱۴)برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفه های تشنج آور از ترب بصورت زیر استفاده کنید :

 

در یک ترب بزرگ حفره ی ایجاد کرده و همچنین در ته آنهم سوراخ ریزی بوجود آورید بطوریکه آّب قطره قطره از آن خارج شود . سپس مقدایر شکر در حفره ریخته و آنرا با آب پر کنید و ترب را در دهانه شیشه یا استکانی قرار دهید که آب آن قطره قطره از سوراخ ریز ته ترب خارج شده و در داخل شیشه یا استکان پر شود . این آب را چند بار در روز بنوشید .

 

۱۵)خوردن تخم ترب ترشح شیر را زیاد می کند .

 

۱۶)ودرن ترب رنگ چهره را باز می کند.

 

۱۷)جوشانده ترب برای درمان اسهال خونی مفید است .

 

۱۸)تخم ترب اشتهاآور است.

 

۱۹)برای از بین بردن تب تخم ترب را دم کرده و به بیمار بدهید .

 

۲۰) تخم ترب بصورت ضماد برای ورم پستان در مادران شیدره استفاده می شود .

 

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

 

مضرات :

اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است .

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.