مقاله کلیات گیاه شناسی (باقلا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کلیات گیاه شناسی (باقلا) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلیات گیاه شناسی (باقلا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلیات گیاه شناسی (باقلا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلیات گیاه شناسی (باقلا) :

کلیات گیاه شناسی

 

باقلا گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن تا ۸۰ سانتیمتر می رسد . برگهای آن متناوب و مرکب است که دارای برگچه هایی بشکل تخم مرغ می باشد . گلهای باقلا درشت و سفید که دارای لکه های سیاه و یا بنفش است . میوه آن که همان باقلا است دارای غلافی پوشیده از کرک بطول تقریبا ۱۲ سانتیمتر است .در هر غلاف تعدادی دانه قرار درد . گل و شاخه گلدار ، میوه و تخم باقلا مصارف طبی دارند .

 

ترکیبات شیمیایی:

در صد گرم دانه باقلا سبز و خام مواد زیر موجود است :

 

آب                             ۷۲ گرم

 

پروتئین                      ۸/۴  گرم

 

مواد چرب                   ۰/۴ گرم     

 

نشاسته                   ۱۵/۸ گرم

 

کلسیم                    ۲۸ میلی گرم

 

فسفر                     ۱۵۵ میلی گرم

 

آهن                       ۲/۲ میلی گرم

 

سدیم                  ۴۰ میلی گرم

 

پتاسیم                ۴۷۰ میلی گرم

 

ویتامین آ             ۲۲۰ میلی گرم

 

ویتامین ب ۱         ۰/۳ میلی گرم

 

ویتامین ب ۲          ۰/۱۸ میلی گرم

 

ویتامین ب ۳         ۱/۵ میلی گرم

 

ویتامین ث           ۳۰ میلی گرم

 

ارسنیک             ۰/۰۲ میلی گرم

 

ضمنا باقلا دارای ماده ای بنام فیتین Phytine می باشد که بسیار مغذی است و تقویت کننده بدن است . این ماده کلسیم بدن را تامین می کند باقلا غذای خوبی است برای دوران نقاهت .

 

خواص داروئی:

باقلا از نظر طب قدیم  ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد

 

۱)دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است .

 

۲)دم کرده گل باقلا سنگ کلیه را دفع می کند و برای قولنج های کلیوی مفید است.

 

۳)جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است.

 

۴)جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم درد .

 

۵)از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید.

 

۷)باقلا را اگر با آب سرکه و آب بپزید و با پوست بخورید اسهال مزمن را درمان می کند.

 

۸)برای رفع گرفتگی صدا در باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط کنید و بخورید .

 

۹) برای رفع کوفتگی و روم پستان ، در باقلا را با آب جو مخلوط کرده و با سرکه و نعناع بپزید و ضمادی را که بدست می آید روی ورم و کوفتگی قرار دهید .

 

۱۰)ضماد در باقلا را با شنبلیله و عسل برای نرم کردن دمل و ورم بناگوش و زیر چشم مفید است.

 

۱۱)جوشانده باقلا شکم روشهای مزمن را برطرف می کند.

 

۱۲)ضماد باقلا جوش و کورک را می رساند و چرک را خارج می کند.

 

۱۳)برای درمان تکرر ادرار از جوشانده ریشه باقلا استفاده کنید.

 

۱۴)جوشانده سر شاخه های باقلا مستی مشروبات الکلی را برطرف می کند.

 

۱۵)برای رفع التهاب و درد نوک انگشتان و ناخن باید یک مشت برگ باقلا را با نیم لیتر آب جوشانید و بگذارید کمی سرد شود و انگشتان خود را بمدت دو ساعت در آن قرار دهید تا برطرف شود.

 

۱۶)نان خوشمزه بمقدر ۲% در باقلا بآن اضافه کنید.

 

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

 

مضرات :

باقلا در بعضی از اشخاص تولید نفخ و سنگینی سر و معده می کند برای جلوگیری از این عوارض باید ابتدا باقلا را پوست کنده و بجوشانید و آب آنرا دور بریزید . سپس بان مقدری آب اضافه کرده و بعد از پختن با روغن بادام و ادویه گرم مانند درچین و فلفل بخورید .

 

مصرف باقلای تازه ممکن است تولید مسمومیت و حساسیت شدید بکند که گاهی موجب مرگ می شود بنابراین باید در خوردن باقلای تازه و خام احتیاط کنید . معمولا اشخاصی که به باقلای تازه حساسیت دارند فاقد یک آنزیم مخصوص هستند.

 

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.